Alle Beauty Tips en Reviews Op Een Rij

Hieronder vind je alle beauty tips in de vorm van reviews en lijstjes op een rij die je op deze website kan vinden.

Bij deze beauty reviews kan je vaak ook veel ervaringen van andere vrouwen vinden. Zo weet je zeker dat je de goede producten aanschaft en geen dure spullen hoeft weg te gooien omdat het toch niets voor je was. Want wees nou eerlijk - op die manier hebben we toch allemaal al veel te veel geld weggegooid? 

Gezichtsverzorging tips en reviews

Hieronder vind je de beste gezichtsverzorging tips. Het gezicht is voor de meeste vrouwen het belangrijkste lichaamsdeel om er goed verzorgt en mooi uit te laten zien. Het is immers je gezicht waarmee je voornamelijk communiceert, wat het meest in het oog springt en waar je het vaakst naar kijkt in de spiegel?   

Het beste kleimasker? Een top 3 met veel ervaringen
Een top 3 beste daglichtlampen met veel ervaringen
Wat is het beste gezichtsmasker en waar moet je om denken?
De Top 3 beste gezichtsreiniger apparaten op een rij!
Een review van de 3 beste gezichtsscrubs van dit moment
Het beste oogmasker tegen wallen? Een top 3!

Make up tips en reviews

Hieronder vind je alle tips als het gaat over make up. Denk bijvoorbeeld aan het opmaken van je lippen, je ogen en je wenkbrauwen. Met make up kan je zelf bepalen welke delen van je gezicht je accentueert - of juist niet. Lees de reviews en lijstjes op je gemak door en ontdek wat veel andere vrouwen over de make up producten te vertellen hebben.

Wat is het beste oogpotlood? Een Top 3 met veel ervaringen!
Top 3 van de beste wenkbrauwgel – Lees ook alle ervaringen!
De Top 3 beste mascara voor meer volume en lengte
De Top 3 beste lipgloss inclusief heel veel ervaringen
De beste lippenstift? Een top 3 met veel ervaringen!
Wat is de beste L’Oréal mascara? Een top 3!

Haarverzorging tips en reviews

Als je haar maar goed zit! Zo waar, want als je haar goed zit ben je zelfverzekerder, sterker en energieker. Er is niets vervelender dan je onzeker te voelen over je haar, het kan je dagelijks leven in beslag nemen. Om dat te voorkomen kan je hieronder alle haarverzorging tips vinden. We hebben veel reviews en lijstjes voor je klaar staan zodat jouw haar je niet meer in de weg hoeft te zitten. 

Werkt een shampoo tegen haaruitval wel? Een top 5
De ultieme gids voor de beste shampoo die bij jou past
Wat is de beste haarborstel? De juiste voor jouw haartype!
Wat is de beste kappers shampoo? 4 Op een rij!
Waar moet je op letten bij shampoo voor dun haar?
Hoe moet je arganolie voor je haar gebruiken en wat is de beste?

Zonnebank tips en reviews

Ben je iemand die graag een kleurtje heeft op je gezicht of ook de rest van je lichaam? Met deze zonnebank tips kan je precies zien welke producten je het beste kan gebruiken om van je te lichte huid af te komen. Ga hier wel altijd verstandig mee om, want net als bij de zon is alles waar je te veel licht van krijgt niet gezond voor je lichaam.

Een top 3 van de beste zonnebankcrème – met vele ervaringen
Ontdek de beste zelfbruiner, met honderden persoonlijke ervaringen!
De beste zonnebank bril? Een top 3 met ervaringen!
De beste spray tan? Een top 3 met ervaringen
De beste zonnebank voor thuis? Een top 3!
Sunshower ervaringen; Extra ontspannen onder de douche?

