De beste gezichtscrème voor iedere huidtype

Bij het uitzoeken van huidverzorgingsproducten moet je op meerdere criteria te letten. Eén van de belangrijkste criteria is zonder twijfel het huidtype. Sommige vrouwen hebben last van een vette huid, terwijl andere vrouwen juist last van een droge huid hebben. Bij het uitzoeken van bijvoorbeeld de beste gezichtscrème moet je zeer scherp zijn op jouw huidtype; kiest altijd voor de beste gezichtscrème die specifiek geschikt is voor jouw soort huidtype.

beste gezichtscrème

Ontdek de beste gezichtscrème voor iedere huidtype.

Maar, wat is nou de beste gezichtscrème voor bijvoorbeeld vrouwen? En wat is de beste gezichtscrème voor mannen? Wat is een perfecte gezichtscrème voor het gezicht? En wat is een ideale gezichtscrème voor het lichaam? Dat zijn verschillende vragen die wij onszelf ook gesteld hebben. Wij besloten uiteindelijk om hier een passend antwoord op te gaan vinden.

Hoe we dat gedaan hebben? Onder meer door een uitgebreide test te houden. We hebben allerlei verschillende crèmes – voor zowel mannen als voor vrouwen – aan een strenge keuring onderworpen. Aan de hand van die strenge keuring hadden wij al snel in de gaten wat de beste gezichtscrème is, wat de beste gezichtscrème voor mannen is én wat de beste gezichtscrème voor vrouwen is.

Wij hebben uiteindelijk dit artikel samen weten te stellen. In dit artikel vertellen we je meer over deze beste gezichtscrèmes voor ieder huidtype. We maken daarbij zeker onderscheid tussen vrouwen en mannen, aangezien beide geslachten een andere huidstructuur hebben.

De beste gezichtscrème voor vrouwen

Heb je ook interesse om een nieuwe gezichtscrème aan te schaffen? Wil je jouw gezicht altijd van de best mogelijke verzorging en bescherming voorzien? Dan is het dus eerst zaak om vast te stellen wat jouw huidtype is. Vervolgens kan je – aan de hand van jouw huidtype – gericht op zoek naar de beste gezichtscrème voor vrouwen.

Om jou hier een handje bij te helpen, bespreken wij hieronder graag nader twee gezichtscrèmes voor vrouwen. Deze gezichtscrème bevallen ons erg goed, waarbij wij dus ook onderscheid hebben gemaakt tussen huidtype. Lees hieronder meer over de beste gezichtscrème voor vrouwen!

1. Biodermal P-CL-E Creme – Dagcrème

Deze gezichtscrème van het merk Biodermal is absoluut onze favoriet voor vrouwen met een droge huid. Heb jij regelmatig last van een droge, een geïrriteerde of een gevoelige huid? Dan is de kans groot dat jouw huid een gebrek aan vocht heeft. Dat kan je relatief makkelijk oplossen met deze gezichtscrème van Biodermal; dit is volgens ons namelijk de beste hydraterende gezichtscrème.

Volgens Biodermal is deze gezichtscrème geschikt voor de volgende huidtypes: droge huid, kwetsbare huid, gevoelige huid, onzuivere huid, vlekkerige huid en geïrriteerde huid. Wij kunnen ons hier compleet in vinden, aangezien deze crème bestaat uit meerdere actieve bestanddelen. Deze actieve bestanddelen tezamen zorgen voor de perfecte verzorging van bovengenoemde huidtypes.

Biodermal heeft bij deze crème gekozen voor verschillende ingrediënten die activeren, herstellen en beschermen. Onder meer extracten van ceratonia zorgen voor een beschermende laag op de huid, waardoor de huid beter beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Ondertussen zorgen deze extracten ook nog voor een verbetering/versterking van de huidelasticiteit.

Deze beste gezichtscrème voor een droge huid weet bovendien de aanmaak van glycoproteïnen en aminozuren te stimuleren. Deze twee huideigen hormonen zijn benodigd voor de aanmaak van nieuwe huidcellen; eigenlijk weet deze gezichtscrème dus de aanmaak van nieuwe huidcellen te stimuleren. Perfect voor vrouwen die last van een droge huid hebben.

Tot slot is het ook nog zo dat de Vitamine E uit deze crème zorgt voor bescherming van de huid. De huid wordt niet alleen tegen invloeden van buitenaf beschermd, maar ook tegen huidveroudering. Al met al is dit volgens ons de beste gezichtscrème voor vrouwen met een droge-, geïrriteerde of kwetsbare huid. Lees goed de gebruiksaanwijzing door en verzorg je gezicht op de best mogelijke wijze!

beste gezichtscreme voor iedere huidtype

2. Olaz Total Effects - 50ml - 7in1 Parfumvrije Dagcrème

Heb je last van een verouderde huid? Zie je bijvoorbeeld oneffenheden, rimpels en/of fijne lijntjes in jouw gezicht? Dan is het de hoogste tijd om gebruik te gaan maken van deze gezichtscrème van Olaz. Deze crème is Dr. Jetskee Ultee proof, levert de gewenste resultaten en is perfect geschikt voor een verouderde huid.

Met deze crème van Olaz weet je de 7 tekenen van een verouderde huid op een perfecte manier te bestrijden. Je weet de zichtbaarheid van rimpels te verminderen, de huid wordt perfect gehydrateerd, de teint van de huid wordt geëgaliseerd, de poriën worden kleiner, de huidstructuur wordt geëgaliseerd, de huid gaat weer stralen en de stevigheid van de huid wordt hersteld.

