De Top 3 beste lipgloss inclusief heel veel ervaringen

Met het aanbrengen van de beste lipgloss weet je jouw lippen meer stijl, meer vorm en meer volume te geven. Vanwege deze redenen kiezen behoorlijk veel vrouwen voor het dagelijks aanbrengen van lipgloss, maar wat is dan goede lipgloss? Wat is bijvoorbeeld de beste doorzichtige lipgloss en wat is de beste lipgloss voor gevoelige ogen?

beste lipgloss

Ontdek de beste lipgloss

Wij zijn op zoek gegaan naar de beste lipgloss. Na een uitgebreid onderzoek hebben wij verschillende varianten weten te selecteren, waarover je in dit artikel meer informatie vindt. Indien je voor één van de hieronder besproken lipgloss kiest, weet je in ieder geval zeker dat jouw lippen er prachtig uit gaan zien.

Dankzij de beste lipgloss zien jouw lippen er niet alleen fraaier uit, maar geef je jouw gehele gezicht eigenlijk een nieuwe uitstraling. Klinkt dat bij jou als muziek in de oren? Neem dit artikel dan op je gemakje door, bepaal welke lipgloss het meeste op jouw wensen aansluit en koop direct de gewenste lipgloss!

Top 3 beste lipgloss

Om deze lipgloss review te kunnen maken, moesten wij eerst op zoek gaan naar de beste lipgloss. Dit was een behoorlijke klus, aangezien het aanbod van lipgloss behoorlijk uitgebreid is. Meerdere merken zijn zich bezig gaan houden met lipgloss en dat is dan ook duidelijk terug te zien in het uitgebreide assortiment.

Doordat het assortiment zo uitgebreid is, is het maken van een keuze er niet makkelijker op geworden. Uiteindelijk hebben wij besloten om het uitgebreide assortiment voor jou aan een keuring te onderworpen; hiermee maak je de keuze voor jezelf een stuk makkelijker. De drie lipgloss varianten waar wij het best over te spreken zijn, vind je hieronder!

1. L’Oréal Paris Infallible Le Gloss 

Over deze lipgloss van het merk L’Oréal zijn wij bijzonder onder de indruk geraakt. De prachtige teint, de geweldige prijsstelling en de ongekende mogelijkheden spreken ons bijzonder aan. Wat betreft de teint is het lastig om hier op papier het een en ander over duidelijk te maken. Je moet de teint eigenlijk even met eigen ogen aanschouwen, zodat je direct ziet wat deze teint zo bijzonder maakt.

Daarnaast is het een feit dat deze lipgloss een prachtige glans met zich meebrengt. In hoeverre deze glans op moet vallen, is volledig afhankelijk van jouw eigen voorkeuren. Je kunt deze lipgloss namelijk geheel naar eigen wens op jouw lippen aanbrengen, waardoor jouw lippen al snel de gewenste uitstraling verkrijgen.

Het aanbrengen van deze lipgloss gaat bovendien bijzonder makkelijk. Door het compacte formaat neem je deze lipgloss bovendien overal mee naar toe. Tijdens het shoppen, op school, op werk, tijdens een avond stappen of op de bruiloft van jouw beste vriendin; altijd en overal kan je deze lipgloss op de gewenste manier op jouw lippen aanbrengen!

Tot slot willen we ook nog benoemen dat de prijs indrukwekkend te noemen is. Voor deze beste lipgloss betaal je een bedrag van slechts 9,99 euro; voor dit relatief lage bedrag krijg je de beschikking over lipgloss waardoor je altijd en overal de show gaat stelen!

goede lipgloss

2. Max Factor Honey Lacquer Gloss

Als je naar het huidige aanbod van lipgloss kijkt, kom je enkele merken veelvuldig tegen. Dat is het geval bij L’Oréal Paris, maar ook zeker bij Max Factor. Dit merk heeft ook meerdere interessante lipgloss varianten op de markt gebracht, waarbij wij met name over deze variant te spreken zijn.

Deze variant van Max Factor brengt namelijk een driedubbele werking met zich mee. Enerzijds zorgt deze lipgloss voor de gewenste verzorging van jouw lippen, waardoor deze lipgloss eigenlijk vergeleken kan worden met een lippenbalsem. Ondertussen krijgen jouw lippen ook nog een prachtige kleur, waardoor je deze lipgloss ook met een lipstick kunt vergelijken. Tot slot krijgen jouw lippen ook nog eens prachtige glanzen, waardoor jouw lippen nóg fraaier worden.

