Een top 3 van de beste zonnebrand crème

Hoe heerlijk is het om op een strandbedje van de heerlijke temperaturen te genieten? Kom jij op dergelijke momenten ook volledig tot rust? Het is goed om te beseffen dat je mentaal tot rust komt, maar dat de felle zonnestralen voor jouw huid alles behalve goed zijn. Voordat je plaats op jouw strandbedje gaat nemen, is het dus verstandig om jouw lichaam goed in te smeren.

beste zonnebrandcrème

Ontdek de beste zonnebrandcrème en ervaringen

Waar je jouw lichaam mee in kunt smeren? Juist, met zonnebrand! Bij het uitkiezen van de zonnebrand heb je de keus uit een onwaarschijnlijk uitgebreid assortiment. Sommige van deze zonnebrandcrèmes hebben factor 30, terwijl andere crèmes maar liefst factor 50 hebben. Ook zijn sommige varianten in de vorm van een flacon, terwijl andere varianten een spraydop hebben. Wat is voor jou de beste zonnebrand? Dat is volledig afhankelijk van jouw eigen voorkeuren.

Het is wel zeer verstandig om de verschillende zonnebrandcrèmes goed met elkaar te vergelijken. Hierbij kan je onder meer op de factor letten, op het soort verpakking, op het huidtype en op de ingrediënten van de beste zonnebrandcrème. Wenselijk hierbij is dat de beste zonnebrand géén parabenen, geen kunstmatige stoffen en geen parfum bevat.

Om je een handje met deze zoektocht te helpen, hebben wij een uitgebreide test gehouden. In deze test hebben wij allerlei zonnebrandcrèmes aan een strenge keuring onderworpen, waarna we uiteindelijk een top 3 samen hebben weten te stellen. Over deze drie beste varianten hebben wij hieronder een korte review geschreven; neem de reviews op je gemakje door en bepaal voor jezelf wat de beste zonnebrand is.

Welke zonnebrand is het beste? Een top 3!

Zoals in de inleiding al gezegd; het aanbod van zonnebrand is vrij uitgebreid en divers te noemen. Om de zoektocht voor jou een stuk makkelijker te maken, hebben wij dus een uitgebreide test gehouden. De drie zonnebrandcrèmes die wij hieronder beschrijven, voldoen aan al onze verwachtingen. Deze zonnebrandcrèmes plakken niet, bieden de gewenste bescherming en zijn bijvoorbeeld ook waterproof.

Lees de reviews hieronder door en bepaal vervolgen wat voor jou de beste zonnebrand is. Let hierbij goed op onder meer de factor van de zonneband; kies je bijvoorbeeld voor factor 50? Of denk je dat factor 30 al voldoende voor jouw huid is? Stem de zonnebrand overigens ook af op de bestemming waar je naar toe gaat reizen. De zon in Kaapverdië is immers een stuk feller dan de zon in eigen land; houd daar ook goed rekening mee!

1. Australian Gold SPF 30 Spray 

Deze zonnebrand van Australian Gold is wat ons betreft de beste zonnebrand. Dit betreft een zogeheten zonnebrand met bronzer; dankzij deze zonnebrand word je dus ook nog op een fraaie manier bruin. Dat is uiteraard niet het belangrijkste van een zonnebrand. Nee, het belangrijkste is dat jouw huid goed beschermd is door de zonnebrand. Is daar sprake van bij deze zonnebrand van Australian Gold? Ja, daar is zéker sprake van.

Bij het kopen van deze zonnebrand heb je de keus tussen meerdere varianten. Je kunt kiezen voor factor 10, factor 15 of factor 30. Onze voorkeur gaat uit naar de laatstgenoemde variant, aangezien jouw huid daarmee het beste beschermd is. Het aanbrengen van deze beste zonnebrand op jouw huid gaat zeer soepel en aangenaam; je maakt namelijk gebruik van de spraydop.

Als je deze zonnebrand over jouw huid uit gaat smeren, merk je al direct enkele voordelen. Zo ruikt de zonnebrand lekker en trekt de zonnebrand snel in. Wil je het liefste zo snel mogelijk een duik in het zwembad nemen? Dat is ook mogelijk met deze zonnebrand van Australian Gold; de zonnebrand is namelijk waterafstotend!

Hoe komt het dat deze zonnebrand de best mogelijke bescherming voor jouw huid biedt? Dat is onder meer te danken aan de unieke samenstelling van ingrediënten. In de zonnebrand zit onder meer Alöe Vera, verschillende extracten van zonnebloemzaden en vitamine E verwerkt. Door deze ingrediënten is jouw huid niet alleen op de juiste manier beschermd, maar word je ook nog op een fraaie en egale manier bruin. Dit is immers een zonnebrand met bronzer.

Al met al zijn wij bijzonder te spreken over deze zonnebrand. De kwaliteit, de samenstelling, de factor én de prijs; wij zijn over al deze criteria zeer te spreken. Mocht je op zoek naar de beste zonnebrand zijn, is dit de aangewezen variant voor jou.

beste zonnebrandcrème

2. NIVEA SUN Zonnebrandspray SPF 50+

Denk je dat de hierboven zonnebrand niet de gewenste bescherming voor jouw huid biedt? Dan is het aan te raden om te kijken naar een zonnebrand met een factor van minimaal 50. Als je specifiek op zoek naar een dergelijke zonnebrand bent, kan je niet om deze variant van Nivea heen. Dit is in onze ogen de beste zonnebrand met factor 50+.

