Een review van de 3 beste gezichtsscrubs van dit moment

Ben je op zoek naar de beste gezichtsscrub? Dan ben je in dit artikel aan het juiste adres! Wij hebben namelijk het huidige aanbod van scrubs uitgebreid geanalyseerd, waarna wij uiteindelijk een top 3 samen hebben weten te stellen. Over deze drie beste scrub vind je in dit artikel een korte doch krachtige review.

beste gezichtsscrub

Ontdek de beste gezichtsscrub en waarom het goed is voor je huid.

Daarnaast vind je in dit artikel ook meer achtergrondinformatie over goede gezichtsscrub. We bespreken onder meer waarom je een gezichtsscrub kunt gaan gebruiken, waarom een scrub goed voor jouw huid is en hoe je de gezichtsscrub het beste kunt gebruiken. Om het hele artikel af te maken, bespreken we ook nog een beste gezichtsscrub voor mannen én vellen we uiteindelijk een algehele eindconclusie.

We kunnen je in ieder geval alvast één ding verklappen; voor een optimale reiniging/verzorging van jouw gezichtshuid is het aan te raden om met gezichtsscrub aan de slag te gaan. Deze scrub is namelijk in staat om op de lange termijn voor een gezonde huid te zorgen. Een huid waarmee je graag voor de dag komt, waar je blij mee bent en waar je vanzelf van gaat stralen. Is dat jouw grote droom? Heb je bijvoorbeeld nu nog een verouderde of oneffen huid? Dan is de beste gezichtsscrub mogelijk dé oplossing voor jou!

Waarom is scrubben goed voor je huid?

Laten we alvast vooropstellen dat scrubben goed voor elk huidtype is. In de praktijk blijkt echter dat met name vrouwen (en mannen) met een gevoelige huid van alle voordelen profiteren. Door te scrubben, kan je namelijk afscheid van de gevoelige huid gaan nemen. Ook is het mogelijk om een scrub tegen puistjes te gebruiken; daarmee kan je onder meer de puistjes en andere oneffenheden uit jouw gezichtshuid verwijderen. Maar, hoe werkt dat nou precies?

Op het moment dat je last van puistjes of oneffenheden hebt, is er iets niet goed met de poriën in jouw huid. Deze poriën zitten verstopt en zorgen uiteindelijk voor de vorming van de puistjes. Door jouw huid regelmatig goed te scrubben, weet je dode huidcellen, overtollig vuil en overtollig talg van je huid te verwijderen. Hierdoor krijgen de poriën geen kans meer om verstopt te raken, waardoor je ook geen last van puistjes en andere oneffenheden meer krijgt.

Door de huid te scrubben, zorg je er ook nog voor dat er nieuwe huidcellen aangemaakt worden. De oude huidcellen worden verwijderd en afgevoerd, waardoor jouw huid een stuk zachter, jonger en frisser er uit gaat zien. Je krijgt te maken met een strakke huid. Een strakke huid waar je trots op kunt zijn en waar je ongetwijfeld blij mee bent. Voordat het zo ver is, moet je dus wel regelmatig jouw gezicht gaan scrubben.

Allereerst is het advies om hier de beste gezichtsscrub voor te gebruiken. Welke scrub dat is? Dat lees je verderop in dit artikel. Als je eenmaal de beste gezichtsscrub aangeschaft hebt, moet je deze ook op de juiste manier gaan gebruiken. Hierbij is het advies om jouw huid níet elke dag te scrubben.

Volgens de experts is het aan te raden om 1 á 2 keer per week jouw gezichtshuid goed te scrubben. Als je jouw gezichtshuid té vaak gaat scrubben, verwijder je ook in een vroegtijdig stadium de nieuwe huidcellen. Bovendien heeft jouw huid geen tijd om te herstellen, waardoor het scrubben eigenlijk averechts resultaat oplevert. Zorg er daarom voor dat je slechts 1 á 2 keer per week jouw gezicht scrubt.

Door jouw gezicht 1 á 2 keer per week te scrubben, geniet je echter al snel van verschillende voordelen. Dat is met name het geval bij een vette, onzuivere of gevoelige huid. Met dank aan de beste gezichtsscrub kan je afscheid gaan nemen van puistjes en van andere oneffenheden. Lijkt jou dat wel wat? Lees dan zeker het artikel even door; hieronder bespreken wij namelijk de beste gezichtsscrubs voor zowel dames als voor heren!

Top 3 gezichtsscrubs

Recent hebben wij alle gezichtsscrubs aan een strenge test onderworpen. Bij deze test hebben we onder meer naar de werking, naar de prijs-kwaliteitsverhouding en naar de beoordelingen van andere vrouwen gekeken. Op basis van deze bevindingen hebben we uiteindelijk een top 3 samen weten te stellen.

Het is hierbij goed om te weten dat er onwijs veel verschillende gezichtsscrubs bestaan. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een natuurlijke gezichtsscrub; dat is een gezichtsscrub zonder olie en zonder parfum. Ook bestaan er verschillende gradaties; een grondige gezichtsscrub en een milde gezichtsscrub zijn daar enkele voorbeelden van. Lees in ieder geval onderstaande reviews door en schaf vervolgens direct de beste gezichtsscrub voor jouw huid aan!

