Ontdek de beste zelfbruiner, met honderden persoonlijke ervaringen!

Wil jij ook graag een fraaie bruine teint hebben? Heb je echter geen zonvakantie op de planning staan? Of wil je juist alvast lekker bruin aan jouw zomervakantie beginnen? In veel gevallen is het zéér interessant om een zelfbruiner te gebruiken. Met een zelfbruiner krijgt jouw huid een iets bruinere teint, waardoor het lijkt alsof je al dagenlang in de zon gelegen hebt.

beste zelfbruiner

Ontdek de beste zelfbruiner

Meer en meer mensen, zowel mannen als vrouwen, kiezen tegenwoordig voor een zelfbruiner. Dat is ook niet geheel verwonderlijk, aangezien een zelfbruiner géén schadelijke gevolgen met zich mee brengt. Dat is bijvoorbeeld wel het geval bij een zonnebank; één van de andere manieren om aan een bruinere huid te komen zonder directe inmenging van de felle zonnestralen.

Wil je graag ook van een bruine teint gaan genieten? Dan hoef je eigenlijk nog maar twee dingen te doen: De beste zelfbruiner aan te schaffen en deze zelfbruiner vervolgens op de juiste manier te gebruiken. Met deze beste zelfbruinende crème ziet jouw huid er in ieder geval nóg mooier uit.

De beste zelfbruiner top 3

In het hedendaagse aanbod van zelfbruiners vind je behoorlijk veel varianten terug. Al deze varianten hebben zo hun voor en tegens en bieden dus specifieke voordelen. Wat is dan de beste zelfbruiner? Ja, dat is een lastige vraag om te beantwoorden. Wij wilden jou echter wel van een passend antwoord kunnen voorzien, waarna wij besloten hebben om alle zelfbruiners aan een strenge test te onderwerpen.

Op basis van deze test hebben wij uiteindelijk een top 3 van de beste zelfbruiners weten te selecteren. In onderstaande korte reviews vind je iets meer informatie over deze drie beste varianten, waarbij we onder meer ook aangeven wat de beste zelfbruiner voor het gezicht is, voor de benen is en voor het volledige lichaam is!

Aan het einde van dit artikel vind je ook nog handige tips over het aanbrengen van de beste zelfbruiner. Als je de beste zelfbruiner gekocht hebt, is het namelijk óók van essentieel belang dat je de zelfbruiner op de juiste manier op weet te smeren. Meer informatie daarover vind je dus aan het einde van dit artikel!

1. Collistar Magic Drops (gezicht)

Het wereldberoemde merk Collistar heeft zich in de afgelopen jaren onder meer toegelegd op het ontwikkelen van zelfbruiners. Dit is het bedrijf zéér goed afgegaan, aangezien deze Collistar Magic Drops Zelfbruiner Medium volgens ons de beste zelfbruiner is.

We zijn niet alleen te spreken over het resultaat, maar ook over de werking. Als je deze zelfbruiner op jouw lichaam aan wenst te brengen, maak je namelijk gebruik van het pipet. Je hoeft slechts enkele druppels op jouw huid te laten druppen, waarna je deze druppels direct uit kunt wrijven.

Binnen een uur geniet je al van een bruinere teint op jouw huid. Deze kleur kan als zeer levendig, intens en stralend omschreven worden. Het is eigenlijk echt alsof je al dagenlang in de zon hebt gelegen.

Bij deze beste zelfbruiner hoef je ook niet bang te zijn voor vlekken of strepen. Nee, je krijgt een hele egale teint, waarbij het dus net is alsof deze teint op een natuurlijke manier ontstaan is. Ondertussen wordt de huid ook nog gehydrateerd én wordt de huid beschermd tegen factoren die voor veroudering van de huid kunnen zorgen.