Parfum tips en reviews

Als je graag lekker ruikt dan heb je vast verschillende soorten parfum in je kast staan. Toch zijn niet alle geurtjes van even goede kwaliteit en daarom is het slim om eerst deze parfum tips door te nemen. Zo kan je precies lezen wat veel anderen van het geurtje vinden waar jij je oog (of neus) op hebt laten vallen. Ook wanneer je een lekker luchtje voor een ander koopt, kan het slim zijn om de reviews en lijstjes door te nemen.     

Armani Si Passione review met veel ervaringen
Beste online parfumwinkel? Krijg veel korting en goede service
De beste vrouwenparfum? Een top 3 met heel veel ervaringen!
De beste deodorant? Een top 5 met veel ervaringen!
De beste mannen parfum? Een top 3 met heel veel ervaringen!
Armani Si Intense review met veel ervaringen

Massage tips en reviews

Voor een goede massage hoef je tegenwoordig niet meer naar de massagesalon. Er zijn veel producten en apparaten verkrijgbaar die erg goed werk leveren en waar je heerlijk door kan ontspannen. Ook kan dit erg goed zijn voor spieren en gewrichten, lees de massage tips er maar op na. Denk bijvoorbeeld aan massageapparaten voor je hoofd, nek, rug, benen en voeten. En ook complete massagestoelen zijn geen uitzondering. 

Beste voetmassage apparaat? Een top 3 met veel ervaringen!
Beste massagekussen? Een top 3 met veel ervaringen
Het beste rugmassage apparaat? Een top 3 + veel ervaringen
Het beste massage apparaat voor rug, nek, voeten en gezicht
De beste massage olie top 3 – Met heel veel ervaringen
De beste massage gun? Een top 3 met veel ervaringen!

Mondhygiëne tips en reviews

Voor een goede mondhygiëne ben je tegenwoordig niet meer alleen afhankelijk van professionals zoals de tandarts. Je kan ook heel veel zelf doen met de juiste apparaten en producten voor je tong, tanden, tandvlees en de andere delen die in je mond aanwezig zijn. Zo kan je veel kwaaltjes voorkomen maar ook veel geld besparen wat je anders kwijt was geweest aan medische kosten. Ontdek in de artikelen tips en reviews waaronder veel ervaringen van andere gebruikers. 

De beste tongreiniger? Een top 3 met veel ervaringen!
Het beste mondwater? Een top 3 met veel ervaringen!
De beste tandenbleekset voor thuis? Een top 3 met ervaringen!
Het beste flosapparaat? Een top 3 met veel ervaringen!
De beste opzetborstel? Een top 3 met veel ervaringen!
De beste tandpasta? Een top 3 met heel veel ervaringen!

3 belangrijkste beauty tips voor de huid

Een goede huidverzorging is onmisbaar. Door jouw huid op een goede manier te verzorgen, geniet je namelijk van een stralende en zachte huid. Een huid zonder al te veel oneffenheden en een gezonde huid. Om van een gezonde huid te kunnen genieten, is het aan te raden om onderstaande beauty tips op te volgen.

1. Je huid insmeren

Tip 1: smeer je huid altijd goed in. Als je bijvoorbeeld naar het strand gaat, is het ongemeen belangrijk om jouw huid goed in te smeren. Gebruik hiervoor de beste zonnebrand en smeer jouw huid ook regelmatig in. Houd het niet bij één keer per dag, maar smeer jouw huid echt om de paar uur in. Beter het zekere voor het onzekere nemen!

2. Stem af op je huidtype

Tip 2: kies producten die bij jouw huidtype passen. Elk persoon heeft een andere soort huid. Bij sommige is de huid van nature vrij vet, terwijl andere juist met een onrustige huid te maken hebben. Als je jouw huid op de best mogelijke manier wilt verzorgen, is het belangrijk om de juiste producten te gebruiken. Stem de te gebruiken producten dus volledig af op jouw huidtype!