Nadat je jouw huid met deze zonnebrand ingesmeerd hebt, geniet je direct van de best mogelijke bescherming. De zonnebrand trekt direct in jouw huid, is waterafstotend en zorgt dus voor de gewenste bescherming. Ondertussen word je op een fraaie manier bruin en weet je vroegtijdige huidveroudering te voorkomen. Het is immers een feit dat de felle zonnestralen voor uitdroging van de huid kunnen zorgen; dat voorkom je op een aangename manier met deze Nivea zonnebrand.

Het aanbrengen van deze zonnebrand gaat uitermate simpel met dank aan de spraydop. Je smeert hierdoor makkelijk jouw lichaam – of het lichaam van een ander in – waarna je met een geruststellend gevoel plaats kunt nemen in de zon. Al met al ook een zonnebrand waar wij zeer te spreken over zijn. In vergelijking met de hierboven genoemde variant van Australian Gold is deze zonnebrand ook nog een stukje krachtiger; ideaal voor gebieden waarin de zon écht heel fel schijnt óf als je een gevoelige huid hebt.

beste zonnecrème

3. Garnier Ambre Solaire Zonnebrandcrème SPF 50+

Deze top 3 sluiten we in stijl af met deze zonnebrand van Garnier. Deze zonnebrand heeft ook factor 50+, beschermt de huid optimaal en zorgt ondertussen ook nog voor hydratatie van de huid. dat is te danken aan de samenstelling van deze zonnebrand. Garnier heeft gekozen voor onder meer karitéboter en vitamine C; door deze bestanddelen weet deze zonnebrand jouw huid perfect te hydrateren.

Deze zonnebrand trekt snel in de huid in, brengt geen plakkering gevoel met zich mee en voelt hierdoor zeer prettig aan. Het advies is wel om meerdere malen op een dag deze zonnebrand aan te brengen; dat levert de best mogelijke bescherming op.

Dankzij de verschillende bestanddelen is jouw huid in ieder geval goed beschermd tegen de felle zonnestralen. Mocht je binnenkort jouw koffers voor een heerlijke zonvakantie inpakken, kan deze flacon van Garnier niet ontbreken!

goede zonnebrandcrème

Bonus: beste zonnebrandcrème voor je baby

Ga je binnenkort met jouw baby naar het strand of op vakantie? Zeker voor een baby is het onwijs belangrijk om de juiste zonnebrand te gebruiken. Waarom? Onder meer omdat de huid van een baby behoorlijk gevoelig is; de kans op verbranding is daardoor behoorlijk groot. Wij zijn daarom ook op zoek gegaan naar de beste zonnebrandcrème voor een baby.

Zwitsal SPF 50+ Parfumvrij Zonnecrème

Deze zonnebrand van het merk Zwitsal is onze absolute favoriet. De zonnebrand trekt snel in, heeft factor 50+ en is volledig parfumvrij. Mede hierdoor is de zonnebrand zeer gezond voor de huid van jouw baby. Ondertussen zorgt de zonnebrand ook voor de gewenste bescherming; smeer jouw baby enkele keren per dag met deze zonnebrand in en voorkom daarmee een verbrande huid.

Wat deze zonnebrand in onze ogen zo goed maakt? Onder meer het feit dat de zonnebrand waterafstotend is, niet plakt, makkelijk in te smeren is én factor 50+ heeft. Daarbij komt ook nog eens dat deze zonnebrand dermatologisch getest is, de juiste bestanddelen bevat en een lekkere geur heeft. Smeer je baby dus enkele keren per dag met deze beste zonnebrandcrème voor baby’s in en geef je baby daarmee de gewenste bescherming!

beste zonnebrandcrème baby

Welke verschillende soorten zonnebrand zijn er?

Als je het aanbod van zonnebrand bekijkt, zie je meerdere varianten naar voren komen. Het belangrijkste onderscheid kan gemaakt worden op het gebied van de factor. Je kunt kiezen voor een zonnebrand met factor 100, maar gangbaarder zijn de varianten factor 30 en factor 50. Je kunt hierbij als stelregel aanhouden; des te hoger het getal, des te beter de bescherming voor jouw huid is.

Daarnaast is het ook verstandig om naar de ingrediënten van de zonnebrand te kijken. Kies bij voorkeur altijd voor zonnebrand zonder parfum, voor zonnebrandcrème zonder parabenen en voor zonnebrandcrème die géén allergie oproept. Door deze ‘criteria’ is het dus noodzakelijk om een vergelijk te maken; je kunt echter ook kiezen voor één van de hierboven genoemde beste zonnebrand varianten!

Conclusie van deze zonnebrandcrème test

Aan het einde van dit artikel kunnen we enkele dingen concluderen:

  • Zonnebrand is tegenwoordig in veel soorten verkrijgbaar
  • De beste zonnebrand is terug te vinden in dit artikel
  • De best geteste zonnebrandcrème is de variant van Australian Gold
  • De best geteste zonnebrand voor baby’s is de variant van Zwitsal


Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>