Een top 3 van de beste Jade rollers voor je eigen gezichtsmassage

Menig vrouw vindt een (gezichts)massage heerlijk. Heb je alleen niet altijd de tijd om hiervoor naar een massagesalon te gaan? Of heb je daar wellicht het budget niet voor? Dan is daar nu een prima oplossing voor; een Jade gezichtsroller. Met een dergelijke roller kan je jezelf op een heerlijke manier masseren. Klinkt dat bij jou als muziek in de oren? Lees dit artikel dan op je gemakje door. 

Wij zijn op zoek gegaan naar de beste Jade gezichtsrollers. We hebben vele rollers aan een strenge keuring onderworpen, waarna we uiteindelijk op een top 3 van beste gezichtsrollers uitgekomen zijn. Met deze rollers is het onwijs prettig om jezelf te masseren, waardoor je helemaal tot rust kunt komen. In onze ogen behoren deze gezichtsrollers zelfs tot de noemer ‘beste gezichtsmassage apparaat’. Als je je gezicht op een heerlijke manier wilt masseren, is de aanschaf van een Jade gezichtsroller dus absoluut aan te raden.

beste jade roller

De beste Jade roller zorgt dat je zelf je gezicht kan ontspannen en niet meer afhankelijk bent van een masseur

Wat doet een Jade gezichtsroller?

Een dergelijke roller is vervaardigd van een speciale soort steen; de jade. Deze steen heeft een helende en verkoelende werking, waardoor de roller bijzonder prettig aan voelt. Dankzij de verkoelde werking van een Jade massage roller kom je volledig tot rust. Je kunt de Jade gezichtsroller bovendien met een olie of moisturizer combineren, waardoor je huid nog lekkerder aan gaat voelen. 

Veel vrouwen die reeds een dergelijke gezichtsrollers gebruiken, noemen de woorden ‘fris’ en ‘opgepept’. De gezichtshuid wordt heerlijk verfrist en voelt nadien zacht, fris en soepel aan.  

Bijkomend voordeel is dat de gezichtsroller voor een verbeterde doorbloeding zorgt. Deze verbeterde doorbloeding zorgt ervoor dat je huid ook meer gaat glanzen. Bovendien verkrijg je hiermee een gezondere teint. Klinkt goed, niet waar? 

Top 3 beste Jade rollers

Heb je interesse om een Jade roller aan te schaffen? Dan is het van belang om de juiste variant aan te schaffen. Door de jaren heen zijn er meerdere rollers op de markt verschenen, waarbij niet alle rollers het gewenste effect opleveren. Wil jij wél graag van het beste resultaat kunnen genieten? Dan is het aan te raden om voor één van de onderstaande Jade gezichtsrollers te gaan. De 3 onderstaande rollers zijn bij onze test als beste naar voren gekomen. 

Dapoda Jade Roller gezichtsmassage

Met deze Jade Roller van het merk Dapoda ga je van heerlijke massages genieten. Bij de fabricatie heeft het merk gekozen voor een optimale vormgeving, zodat de roller perfect de contouren van je gezicht volgt. Je kunt hierdoor rimpels wegnemen, wallen wegnemen, de bloedsomloop in je gezicht verbeteren en je huid ontspannen.

Bijkomend voordeel is dat deze roller twee jadestenen heeft. Aan de ene kant is een grote steen te vinden; deze is geschikt voor de grotere oppervlakten in het gezicht. De kleine jade steen kan je vervolgens gebruiken voor de gebieden rondom de ogen, lippen en neus.

Na gebruik van deze Jade gezichtsroller voelt je gezichtshuid fris, opgewekt en elastisch aan. Bovendien krijgt je huid een gezonde teint en heb je minder last van huidirritaties.

Bij aanschaf van deze roller krijg je de volgende accessoires standaard meegeleverd: een opbergzakje, een opbergdoosje en een e-book met verdere informatie/instructies.

beste gezichtsroller

Rose Quartz Jade roller

Ook deze Jade gezichtsroller van het merk Rose Quartz is van harte aan te raden. Net zoals de hierboven genoemde variant heeft óók deze roller aan beide kanten een steentje. De grote steen masseert de grotere gezichtsoppervlakten, terwijl je de kleine steen voor de kleinere oppervlakten kunt gebruiken. 

Deze roller wordt in een fraaie bewaardoos geleverd. In deze bewaardoos vind je ook een duidelijk instructie, zodat je de roller op de juiste manier kunt gebruiken. Als je deze roller op de juiste manier gebruikt, geniet je na afloop van de massage van een gezonde gezichtshuid. De huid en gezichtspieren ontspannen zich volledig, de bloedsomloop wordt verbeterd en rimpels/wallen worden verminderd. Al met al een prima Jade roller! 

jade gezichtsroller

Love Earth Jade Roller

Tot slot wordt deze top 3 van beste Jade gezichtsrollers gecompleteerd door deze Jade roller van het merk Love Earth. Deze roller is van 100% jadesteen vervaardigd en heeft eveneens aan beide zijde één steen zitten. Met de grote steen kan je jouw wangen, voorhoofd en kin heerlijk masseren. Met de kleine steen kan je de gebieden rondom je lippen, ogen en neus op een heerlijke manier masseren. 

Wij zijn van mening dat je met deze roller echt tot rust kunt komen. De roller werkt bijzonder prettig en verneemt de spanningen in je gezicht. Je kunt daardoor ook afscheid nemen van hoofdpijn, van rimpels in het gezicht en van wallen onder de ogen. De huid wordt verder verstevigd en gehydrateerd, zodat de huid ook weer een gezonde teint krijgt. Met deze Jade gezichtsroller neem je voorgoed afscheid van een geïrriteerde, slappe en onrustige huid. 

jade massage roller

Waar je op moet letten bij een Jade roller kopen?

Wil je graag een Jade roller kopen? Dan moet je goed op enkele criteria letten. Let bijvoorbeeld goed op het gebruikte materiaal, op de vormgeving en op het prijskaartje. Daarnaast is het ook verstandig om op de beoordelingen te letten. Heeft de roller veel positieve beoordelingen? Dan is dat een geruststellende gedachte om de gezichtsroller te kopen.  

Net zoals als je een gezichtsmassage apparaat gaat kopen, is het aan te raden om een goed vergelijk te maken. Ons advies is om sowieso de 3 bovenstaande Jade gezichtsrollers met elkaar te vergelijken, aangezien dit (in onze ogen) de beste Jade gezichtsrollers zijn. 

Jade roller ervaringen van anderen

Zijn veel gebruikers van een Jade roller positief? Ja, dat is absoluut zo. Als we bij bovenstaande rollers naar de beoordelingen kijken, zien we nagenoeg alleen maar positieve woorden naar voren komen. Veel vrouwen spreken met lof over de bediening van de roller, over het resultaat van de roller en van het heerlijke gevoel. Sommige vrouwen geven zelfs aan dat de roller voor hét moment van ontspanning zorgt gedurende een dag. 

De positieve beoordelingen laten in ieder geval één ding duidelijk blijken; de aanschaf van een Jade roller is absoluut aan te raden. Vergelijk de verschillende varianten en schaf uiteindelijk de gewenste roller aan. Veel plezier met het gebruik hiervan!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>