3. Reinigen en hydrateren

Tip 3: reinig goed en hydrateer voldoende. Tot slot is het advies om jouw huid met enige regelmaat goed te reinigen. Dit geldt voor bijvoorbeeld jouw gezichtshuid, maar ook voor de huid op jouw armen en benen. Doe dit met de juiste producten en ga met beleid met jouw huid om. Zo is het advies om bijvoorbeeld jouw huid af te drogen met een zachte handdoek. Verder is het advies ook nog om voldoende water te drinken. Door voldoende water te drinken, zorg je voor de gewenste hydratatie van jouw huid!

beauty tips

3 beauty tips voor je gezicht die je niet mag vergeten

Doe jij dagelijks foundation of andere soorten make-up op? Voordat je gaat slapen, is het belangrijk dat je deze make-up goed verwijderd. Doe dit niet vlug, maar neem hier echt even goed de tijd voor. Daarnaast is het ook aan te raden om onderstaande beauty tips voor jouw gezicht op te volgen.

1. Reinig je gezicht

Tip 1: reinig jouw gezichtshuid regelmatig. Gedurende de dag komt jouw gezichtshuid met allerlei elementen in aanraking. Je zit met jouw handen aan jouw hoofd en je komt bijvoorbeeld met jouw hoofd in een regenbui terecht. Door minimaal twee keer per dag jouw gezichtshuid te reinigen, houd je jouw gezichtshuid in goede conditie.

2. De juiste producten gebruiken

Tip 2: gebruik de juiste producten. Ook is het advies om echt de juiste producten voor jouw gezichtshuid te gebruiken. Check wat voor huidtype jij hebt en ga vervolgens op zoek naar de beste producten. Wat voor jou het beste product is, is op voorhand lastig te zeggen. Het advies dan ook om meerdere producten uit te proberen; aan de hand daarvan kun je uiteindelijk voor jezelf de juiste keuze gaan maken.

3. Bescherm je gezicht tegen de zon

Tip 3: bescherm je gezicht goed tegen de zon. Tot slot is het dringende advies om jouw gezicht écht goed tegen de zon te beschermen. Smeer goede zonnebrand op, smeer de zonnebrand goed uit en doe dit meerdere keren op een dag. Nadat je in de zon hebt gelegen, doe je er ook verstandig aan om jouw gezicht in te smeren met after sun. Juist door jouw gezicht goed tegen de zon te beschermen, blijft jouw gezichtshuid gezond en stralend. Met deze beauty tips voor je gezicht weet je jouw gezichtshuid sowieso in perfecte conditie te houden! 

Oma’s beauty tips – werken na al die jaren nog steeds…

Wil jij graag verzorgd voor de dag komen? En ben je ook bewust van het belang van een goede verzorging van bijvoorbeeld jouw huid en haren? Dan is het aan te raden om onderstaande Oma’s beauty tips op te volgen. Deze beauty tips werken na al die jaren nog steeds en zijn het opvolgen dus meer dan waard.

  • Gebruik limoensap voor jouw benen. Heb je met enige regelmaat last van droge benen? Dan is het aan te raden om limoensap over jouw benen heen te gieten. Masseer je benen vervolgens en geniet snel van een minder droge huid.
  • Gebruik komkommer voor jouw wallen. Heb je regelmatig last van flinke wallen? Dan is de tip van oma om regelmatig stukjes komkommer op jouw wallen te leggen. De komkommen hydrateert en zorgt ervoor dat de wallen iets minder dik/opvallend worden.
  • Reinig je gezicht met rijstwater. Deze tip van oma wordt reeds veelvuldig in Azië toegepast en is de moeite meer dan waard. Doe een beetje rijst in een kom, voeg hier water bij en was met dit water de korrels rijst even goed. Gooi vervolgens het water weg, vul het water opnieuw en vang dit water in een nieuw bakje op. Dit water – het is nu ietwat melkachtig qua kleur – kun je vervolgens gebruiken voor het reinigen van jouw gezicht. De toevoeging van de rijst zorgt ervoor dat jouw huid zachter wordt en dat jouw huid beter gehydrateerd wordt!
>