L'Oréal Paris Sugar Scrub Kiwi – Zuiverend

Deze gezichtsscrub van L’Oréal is bij onze test als beste naar voren gekomen. De scrub voldoet aan al onze verwachtingen, inclusief een relatief gunstig prijskaartje. Ook over de verschillende (natuurlijke) ingrediënten zijn wij zeer te spreken.

L’Oréal heeft bij deze beste gezichtsscrub onder meer voor drie soorten fijne suikerkristallen en voor kiwizaden gekozen. De suikerkristallen zorgen voor een grondige doch zijdezachte exfoliatie van de huid. De kiwizaden zorgen voor een verheldering van de huid en weten het volledige huidoppervlak perfect te verzorgen.

Door deze gezichtsscrub consequent te gebruiken, zie je al binnen enkele weken resultaat. Volgens L’Oréal zie je al direct dat jouw huid een stuk schoner en frisser wordt, waarna je na ongeveer één week al merkt dat poriën, mee-eters en puisten minder zichtbaar zijn. Na enkele weken geniet je van een zachte, stralende en gezonde huid. Al met al een prima gezichtsscrub waar wij zéér over te spreken zijn!

beste scrub gezicht

Clinique 7 Day Scrub Cream Rinse-Off Formula - 100 ml

Ook over deze beste gezichtsscrub van Clinique zijn wij zeer te spreken. De scrub heeft een milde werking, is 100% parfumvrij, roept geen allergieën op en is bovendien getest door oogartsen. Volgens Clinique is het zelfs een feit dat dit dé favoriete gezichtsscrub van dermatologen is.

In deze scrub zijn allerlei fijne korreltjes te vinden; deze korreltjes zorgen voor de polijsten van de huid, voor het zachter maken van de huid én voor het gladder maken van de huid. Na gebruik van deze beste gezichtsscrub geniet je al snel van een gladde en gezonde huid. De gezichtsscrub stimuleert immers ook de afvoer van talg; de poriën raken hierdoor niet meer verstopt en je geniet dus van minder oneffenheden, waaronder puisten en mee-eters.

Volgens Clinique brengt deze gezichtsscrub nog twee voordelen met zich mee; je kunt jouw make-up makkelijker aanbrengen, de moisturizer wordt beter geabsorbeerd door de huid en je geniet van een egale teint van je huid. Onder aan de streep kunnen we maar één ding concluderen; deze gezichtsscrub is bij ons absoluut in de smaak gevallen.

RITUALS The Ritual of Namasté Purify Skin Brightening Face Exfoliator Gezichtsscrub - 75 ml

Het Nederlandse merk Rituals heeft ook prima werk afgeleverd met deze prettige gezichtsscrub. Deze scrub bevat onder meer deeltjes van bamboe, waardoor de huid op een prettige manier gezuiverd wordt. Ook worden oude huidcellen afgevoerd en wordt hierdoor de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd. 

Door deze gezichtsscrub van Rituals enkele weken achtereen te gebruiken, geniet je al snel van een stralende, gezonde en zachte huid. Een huid waar je mee voor de dag kunt/durft te komen en waar je zelf ook optimaal van geniet. Bijkomend voordeel is dat deze gezichtsscrub jouw huid beschermd tegen externe (weer)invloeden en geschikt is voor alle huidtypen. Al met al een prima gezichtsscrub van het merk Rituals!

scrub voor gevoelige huid

Bonus: beste gezichtsscrub voor mannen

Zoals eerder al aangekondigd, zijn wij ook op zoek gegaan naar de beste gezichtsscrub voor mannen. Uiteindelijk hebben we één scrub kunnen vinden die aan al onze verwachtingen voldoet. Over deze beste gezichtsscrub voor mannen vind je hieronder iets meer informatie.

L'Oréal Paris Men Expert Pure Charcoal - 100 ml - Anti-Blackhead Scrub

Net zoals de beste gezichtsscrub voor vrouwen is ook de beste gezichtsscrub voor mannen van het gekende merk L’Oréal. Deze scrub is verrijkt met onder meer charcoal, waardoor de huid ook een perfecte manier verzorgd en gereinigd wordt.

De gezichtsscrub kan dagelijks aangebracht worden, is in staat om mee-eters te verwijderen en zorgt voor een gladde huid. Bij het aanbrengen van de scrub moet je alleen scherp zijn op het gebied rondom de ogen; vermijd de oogcontouren met deze gezichtsscrub.

Door deze gezichtsscrub weken achter elkaar te gebruiken, geniet je al snel van de beste resultaten. Met deze scrub kan elke man genieten van een milde reiniging, een perfecte verzorging en daarmee van een heerlijke & zachte huid!

Beste gezichtsscrub voor mannen

Conclusie van deze gezichtsscrub review

Weet je door deze gezichtsscrub review al direct welke gezichtsscrub je aan gaat schaffen? Dan kunnen wij je maar één ding aanraden; schaf zo snel mogelijk deze scrub aan, gebruik de scrub op de juiste manier en geniet razendsnel van de zichtbare resultaten. Volg altijd de gebruikshandleiding op en gebruik de gezichtsscrub niet té vaak.

Je hebt in ieder geval de keus uit meerdere gezichtsscrubs die stuk voor stuk aan onze verwachtingen voldoen. De gezichtsscrub van L’Oréal, Clinique én van Rituals zijn bij ons allemaal goed in de smaak gevallen. Veel plezier met het gebruik van één van deze scrubs en geniet van de zichtbare resultaten!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>