Wat is het beste huidverjongingsapparaat voor je gezicht? En hoe werken ze?

Als de jaartjes gaan tellen, wordt de huid vanzelf minder strak. De huid gaat rimpelen, de huid krijgt vlekken en je krijgt een oudere uitstraling. Voor genoeg (oudere) mensen is dat reden om naar een verjongingskuur te gaan kijken. Wist je dat het daarbij mogelijk is om voor een huidverjongingsapparaat te kiezen? Met een huidverjongingsapparaat voor je gezicht kan je de rimpels wegnemen, je huid glad trekken en er zodoende een stuk jonger uit komen te zien.

beste huidverjongingsapparaat voor je gezicht

Ontdek wat het beste huidverjongingsapparaat voor je gezicht is

Deze apparaten worden ook wel getypeerd als een ‘bindweefselmassage gezicht apparaat’. Het apparaat is uitsluitend voor het gezicht bestemd en weet daar op de juiste manier het bindweefsel te masseren. Het gezichtsmassage apparaat werkt tegen rimpels, maar biedt nog meerdere voordelen.

Maar, wat is nou het beste huidverjongingsapparaat voor je gezicht? Uit welke apparaten heb je zoal de keuze? En hoe moet je deze apparaten gebruiken? Op al deze vragen vind je in dit artikel een uitgebreid antwoord. Wij hebben namelijk onderzoek naar deze apparaten gedaan en op basis daarvan een top 3 van de beste huidverjongingsapparaten voor je gezicht samengesteld.

Hoe werken huidverjongingsapparaten voor je gezicht?

Naarmate je ouder wordt, wordt de huid in je gezicht slapper en fragieler. De huid raakt elastinevezels kwijt, raakt verschillende cellen kwijt en wordt bovendien een stukje minder elastisch. Een gevolg hiervan is dat je huid rimpeliger gaan worden; de rimpels laten je een stuk(je) ouder voelen.

Door een huidverjongingsapparaat te maken, stimuleer je jouw huid eigenlijk weer om nieuwe cellen aan te maken. De nieuwe cellen en vezels worden aangemaakt, waarna je huid weer een jongere uitstraling krijgt. Daarnaast zorgen de huidverjongingsapparaten er ook voor dat dode huidcellen uit de gezichtshuid verwijderd worden.

Een huidverjongingsapparaat brengt dus twee voordelen met zich mee:

  • De dode huidcellen worden verwijderd, waardoor bijvoorbeeld de vlekken uit het gezicht verdwijnen.
  • Nieuwe cellen worden aangemaakt, waardoor de huid weer ‘glad getrokken wordt’.

Om van deze voordelen te kunnen genieten, is het wél van belang dat je het apparaat op de juiste manier gebruikt. Je moet min of meer een bindweefselmassage in je gezicht zelf gaan doen; daar moet je het apparaat voor gebruiken. Haal het apparaat daarom heel zacht en voorzichtig over je huid, zodat het ook nog eens lekker aanvoelt.

Huidverjongingsapparaat thuis gebruiken

Met een huidverjonging thuis bezig zijn is dus absoluut mogelijk. Daarbij is het wel van belang dat je de juiste apparaten gebruikt. Het aanbod van huidverjongingsapparaten is tegenwoordig relatief uitgebreid te noemen; dat komt met name doordat verschillende merken zich met dit apparaat bezig zijn gaan houden. Onder meer Silk’n, Philips en Foreo fabriceren meerdere hoogwaardige apparaten voor een huidverjongingskuur.

Wat zijn dan de beste apparaten? Daar hebben we voor jou onderzoek naar uitgegaan. Op basis van een uitgebreide test hebben wij uiteindelijk de drie beste huidverjongingsapparaten voor je uitgezocht. Schaf één van onderstaande apparaten aan en haal daarmee eigenlijk de beautysalon naar je eigen thuis toe.

Top 3 beste huidverjongingsapparaten

Bij het vergelijken van de apparaten bleek al snel dat hier flinke verschillen tussen zitten. Sommige apparaten hebben specifieke opties, terwijl de apparaten ook een andere functie kunnen hebben. Onze partner Bol.com hanteert bijvoorbeeld de volgende drie functies: stimulator, licht en toner.

Onze test heeft enige tijd in beslag genomen, aangezien wij alle huidverjongingsapparaten op de juiste manier wilden testen. Uiteindelijk zijn we daarbij uitgekomen op onderstaande top 3. Lees de reviews op je gemakje door en bepaal welk apparaat het beste op jouw wensen aansluit!