Met deze ene lipgloss kan je jouw lippen dus eigenlijk op de gewenste manier verzorgen en stylen. Jouw lippen krijgen niet alleen een prachtige kleur, maar zien er ook nog eens voller uit. Door de glanzende werking van deze lipgloss vallen jouw lippen bovendien nóg meer op en weet je dus overal de show te stelen.

Deze lipgloss is in meerdere kleuren te verkrijgen, maar wij kunnen deze kleurvariant absoluut aanraden; Honey Nude. Deze kleur heeft een volle, diepe en rijke kleur, maar valt tegelijkertijd ook niet super erg op. Al met al een lipgloss waar zij zeer te spreken over zijn, inclusief een gunstig prijskaartje!

beste doorzichtige lipgloss

3. Bourjois Gloss Effect 3D (doorzichtig)

Gaat jouw voorkeur uit naar een doorzichtige lipgloss? Dan kan je het beste voor deze variant van het merk Bourjois kiezen; dit is volgens ons namelijk de beste doorzichtige lipgloss.

Deze lipgloss heeft een satijnen kleur, waardoor jouw lippen een prachtige uitstraling krijgen. Ondertussen voelen jouw lippen ook heerlijk zacht aan, worden jouw lippen gehydrateerd en heb je geen last van plakkende eigenschappen. Deze lipgloss is namelijk makkelijk aan te brengen en blijft tot wel 10 uur lang zitten. Door het compacte formaat kan je de lipgloss overigens ook moeiteloos overal mee naar toe nemen.

Deze beste doorzichtige lipgloss zorgt dus urenlang voor volle, prachtig gekleurde en zachte lippen. De lipgloss werkt ondertussen ook nog als een lippenbalsem, aangezien de lippen door deze lipgloss gehydrateerd worden. Jouw lippen voelen daardoor zeer zacht aan én zien er ondertussen ook nog prachtig uit. Als je specifiek op zoek naar een doorzichtige lipgloss bent, is dit zonder enige twijfel de beste variant!

goede doorzichtige lipgloss

De verschillende soorten lipgloss en hun werking

In deze lipgloss review hebben wij verschillende termen her en der gebruikt. Zo ben je de term ‘doorzichtige lipgloss’ al vaker tegengekomen en hebben wij ook bij de variant van L’Oréal benoemd dat je hier vollere lippen van krijgt. Tussen deze twee varianten zit een belangrijk verschil.

Deze twee varianten verschillen met name op het gebied van uitstraling. Met de doorzichtige lipgloss krijgen jouw lippen een glanzende vloed, waarbij de kleur van de lippen eigenlijk beter tot zijn recht komt. Met een niet-doorzichtige lipgloss voorzie je jouw lippen echter van een andere kleur. Juist die andere kleur zorgt ervoor dat jouw lippen beter opvallen.

Je kunt daarbij ook specifiek kiezen voor lipgloss die zorgt voor vollere lippen. Mocht je niet al te dikke lippen hebben, kan je met bepaalde kleuren de lippen voller laten lijken. In veel gevallen is dat niet mogelijk met een doorzichtige lipgloss, maar juist wel met de varianten met een unieke kleur.

Als je op zoek naar de beste lipgloss gaat, heb je in ieder geval de keus uit talloze kleurstellingen. Probeer voor jezelf te bepalen wat jij de mooiste kleur vindt en ga vervolgens gericht op zoek. Door het uitgebreide kleurenaanbod heb je in ieder geval méér dan voldoende keus.

Conclusie van deze lipgloss review

Op basis van deze lipgloss review kunnen wij enkele zaken met 100% zekerheid vaststellen. Zo is het een feit dat je de keus uit onwijs veel soorten lipgloss hebt, dat lipgloss absoluut een toegevoegde waarde met zich mee brengt en dat de hierboven genoemde onze absolute favoriet zijn.

Bepaal echter eerst voor jezelf naar wat voor soort lipgloss je op zoek bent én wat de kleur van de lipgloss moet zijn. Op basis van jouw eigen voorkeuren kan je direct één van de hierboven genoemde varianten aanschaffen óf in het uitgebreide aanbod op zoek naar de beste variant gaan!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>