Onder aan de streep geniet je dankzij deze gezichtscrème voor de verouderde huid van razendsnel resultaat. Het is daarbij wel wenselijk dat je de gezichtscrème op de juiste wijze aanbrengt; lees voor gebruik dus zeker even de handleiding door.

Olaz heeft bij het ontwikkelen van deze gezichtscrème onder meer voor de ingrediënten aniacimanide en antioxidanten gekozen. Deze twee extracten zorgen ervoor dat jouw huid al snel een stuk jonger er uit komt te zien. Mocht je nou van mening zijn dat je een verouderde huid hebt, is dit volgens ons de beste gezichtscrème.

goede gezichtscreme voor iedere huidtype

De beste gezichtscrème voor mannen

Heb je als man zijnde last van een droge huid, een geïrriteerde huid, een verouderde huid of een vette huid? Dan zijn er twee dingen die je moet doen: gebruik nóóit een gezichtscrème die voor vrouwen geschikt is en kies altijd de beste gezichtscrème afgestemd op jouw huidtype.

Speciaal voor alle mannen zijn wij op zoek gegaan naar de beste gezichtscrème voor mannen. Uiteindelijk hebben wij meerdere gezichtscrèmes gevonden die aan onze verwachtingen voldeden, maar uiteindelijk kunnen wij met name de volgende gezichtscrème voor mannen van harte aanraden.

L'Oréal Men Expert Hydra Energetic 24h Gezichtscrème

Deze crème is door L’Oréal speciaal voor mannen ontwikkeld en dat is overal aan terug te zien. De crème is bovendien voor verschillende huidtypes geschikt; voor de vermoeide huid, voor een droge huid en voor een normale huid. Voor veel mannen is dit dus de beste gezichtscrème. Voordat je deze crème voor de eerste keer gaat gebruiken, is het advies om de handleiding even goed door te nemen. Zo is het van belang dat je jouw huid eerst goed reinigt en de crème op de juiste manier aan gaat brengen.

Dankzij deze crème geniet je in ieder geval van een 24-uur lange hydratatie, van een frisse huid en van een sterke huid. Dit komt onder meer doordat deze crème de 5 tekenen van vermoeidheid af weet te nemen. Jouw huid wordt eigenlijk gestimuleerd en gaat daardoor weer volledig stralen.

Volgens L’Oréal zelf zorgt deze crème voor een werking van maar liefst 24 uur. Mede hierom is het advies om deze crème alleen ’s ochtends op te smeren; je geniet dan de hele dag van een stralende, gezonde en sterke huid. Een huid waar je mee voor de dag kunt komen en een huid die heerlijk aanvoelt. Met name voor de drukke man is deze gezichtscrème uitermate geschikt; de crème zorgt immers voor vermindering van de tekenen van vermoeidheid.

Al met al is dit volgens ons een ideale gezichtscrème voor mannen. Zeker voor mannen met een droge- of een vermoeide huid is dit de beste crème. Wil je afscheid gaan nemen van jouw droge huid? Kies dan direct voor deze beste gezichtscrème voor de droge huid voor mannen!

beste gezichtscreme voor mannen

Waar moet je om denken bij een gezichtscrème kopen?

Wil je graag een geschikte gezichtscrème gaan kopen? Dan is het dus allereerst aan te raden om te bepalen wat voor huidtype jij hebt. Op basis van jouw huidtype kan je vervolgens gericht op zoek gaan naar de beste gezichtscrème.

Daarbij is het altijd aan te raden om te kiezen voor een gezichtscrème zonder parfum en voor een gezichtscrème zonder alcohol. Zowel parfum als alcohol zijn niet bevorderlijk voor de conditie van jouw huid en leveren dus niet de gewenste resultaten op. Bij het vergelijken van verschillende gezichtscrèmes is het dus zeer wenselijk dat je goed op de eventuele aanwezigheid van parfum en alcohol let.

Wil je jouw gezicht op de gewenste manier verzorgen, maar wil je jouw huid ondertussen ook nog tegen de felle zonnestralen beschermen? Kies dan voor de beste gezichtscrème met uv filter. Een dergelijk filter – aangeduid met de term SPF – zorgt ervoor dat jouw huid niet gaat verbranden door de felle zonnestralen. Ook dit draagt dus bij aan het verkrijgen of behouden van een gezonde, stralende en strakke huid. Een huid die bovenal heerlijk aanvoelt!

Tot slot willen wij je adviseren om altijd voor de gezichtscrème van een gerenommeerd merk te kiezen. Deze merken hebben bewezen dat zij hoogwaardige, gezonde én werkende gezichtscrèmes ontwikkelen.

Conclusie van deze gezichtscrème test 

Naar aanleiding van deze gezichtscrème test kunnen wij enkele zaken concluderen:

  • Jouw soort huidtype is bepalend voor de uiteindelijke keuze
  • Kies altijd voor de best geteste gezichtscrème van een gerenommeerd merk
  • Kies altijd voor een gezichtscrème zonder parfum en alcohol
  • Raadpleeg altijd de handleiding voordat je voor de eerste keer de gezichtscrème aan gaat brengen.

Door de beste gezichtscrème aan te schaffen, weet je jouw huid op de juiste manier te verzorgen. Let daarbij dus wel goed op jouw huidtype en ga vervolgens gericht op zoek naar de beste gezichtscrème passende bij jouw huidtype!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>