1. Simia huidverjongingsapparaat

Dit apparaat van het gekende merk Simia is onze absolute favoriet. Het apparaat heeft een prettige bediening, levert het beste resultaat op en heeft een relatief gunstig prijskaartje. Bovendien heb je de keus uit twee verschillende kleuren; wit of zwart.

Met dit apparaat ben je écht in staat om jouw huid in je gezicht een verjongingskuur te geven. Het apparaat maakt hierbij gebruik van ultrasone trillingen, waarmee de huid verstevigd wordt. Ondertussen wordt de huid ook gereinigd en gehydrateerd.

Beautysalons maken ook gebruik van apparaten met deze ultrasone trillingen. Deze trillingen zorgen er namelijk ook voor dat contouren strakker gemaakt worden en dat mee-eters verwijderd kunnen worden. Doordat deze techniek ook de aanmaak van collageen stimuleert, gaat de huid bovendien minde rimpelen.

Het apparaat heeft drie verschillende standen, waardoor je de huid op de perfecte manier kunt behandelen. Bij aanschaf van dit huidverjongingsapparaat krijg je een oplader meegeleverd. Met deze oplader kan je het apparaat snel opladen; binnen 3 uur is het apparaat volledig opgeladen.

Met dank aan de beste perfecte resultaten is dit in onze ogen het beste huidverjongingsapparaat. Wil jij er ook jonger uit komen te zien? Behandel de huid in je gezicht met dit apparaat en geniet van een ware verjongingskuur!

gezichtsmassage apparaat tegen rimpels

2. Foreo UFO Smart

Dit apparaat van Foreo is tamelijk uniek te noemen, maar verdient zeker zijn plekje in deze lijst. Het apparaat kan je verbinden met een app via je smartphone. Vervolgens zie je op jouw smartphone exact hoe je het apparaat moet bedienen. Je ziet hoe lang je het apparaat op bepaalde delen van het gezicht moet houden, hoeveel kracht je moet zetten en hoe je het apparaat moet bewegen.

Om dit apparaat te kunnen gebruiken, moet je één van de bijgeleverde maskers op het apparaat leggen. Deze maskers bevatten actieve ingrediënten waarmee de huid verstevigd wordt. Nieuwe huidcellen worden aangemaakt, terwijl oude huidcellen verwijderd worden. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat je huid minder rimpels krijgt en dat je er dus jonger uit gaat zien!

3. NuFACE – Huidverjongingsapparaat

Deze lijst met beste huidverjongingsapparaten sluiten we graag af met dit apparaat van NuFACE. Het apparaat is krachtig,  compact en levert zichtbare resultaten op.

Een speciale microstroom technologie zorgt voor een optimalisatie van de gezondheid van de huid. De huid wordt hierdoor steviger, de vlekken uit je gezicht verdwijnen en je huid gaat minder rimpelen. Dit gezichtsmassage apparaat werkt prima tegen rimpels, maar moet daarbij wel op de juiste manier gebruikt wordt. Lees daarom altijd vooraf de gebruikshandleiding.

Het apparaat van NuFACE is eigenlijk een zogeheten bindweefselmassage gezicht apparaat. Dit apparaat is namelijk in staat om de bloedvaten en zenuwen in het gezicht te ‘herstellen’, waardoor je een veel strakkere huid krijgt. Ook dit apparaat is wat ons betreft absoluut aan te raden!

Wat zijn bindweefselmassage gezicht ervaringen van anderen?

Bovenstaande apparaten zijn in onze ogen de beste mogelijkheden. Als we naar de beoordelingen van deze apparaten kijken, zien we dat veel gebruikers het daarmee eens zijn. Veel beoordelingen zijn namelijk positief. Om je hier een indruk van te geven, hebben wij per apparaat één review eruit gepikt:

Simia: Je kunt het apparaat makkelijk meenemen in je make-up tas, ook als je op vakantie gaat. Mijn gezicht wordt er heel zacht, glad en schoon van!

Foreo UFO Smart: Verbazingwekkend ontwerp, geweldige functies. Het apparaat maakt een gezichtsbehandeling gemakkelijk en snel. Een eersteklas product.

NuFACE: Ik gebruik het apparaat nu ongeveer drie weken en ik begin nu echt verschil te zien. Mijn kaaklijn wordt strakker en hierdoor worden mijn marionettelijnen ook minder zichtbaar.

Het mag duidelijk zijn; deze apparaten zijn bij veel mensen geliefd. Met dit apparaat ben je namelijk in staat om je verouderde huid in je gezicht een complete make-over te geven. Dat is ongetwijfeld de wens van veel oude(re) mensen!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>