Het beste groei serum voor je wenkbrauwen? Een top 3!

Ben jij ook zo’n liefhebber van mooie, volle en donkere wenkbrauwen? Heb jij dergelijke wenkbrauwen echter niet van nature? Dan kan je met de beste wenkbrauw groei serum aan de slag gaan; met dank aan deze serum is het alsnog mogelijk om volle, mooie en donkere wenkbrauwen te krijgen.

beste wenkbrauw groei serum

Ontdek de beste wenkbrauw groei serum.

Met deze wenkbrauw groei serum ben je eigenlijk in staat om de groei van lichte of dunne wenkbrauwen te bevorderen. Je weet hierdoor al snel jouw wenkbrauwen een andere look mee te geven, waardoor eigenlijk jouw gehele gezicht een andere/vernieuwde look krijgt. Gaat jouw voorkeur daarnaar uit? Kies dan altijd voor het beste groei serum voor jouw wenkbrauwen!

Wat volgens ons de beste wenkbrauw groei serum is? Het antwoord op die vraag vind je in dit artikel. Wij hebben namelijk drie verschillende varianten weten te selecteren die aan al onze verwachtingen voldoen. Deze drie varianten bespreken we in het kort in dit artikel, waarna we je ook nog tips geven over het aanbrengen van de beste wenkbrauw groei serum.

Top 3 beste wenkbrauw groei serum

In het hedendaagse aanbod van wenkbrauw groei serums kom je verschillende varianten tegen. Helaas hebben wij vast moeten stellen dat niet alle varianten even goed zijn; zo bestaan er varianten die níet dermatologisch getest zijn en dus ook niet altijd veilig in gebruik zijn.

Wij zijn daarom op zoek gegaan naar de beste wenkbrauw groei serum, waardoor we uiteindelijk een top 3 samen hebben weten te stellen. Over deze drie varianten vertellen we je hieronder graag iets meer; neem deze reviews op je gemakje door en bepaal vervolgens welke variant jou het meeste aanspreekt.

1. Brow Boost Oil - 100% Natuurlijk

Als je mooie, volle en donkere wenkbrauwen wenst te hebben, is dat absoluut mogelijk met deze natuurlijke wenkbrauw olie van het merk Ghazal Beauty. Dit is volgens ons met grote afstand de beste wenkbrauw groei serum!

Deze serum/olie is in staat om de natuurlijke haargroei te stimuleren. Dit is hoofdzakelijk te danken aan de aanwezigheid van verschillende soorten oliën: castorolie, kokosolie, squalaanolie en kamilleolie bevinden zich stuk voor stuk in deze serum. Daarnaast zijn ook nog antioxidanten van vitamine E aan deze serum toegevoegd, zodat de huid weer volledig gaat stralen.

Ondertussen worden de wenkbrauwhaartjes ook een stuk voller en een stuk donkerder qua kleur. Door die combinatie geniet je al snel van volledig nieuwe wenkbrauwen, terwijl je dus eigenlijk niks meer doet dan het gebruiken van deze serum. Voordat je deze serum voor de eerste keer gaat gebruiken, is het wel verstandig om even goed de handleiding door te nemen.

Al met al zijn wij zeer te spreken over deze wenkbrauw groei serum. De serum werkt perfect, is makkelijk aan te brengen en levert direct zichtbaar resultaat op. Het enige waar je rekening mee moet houden, is de relatief hoge aanschafprijs.

2. Si elo's Beauty Wimperserum

Zo op het eerste oog dachten wij dat deze serum alleen voor de wimpers geschikt was. Nadat wij de proef zelf op de som hebben genomen, kunnen we echter het volgende concluderen: deze serum werkt ook perfect voor wenkbrauwen. Het merk Si elo’s beauty heeft prima werk afgeleverd met deze serum.

Met deze serum geniet je al snel van dikkere wenkbrauwen, vollere wenkbrauwen en donkere wenkbrauwen. Jouw wenkbrauwen vallen hierdoor een stuk beter op, waardoor je overal de show weet te stelen. Het is hiervoor wel van belang dat je deze wenkbrauw groei serum op de juiste manier weet aan te brengen. Wij willen je dan ook graag adviseren om de handleiding voor het eerste gebruik goed door te lezen!

Onder aan de streep zijn we in ieder geval zeer te spreken over deze Si elo's Beauty Wimperserum. Je kunt deze serum namelijk ook voor de groei van jouw wimpers gebruiken, terwijl je voor deze serum een stuk minder hoeft te betalen dan voor de hierboven genoemde variant!

beste wenkbrauw groei serum

3. Sevich met Vitamine E 

Deze variant van het merk Sevich is vergelijkbaar met beide bovengenoemde varianten. Deze serum kan namelijk óók voor de wimpers gebruikt worden én bevat antioxidanten van vitamine E. Door dit ingrediënt gaan de wenkbrauwen niet alleen sneller groeien, maar komt de huid rondom de wenkbrauwen ook tot rust. Hierdoor gaat de huid nóg meer stralen en komen jouw volle, donkere en mooie wenkbrauwen nog beter tot uiting.

Het is goed om te weten dat deze wenkbrauw groei serum alleen 100% natuurlijke ingrediënten bevat. Je kunt deze serum dus zonder enige problemen op jouw wenkbrauwen smeren, waarna je al snel van het zichtbare resultaat gaat genieten. Volgens de fabrikant zelf zie je binnen 15 tot 20 dagen de eerste resultaten, waarna de wenkbrauwen alleen maar voller en donkerder gaan worden.

Met deze beste wenkbrauw groei serum ben je écht in staat om jouw wenkbrauwen een compleet andere uitstraling mee te geven. Met name als je van nature dunne en lichte wenkbrauwen hebt, is deze wenkbrauw groei serum van harte aan te raden. Lees wel goed de handleiding door voordat je deze serum aan gaat brengen!

beste-wenkbrauw-groeiserum

Hoe je het beste een wenkbrauw groei serum kan gebruiken

Heb je gekozen voor één van de bovengenoemde wenkbrauw groei serums? Dan is het onwijs belangrijk deze serum op de juiste manier te gaan gebruiken. Hoe je deze serum precies moet gebruiken, is afhankelijk van het soort wenkbrauw groei serum. Ons advies is dan ook altijd om eerst de handleiding goed door te nemen.

Het is in ieder geval eerst van belang dat je het gebied rondom de wenkbrauwen goed schoonmaakt. Nadat je dat gedaan hebt, kan je de serum conform de handleiding op het gebied rondom de wenkbrauwen aanbrengen. Laat het intrekken en maak ook gebruik van een (eventueel meegeleverd) borsteltje. Met dat borsteltje kan je direct de haren van jouw wenkbrauw in de gewenste vorm borstelen/kammen.

Ga in ieder geval altijd veilig te werk met de beste wenkbrauw groei serum. Kies daarnaast ook altijd voor een variant die 100% dermatologisch getest is, zoals bij de hierboven genoemde varianten stuk voor stuk het geval is!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>