De beste oogcrème voor mannen – met veel ervaringen

Voor veel vrouwen is het gebruikelijk om dagelijks een crème op te smeren. Door de jaren heen is dit echter voor mannen ook steeds ‘normaler’ geworden. Voorheen lag er min of meer een taboe op het gebruiken van een crème door een man, maar dat is door de jaren heen flink veranderd. Dat is niet alleen terug te zien aan de huid van een gemiddelde man, maar ook aan het aanbod van crèmes voor mannen.

beste oogcrème voor mannen

Ontdek de beste oogcrème voor mannen, lees snel verder!

Door de jaren heen hebben meer en meer fabrikanten speciale crèmes voor mannen weten te ontwikkelen. Onder meer dit heeft ervoor gezorgd dat je tegenwoordig de keus uit meerdere oogcrèmes voor mannen hebt. Maar, wat is dan de beste oogcrème voor mannen? En wat zijn de voordelen van de beste oogcrème voor mannen? Op onder meer die vragen geven wij antwoord. Wij zijn namelijk op zoek gegaan naar de beste anti wallen crème voor mannen; met de beste crème voor mannen kunnen immers de wallen op een fraaie manier ‘weggewerkt’ worden!

De beste oogcrème voor mannen

Wil jij ook oogcrème gaan gebruiken? Wil je graag de relatief gevoelige huid rondom jouw ogen op de juiste manier gaan verzorgen? Dan hoef je eigenlijk nog maar één ding te doen; de beste oogcrème voor mannen aan te schaffen. Wij hebben jou daar een handje bij geholpen. Door een uitgebreide test te houden, hebben wij namelijk de drie beste oogcrèmes voor je weten te vinden!

Velveux oogcrème 15ML - anti wallen en donkere kringen

Ben je opzoek naar een oogcrème tegen rimpels, wallen en donkere kringen onder de ogen? De huid rond de ogen is veel dunner en gevoeliger dan de huid op de rest van het gezicht. Daarom is het belangrijk dat je voor de oogcontouren een speciale oogcrème gebruikt. De Hydraterende oogcrème van Velveux pakt wallen, rimpels, kraaienpootjes en fijne lijntjes aan.

Collageen en werking:

Allereerst, een opfriscursus: Collageen is het eiwit in je huid dat is gemaakt van bindweefsel. Het kan helpen om de structuur van het bindweefsel te verbeteren. Een hoogwaardig complex aan werkzame stoffen zorgt voor een direct resultaat. Het maakt de huid zacht en glad.

Voordelen:

 • Verrijkt met Argan olie
 • 100% natuurlijk
 • Gaat rimpels tegen
 • Werkt tegen wallen en donkere kringen
 • Met vitamine E
beste oogcreme voor mannen

Garnier Bio Anti-age Oogcrème

Ben je een liefhebber van de heerlijke geur van lavendel? Dan is deze Garnier oogcrème voor mannen ook zeer geschikt. Bij het ontwikkelen van deze oogcrème heeft Garnier specifiek voor lavendel gekozen, aangezien de extracten van lavendel voor een revitaliserend effect zorgen.

Welk voordeel dat met zich mee brengt? Nou, met deze oogcrème ben je in staat om jouw huid rondom de ogen een stuk jonger te laten ogen. Je vermindert eigenlijk de vorming van rimpels, kraaienpootjes en oneffenheden in de huid. Mede hierdoor is deze oogcrème zeer geliefd bij mannen die super druk zijn en daardoor ook een vermoeide huid hebben.

Deze oogcrème is dermatologisch test, is geschikt voor tweemaal gebruik per dag en is geschikt voor alle soorten huidtypen. Mocht jij last van een gevoelige, een vette of een droge huid hebben; deze Garnier Bio anti-age oogcrème is voor jou op het lijf geschreven. Ons advies is om de gebruiksaanwijzing goed door te nemen, aangezien je deze oogcrème wel op de juiste manier aan moet brengen. Als je dat voor elkaar weet te krijgen, geniet je van de volgende voordelen:

 • De huid rondom de ogen wordt perfect gevoed
 • De huid rondom de ogen gaat een stuk jonger ogen
 • Je geniet van strakke contouren rondom de ogen

Al met al een oogcrème voor mannen die wij zéker aan kunnen raden!

anti wallen creme mannen

La Roche-Posay Toleriane Ultra Oogcrème

Tot slot willen wij ook deze oogcrème voor mannen van het merk La Roche-Posay nog aanstippen. Deze oogcrème kan op veel positieve beoordelingen rekenen en dat is uiteraard niet zonder reden. Deze crème is geschikt voor een gevoelige huid en zorgt voor de gewenste verzorging van het gebied rondom de ogen.

De huid wordt gevoed, gehydrateerd en verzacht. Hierdoor worden oneffenheden weggenomen, wordt de huid een stuk zachter en oogt de huid ook een stuk jonger. Als je deze oogcrème dagelijks op de huid rondom de ogen uitsmeert, geniet je al snel van zichtbare resultaten.

Het merk La Roche-Posay geeft daarbij ook nadrukkelijk aan dat deze oogcrème geschikt is voor mensen met gevoelige ogen. Mocht je vaak oogproblemen hebben of bijvoorbeeld lenzen dragen, is dit verreweg de beste oogcrème voor jou. Al met al zijn wij ook over deze oogcrème – net zoals over de twee bovengenoemde crèmes – zeer te spreken!

goede oogcreme mannen

De voor- en nadelen van oogcrème voor mannen

Zit je nog enigszins te twijfelen over de aanschaf en het gebruik van een oogcrème? Dat is eigenlijk niet nodig. Een oogcrème voor mannen brengt namelijk de volgende voordelen met zich mee:

 • Het laat de huid rondom de ogen jonger ogen
 • Het neemt wallen weg
 • Het neemt donkere kringen rondom de ogen weg
 • Het zorgt voor de gewenste verzorging van de huid rondom de ogen
 • Het zorgt voor vermindering van rimpels
 • Het is zowel geschikt voor een normale huid als voor bijvoorbeeld een vette en een droge huid

Dankzij bovengenoemde voordelen kiezen veel mannen ervoor om oogcrème dagelijks te gebruiken. Daarbij moet je wel rekening houden met de volgende nadelen:

 • De mogelijkheden van oogcrème zijn ietwat beperkt; de crème is immers alleen geschikt voor het gebied rondom de ogen
 • Een gemiddelde oogcrème is behoorlijk vet te noemen
 • Een gemiddelde oogcrème weet niet alle huidproblemen op te lossen, maar alleen de problemen rondom de ogen

De beste anti wallen crème voor mannen brengt dus zeker de nodige voordelen met zich mee. Daarbij moet je ook rekening houden met bovengenoemde nadelen, maar uiteindelijk wegen de voordelen vele malen zwaarder. De aanschaf en het gebruik van de beste oogcrème voor mannen is dus zeer zeker aan te raden.

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>