De Top 3 beste gezichtsreiniger apparaten op een rij!

Gedurende een dag komt je huid in contact met allerlei objecten, vuiligheden en bacteriën. Dat geldt niet alleen voor bijvoorbeeld je handen, maar ook zeker voor je gezicht. Zonder dat je het wellicht door hebt, zit je gedurende een dag namelijk best vaak aan je gezicht. Tijdens het contact met je gezicht kan je mogelijk allerlei bacteriën overdragen, waardoor je gezicht aan het einde van de dag behoorlijk ‘vuil’ kan worden. Maar, ook de felle zonnestralen, de gure wind en koude temperaturen kunnen zorgen voor bijvoorbeeld een droge gezichtshuid.

De droge gezichtshuid kan gaan schilferen, kan gaan irriteren en kan zelfs pijn gaan doen. Voldoende redenen dus om een droge gezichtshuid ten koste van alles te voorkomen. Hoe je dat kunt doen? Onder meer door gebruik te maken van een gezichtsreiniger apparaat. Een dergelijk apparaat zorgt voor het perfecte herstel van de gezichtshuid, zodat deze huid altijd in prima conditie blijft.

beste gezichtsreiniger apparaat

Ontdek wat het beste gezichtsreiniger apparaat voor jou is, lees snel verder!

De gezichtsreiniger, ook wel gezichtsreinigingsborstel genoemd, is steeds populairder aan het worden. Maar, wat is nou het beste gezichtsreiniger apparaat? Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een gezichtsreiniger apparaat? En hoe moet je een dergelijk apparaat überhaupt gebruiken?

Op al deze vragen geven wij in dit artikel een uitgebreid antwoord. Wij hebben namelijk onderzoek gedaan naar de beste elektrische gezichtsreiniger; op basis van ons eigen onderzoek hebben we vervolgens een top 3 samengesteld. Ben je benieuwd naar deze top 3? Lees op je gemakje dit artikel door, vergelijk de verschillende apparaten uit de top 3 met elkaar en schaf vervolgens het gewenste apparaat aan.

Waar je op moet letten als je een gezichtsreiniger apparaat koopt

Wil je een gezichtsreiniger apparaat gaan kopen? Dan heb je alvast een eerste verstandige keus gemaakt. De aanschaf van een dergelijk apparaat is namelijk om meerdere redenen absoluut aan te raden. Allereerst kan je met een dergelijk apparaat een droge hoofdhuid voorkomen, maar anderzijds zorgt het ook voor een nóg fraaiere huid. Je huid ziet er dankzij een dergelijk apparaat ontzettend gezond, rustig en egaal uit. Voordat het zo ver is, moet je uiteraard wel een gezichtsreiniger apparaat aan gaan schaffen.

Tijdens de zoektocht naar het beste gezichtsreiniger apparaat is het van belang om op meerdere criteria te letten. Allereerst is het goed om te weten dat er speciale apparaten voor mannen en speciale apparaten voor vrouwen bestaan. De meeste apparaten zijn echter voor beide geslachten geschikt.

Je huidtype bepalen

Ook is het van belang om goed naar je huidtype te kijken. Heb je last van een gevoelige huid? Dan is het aan te raden om specifiek op zoek te gaan naar een gezichtsreiniger die geschikt is voor een gevoelige huid. Een dergelijke huid kan snel last van irritaties krijgen; met een geschikt apparaat kan je juist die irritaties definitief gaan voorkomen.

Verder is het belangrijk om goed naar de verschillende opties van het apparaat te kijken. Sommige apparaten zijn bijvoorbeeld volledig waterproof, zijn bruikbaar tijdens het laden, zijn volledig afspoelbaar of hebben een timer. Dergelijke opties kunnen nét het verschil maken als je twee gezichtsreiniger apparaten met elkaar vergelijken. In het verlengde daarvan is het ook belangrijk om op de meegeleverde accessoires te letten. Dit kunnen onder andere een docking station, een verkoelend opzetstuk, een spiegel, een reisetui of een USB lader zijn.

Wat is de gebuikstijd?

Ook willen we je aanraden om goed naar de maximale gebruikstijd te kijken. De meeste gezichtsreiniger apparaten werken op een accu, maar sommige werken ook op een accu. De maximale gebruikstijd geeft aan hoe lang je het apparaat kunt gebruiken, voordat je de accu weer op moet laden. Het is uiteraard de wens dat je jouw apparaat zo min mogelijk op moet laden.

Tot slot is het onwijs belangrijk om goed op de meegeleverde opzetstukken te letten. Deze opzetstukken bepalen namelijk voor welke toepassingen je het gezichtsreiniger apparaat zoal kunt gebruiken. Met bepaalde opzetstukken kan je met het apparaat bijvoorbeeld epileren, masseren of peeling. Laatst genoemde is een techniek waarmee beschadigde huidcellen verwijderd worden, zodat de gezonde huid weer aan het oppervlakte komt te liggen.

Het mag duidelijk zijn dat je bij de aanschaf van een gezichtsreiniger op meerdere criteria moet letten. Indien je bijzonder scherp op bovengenoemde criteria bent, kan je in ieder geval de beste keuze voor jezelf gaan maken. Gelukkig kunnen we jou daar een flink handje bij helpen. Wij hebben namelijk recent allerlei gezichtsreiniger apparaten aan een strenge keuring onderworpen. Op basis van deze keuring hebben we uiteindelijk een top 3 weten samen te stellen. Hieronder vind je de apparaten die naar onze mening het beste zijn voor het reinigen en verzorgen van je gezichtshuid.