Nadat je deze zelfbruiner opgesmeerd hebt, voelt jouw huid zacht ook nog eens zacht en glad aan. Dat is onder meer te danken aan de aanwezigheid van extracten van vitamine E en derivaten biologische maïs. Deze unieke combinatie zorgt voor een geweldige zelfbruiner. In onze ogen is dit de beste zelfbruiner voor het gezicht, de hals en eventueel ook nog de borst.

beste zelfbruiners

2. L’Oréal Paris Sublime Bronze (hele lichaam)

Wil je jouw gehele lichaam van een fraaie bruine teint voorzien? Dan is het advies om voor deze zelfbruiner van L’Oréal Paris te gaan. Dankzij deze zelfbruiner ben je in staat om razendsnel van een natuurlijke bruine teint te genieten, zonder dat je daarvoor dagenlang in de zon hoeft te liggen.

Nadat je deze melkvormige crème op jouw lichaam uit hebt gesmeerd, merk je al direct de gevolgen. Jouw huid gaat er fraai uitzien, de huid voelt heerlijk zacht aan én de huid voelt heerlijk glad aan. Daarbij ben je ook verzekerd van een perfect resultaat; deze crème smeert zich uit over jouw gehele lichaam en zorgt niet voor de vorming van vlekken.

Het advies is om jouw huid eerst te scrubben en goed nat te maken. Droog de huid vervolgens een beetje op en smeer deze melkvormige crème over jouw lichaam uit. Je merkt al direct de gevolgen, waarbij je ook nog geniet van een snelle intrekking van de crème. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de crème gaat plakken.

Al snel geniet je van een natuurlijke, bruine teint waarmee je perfect voor de dag kunt komen. Volgens ons is dit de beste zelfbruiner voor het volledige lichaam; je kunt zowel jouw benen als jouw bovenlichaam perfect met deze melkvormige crème insmeren!

beste zelfbruinende creme

3. Sally Hansen Airbrush (benen)

Ben je op zoek naar de beste zelfbruiner voor jouw benen? Dan hoef je eigenlijk niet meer verdere te kijken; deze Sally Hansen Airbrush Legs Zelfbruiner is volgens ons de beste zelfbruiner voor benen. Deze zelfbruiner is gemakkelijk aan te brengen, brengt snel een fraaie teint met zich mee en jouw huid voelt direct heel zacht aan.

Bijkomend voordeel van deze spray is dat verschillende oneffenheden op jouw benen gecamoufleerd worden. Zo zijn – na het insmeren van deze crème – de adertjes en andere oneffenheden niet meer zichtbaar. Ondertussen krijgen jouw benen ook nog een fraaie én natuurlijke teint; wat wens je nog meer?

Het advies is om deze spray eerst op jouw benen te spuiten. Vervolgens kan je met jouw handen de zelfbruiner even goed uitsmeren. Je geniet vervolgens al snel van een fraaie, natuurlijke en effen bruine kleur. Je hoeft niet bang te zijn voor vlekken; deze zelfbruiner zorgt voor een volledige dekking van jouw benen.

Bijkomend voordeel; na het smeren hoef je jouw handen niet te wassen. Deze spray plakt namelijk niet aan jouw handen, maar trekt razendsnel in de huid van jouw benen. Je geniet dus al snel van het gewenste resultaat, zonder dat je zelf met plakkerige handen komt te zitten!

goede zelfbruiner

Hoe moet je een zelfbruiner gebruiken?

Als je één van de bovengenoemde beste zelfbruiners aangeschaft hebt, is het advies om goed de handleiding door te nemen. Het exacte gebruik van een zelfbruiner verschilt namelijk van soort tot soort.

Feit is dat je de zelfbruiner op elk gewenst moment van de dag op kunt smeren. Vaak is het wenselijk dat je vlak daarvoor de huid goed schoongemaakt, en eventueel gescrubd, hebt. Breng de zelfbruiner vervolgens op het gewenste lichaamsdeel uit en wrijf de zelfbruiner even goed met je handen uit.

Je merkt al direct dat de zelfbruiner in jouw huid trekt, waarna je al snel van een bruinere teint kunt genieten. Hoe snel dit allemaal gaat, is per zelfbruiner verschillend. Ons advies is dan ook om goed de handleiding door te nemen voordat je de zelfbruiner voor de eerste keer gaat gebruiken. Als je eenmaal de beste zelfbruiner gebruikt hebt, wil je hoogstwaarschijnlijk geen andere methode meer gebruiken!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>