De beste lipscrub voor zachte en gezonde lippen

Als je droge lippen hebt, gaan je lippen al snel irriteren. Je krijgt bijvoorbeeld last van loshangende velletjes of van kleine blaasjes op jouw lippen. Dit kun je op een relatief makkelijke manier oplossen én voorkomen: door gebruik te maken van de beste lipscrub.

beste lipscrub

Ontdek de beste lipscrub, lees snel verder!

Met de beste lipscrub kun je moeiteloos jouw lippen zacht én gezond maken. Het belangrijkste voordeel hierbij is dat jouw lippen weer lekker aanvoelen. Ondertussen geniet je ook nog van een fraaiere uitstraling: zachte en gezonde lippen ogen immers een stuk fraaier dan droge lippen.

Kortom: wil je iets aan jouw droge lippen gaan doen? Dan is het zeker interessant om eens naar de beste lipscrub te kijken. Toevallig ben je daarvoor met dit artikel aan het juiste adres. Wij hebben namelijk het uitgebreide aanbod van lipscrubs aan een uitgebreide keuring onderworpen, waardoor we een top 3 samen hebben kunnen stellen. Over de drie beste lipscrubs lees je hieronder meer!

Top 3 beste lipscrub

Ben je jouw droge lippen echt helemaal zat? Wil je graag van gezonde en zachte lippen gaan genieten? Zoals je hierboven al gelezen hebt, is het in dat geval interessant om eens te kijken naar een lipscrub. Dat hoef je uiteraard niet geheel zelfstandig te doen; wij zijn alvast voor jou op zoek gegaan naar de beste lipscrubs. Onze bevindingen vind je hieronder!

1. L’Oréal Paris Spa Lip Scrub

Deze lipscrub van het merk L’Oréal Paris is volgens ons de beste lipscrub. In onze ogen klopt namelijk alles; dat varieert van de verpakking tot aan de dekking. Ook de kleur van de lipscrub en de samenstelling van de bestanddelen spreekt ons zeer aan.

Sugar scrub en Shea butter

Het merk L’Oréal Paris heeft bij deze lipscrub gekozen voor een combinatie van sugar scrub en Shea boter. Door deze bestanddelen worden de lippen perfect gehydrateerd én gevoed. Je geniet daardoor al snel van zachte en gezonde lippen. Lippen waarmee je perfect voor de dag kunt komen en waar je je niet meer aan hoeft te irriteren.

Belangrijk is wel dat je deze lipscrub op de juiste wijze aan gaat brengen. Check daarom goed eerst de gebruikshandleiding. Als je de genoemde stappen netjes opvolgt, geniet je al snel van prachtige lippen. De lippen zien er niet alleen fraai uit, maar zijn dus ook nog eens super zacht. Dat is toch alles wat je wilt?

goede lipscrub

2. L'Oréal Lipscrub - Melon Breeze

Het merk L’Oréal Paris is vrij goed vertegenwoordigd in de wereld van lipscrubs. Tijdens onze uitgebreide test kwamen wij meerdere interessante varianten tegen, waarbij wij ook over deze Melon Breeze lipscrub te spreken zijn. Dat komt door de prijs-kwaliteitsverhouding én door de werking van deze lipscrub.

Met deze lipscrub weet je jouw lippen op een handige manier te hydrateren en te voeden. Je neemt daardoor afscheid van jouw droge lippen en gaat juist daardoor van zachte lippen genieten. Zachte lippen die ook nog eens een fraaie uitstraling met zich mee brengen.

Daarbij hebben wij wel nog één tip: lees ook bij deze lipscrub de gebruikshandleiding even goed door. Het aanbrengen van deze lipscrub brengt namelijk de nodige haken en ogen met zich mee. Check dus goed de handleiding, smeer de lipscrub op de juiste manier op en geniet al snel van de gewenste resultaten!

beste lipscrub ervaringen

3. Blossom Lip Scrub

Tot slot zijn wij ook nog te spreken over deze lipscrub van het merk Blossom. Deze lipscrub is niet de goedkoopste, maar biedt wel een geweldig effect. Als je deze op je lippen smeert, neem je namelijk direct afscheid van de droge lippen.

Deze lipscrub is in staat om alle dode huidcellen snel te verwijderen. Dit betekent met andere woorden dat je afscheid neemt van jouw droge lippen. In plaats daarvan krijg je zachte én gezonde lippen. Bovendien hebben jouw lippen een geweldige uitstraling; wat wens je nog meer?

Om de dag aanbrengen

Het advies is om deze lipscrub ongeveer 2 á 3 keer per week aan te brengen. Doe dit bij voorkeur dag om dag, waardoor jouw lippen continu de gewenste hydratatie krijgen/houden. Om vervolgens de uitstraling en conditie van jouw lippen te perfectioneren, kun je ook nog lippenbalsem over deze lipscrub heen aanbrengen. Daarmee geniet je écht van zachte, gezonde én fraaie lippen!

beste lipscrub kopen

Is lipscrub goed voor je lippen en hoe gebruik je het?

Wil je de beste lipscrub gaan kopen? Dan is het zaak om te allen tijde te kiezen voor eentje zonder chemische stoffen. Sommige merken voegen chemische stoffen aan de scrub toe, waardoor je last van een allergische reactie kunt krijgen. Ook zijn deze stoffen absoluut niet bevorderlijk voor de conditie van jouw lippen.

Heb je eenmaal de beste lipscrub aangekocht? Dan is het zaak om de lipscrub op de juiste manier aan te brengen. Eigenlijk verschilt dit van lipscrub tot lipscrub, maar het belangrijkste is om ronddraaiende bewegingen te maken. Daarmee weet je de scrub perfect over jouw lippen te verdelen, waardoor de scrub ook sneller door de lippen opgenomen kan worden.

Wij adviseren je graag om sowieso goed de gebruikershandleiding door te nemen. In deze gebruikershandleiding vind je van de betreffende lipscrub precies hóe je de scrub aan moet brengen. Volg netjes de genoemde stappen op en breng daarmee de beste lipscrub op de juiste manier aan. Vanaf dat moment ga je genieten van zachte én gezonde lippen!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>