Top 3 apparaten om je gezicht te reinigen

Verlang jij ook naar een gezonde gezichtshuid? Wil je afscheid nemen van de lelijke plekken in je gezicht en van je droge huid? Dan is het absoluut aan te raden om voor één van de hieronder benoemde gezichtsreinigers te gaan. In onze ogen zijn dit namelijk de apparaten die aan alle wensen voldoen. Met deze apparaten kan je op een veilige en prettige manier je gezicht reinigen. Over het eindresultaat hoef je verder geen twijfels te hebben; deze apparaten behoren simpelweg tot de top van de markt.

Philips VisaPure Essential Mini BSC111/06 

Deze compacte gezichtsreinigingsborstel is in onze ogen de beste koop. Dit apparaat voldoet eigenlijk aan alles; een hoge kwaliteit, een perfect resultaat en een lange levensduur. Bij het reinigen van je gezicht maakt dit apparaat gebruik van een zogeheten rotatietechnologie. Het opzetstukje van dit apparaat maakt een roterende (draaiende) beweging, waardoor allerlei onzuiverheden uit je huid verwijderd worden.

Het opzetstukje van dit apparaat bestaat overigens uit maar liefst 17.000 borstelhaartjes. Deze haartjes zijn heel zacht en zorgen voor een zachte en stralende huid. in vergelijking met andere apparaten levert dit Philips apparaat zes keer betere resultaten op.

Al met al kan je met dit apparaat je huid op de perfecte manier te reinigen. De fluweelzachte borstelharen glijden zachtjes over je huid heen en maken daarbij korte metten met onzuiverheden. Het apparaat is geschikt voor een droge huid, voor een gevoelige huid en voor een normale huid. Met dank aan de meegeleverde USB lader laad je het apparaat moeiteloos op. De maximale gebruikstijd van dit apparaat is met 45 minuten acceptabel te noemen. Het opladen van het apparaat vindt in slechts 8 minuten plaats, waardoor je eigenlijk nooit op een lege accu hoeft te wachten. Ideaal!

Live by MH 5-in-1 gezichtsreinigingsborstel

Ook dit gezichtsreiniger apparaat van Live by MH voldoet aan alle verwachtingen. Bij aanschaf van dit apparaat krijg je maar liefst 5 opzetstukken geleverd: massage zand borstel, make-up spons, latex zachte spons, nylon borstel, massage wiel. Dankzij deze opzetstukken kan je jouw huid perfect reinigen, masseren en verzorgen.

Bij het reinigen van je huid maakt dit apparaat gebruik van een hoogwaardige rotatietechnologie. Deze technologie zorgt ervoor dat onder meer acne, mee-eters en huidschilvers als sneeuw voor de zon verdwijnen. Qua prijs is dit apparaat ook onwijs interessant, met name in vergelijking met de hierboven genoemde variant van Philips.

Carmen FC1800

Deze top 3 van beste gezichtsreiniger apparaten wordt gecompleteerd door dit apparaat van Carmen. Dit apparaat is in staat om 20.000 bewegingen per minuut te maken, waardoor je huid op een perfecte manier gereinigd wordt. Onzuiverheden worden op een efficiënte manier verwijderd, zodat je nadien van een gladde en gezonde huid kunt genieten.

Het apparaat is waterproof, wordt geleverd met een USB-microstekker, heeft een ingebouwde timer, heeft 3 verschillende snelheden en kan ook onder de douche gebruikt worden. Dankzij de sonische technologie verkrijg je de beste resultaten met dit hoogwaardige apparaat. Het enige nadeel is dat dit apparaat in 240 min opgeladen wordt; dat is aan de lange kant.

Wat zijn gezichtsreiniger apparaat ervaringen van anderen?

Zoals gezegd zijn dergelijke apparaten steeds populairder aan het worden. Dit is onder meer terug te zien in het aantal beoordelingen van andere gebruikers. Maar, wat vinden anderen nou van een gezichtsreiniger apparaat? Om je een indruk van de mening van andere gebruikers te geven, hebben wij enkele beoordelingen op een rijtje gezet:

  • Fijne zachte borstel voor een super schoon gezicht
  • Fijn apparaat
  • Een topper
  • Handig, fijn en een betere huid
  • Super, er gaat een nieuwe wereld voor me open
  • Goede reiniging en handig in gebruik
  • Zichtbaar gladdere huid
  • Perfecte prijs-kwaliteit
  • Makkelijk, snel en effectief

Deze positieve beoordelingen laten duidelijk zien wat de meerwaarde van een gezichtsreiniger apparaat is!

Conclusie van deze gezichtsreiniger apparaat review

Door een gezichtsreiniger apparaat aan te schaffen, geniet je van onwijs veel voordelen. Het is één van de meest handige apparaten om een gladde en gezonde huid te verkrijgen. Dat is zeker het geval als je voor één van de hierboven genoemde varianten gaat. Die varianten combineren de beste resultaten met een hoge kwaliteit. Je geniet jarenlang van een hoogwaardig apparaat, waardoor je ook jarenlang van een zachte en gezonde huid kunt genieten. Zelfs als je normaliter last van een droge of beschadigde huid hebt. Al met al is de aanschaf van een gezichtsreiniger apparaat absoluut aan te raden!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>