De beste Dermarollers – Met reviews en ervaringen

Gezichtsrollers bestaan in vele soorten en maten; de Jade roller en de Dermarollers zijn hier bekende voorbeelden van. In dit artikel richten wij onze pijlen volledig op de laatst genoemde roller. We bespreken wat een dergelijke roller exact doet, we bespreken wat een bekijken wat de beste dermarollers zijn en we geven aan waar je op moet letten bij het aanschaffen van een nieuwe roller.

Beste dermaroller

Ontdek de beste dermaroller inclusief reviews en ervaringen.

In dit artikel kan je meerdere Dermarolling reviews vinden. Deze reviews hebben we samengesteld op basis van onze eigen bevindingen en ervaringen. Daarbij hebben we ook gekeken naar de ervaringen van andere gebruikers. Steeds meer vrouwen gebruiken namelijk een dermaroller, waardoor we ook naar de meningen van deze vrouwen hebben gekeken. Eigenlijk zijn we op basis daarvan op een top 3 van de beste dermarollers uitgekomen.

Wil je jouw gezicht ook op een heerlijke manier masseren? Wil je ondertussen ook nog de huidstructuur verbeteren? Dan is het absoluut aan te raden om eens naar de (on)mogelijkheden van een dergelijke roller te kijken. Graag laten we je eerst nader kennis maken met deze unieke roller.

Wat doet een Dermaroller?

Een Dermaroller wordt door schoonheidsspecialisten gebruikt bij een zogeheten Dermaroller therapie. Het doel van een dergelijke therapie is om de structuur van de huid te verbeteren. Daarmee verkrijg je een stevige, gezonde, gladde, jonge en strakke huid. Dat is eigenlijk precies wat deze roller doet. Maar, hoe kan dat resultaat verkregen worden? Om dat uit te leggen, moeten we nader naar de vormgeving van een dergelijke roller kijken.

Een Dermaroller bestaat uit allerlei kleine naaldjes. Deze kleine naaldjes worden over het gezicht heen ‘gewreven’, waardoor de huid lichte beschadigingen oploopt. Deze beschadigingen zorgen er juist voor dat de huid groeifactoren aan gaan maken. Deze groeifactoren zorgen ervoor dat het bindweefsel in de huid aangemaakt wordt. Daarnaast wordt er door deze groeifactoren ook meer collageen aangemaakt, waardoor de huid een verbeterde structuur krijgt. Die verbeterde structuur zorgt er uiteindelijk voor dat de huid een gladde, jonge en strakke uitstraling krijgt.

Met dank aan de kleine naaldjes is het dus mogelijk om je huid de gewenste verzorging te geven. Met een dergelijke roller met naaldjes kan je op een efficiënte manier afscheid nemen van littekens, van zichtbare poriën en van de beschadigde huid in je gezicht.

Top 3 beste Dermarollers

We kunnen ons goed voorstellen dat je na bovenstaand verhaal enthousiast geworden bent. Wil je zelf ook van een jonge, gezonde en strakke huid genieten? Dan is het zaak om de juiste roller aan te gaan schaffen. Om je daar een handje bij te helpen, hebben wij een uitgebreide selectie van rollers aan een strenge keuring onderworpen. Hieronder vind je korte reviews van de (in onze ogen) 3 beste Dermarollers.

1. Dermarolling Titanium Dermaroller

Deze titanium dermaroller is in onze ogen absoluut de beste roller. Dit komt onder meer omdat de roller door het welbekende merk Dermarolling gefabriceerd is. Dit merk heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van hoogwaardige rollers; iets wat ook duidelijk naar voren komt bij deze roller.

Dit betreft de zogeheten 0,5mm roller; deze roller is geschikt voor verschillende doeleinden. Met deze roller kan je afscheid nemen van littekens, wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd en doe je iets aan anti-aging en hyperpigmentatie. Om het totaalplaatje compleet te maken, zorgt deze roller er ook nog voor dat huidverzorgingsproducten beter opgenomen worden door de huid.

Een absoluut voordeel van deze roller is het feit dat je deze voor alle huidtypen kunt gebruiken. Het maakt niet uit of je een dunne huid hebt of dat je al op leeftijd bent; deze roller brengt de gewenste resultaten met zich mee.

Met deze roller ben je in staat om jouw gezichtshuid een complete make-over te geven. Je laat je huid weer stralen, je huid wordt weer strak en je huid krijgt de juiste teint. Bovendien wordt de huid een stuk dikker en weerbaarder, zodat je huid óók in de toekomst een fraaie uitstraling blijft behouden.

2. ZGTS Titanium Dermaroller

Deze variant van ZGTS is grotendeels vergelijkbaar met de hierboven genoemde variant. Dat is ook dé reden waarom we ook over deze titanium dermaroller te spreken zijn. Net zoals de bovengenoemde roller betreft dit een titanium roller. Met deze eigenschappen geef je jouw huid de best mogelijke verzorging.

Als je deze roller regelmatig gebruikt, moet je binnen 2 á 3 maanden al het eerste resultaat kunnen zien. Je huid komt er gezonder uit te zien, je huid komt er strakker uit te zien en je kunt afscheid nemen van littekens, striemen, pigmentvlekken en rimpels.

Dit alles is te danken aan de 192 titanium naaldjes die op deze roller geplaatst zijn. Deze naaldjes maken kleine beschadigingen in je huid, zodat je huid extra cellen aan gaat maken. Deze cellen zorgen ervoor dat je weer een gezonde en strakke huid krijgt. Om dat resultaat te verkrijgen, is het wel van belang om met beleid om te gaan met deze roller. Rol altijd zachtjes over je gezichtshuid heen zonder daarbij druk te zetten. Na afloop kan de huid rood en geïrriteerd ogen, maar dat trekt na enkele uren alweer weg.

Al met al is dit een prima roller voor alle vrouwen die graag een strakke, gezondere en jongere huid wensen te hebben!

3. Dermaroller 0,5 mm

Deze top 3 van de beste dermarollers willen we graag afsluiten met deze hoogwaardige variant. Deze roller is goedkoper dan de twee hierboven genoemde varianten, maar levert nagenoeg dezelfde resultaten op. Ook dat is weer te danken aan de titanium naaldjes die op deze roller bevestigd zitten.

Met deze roller ben je in staat om je huid een vernieuwde uitstraling te geven. De titanium naaldjes richten kleine beschadigingen in je huid aan, waardoor je huid extra collageen aan gaat maken. Deze collageen zorgt er uiteindelijk voor dat je huid er strakker, jonger en gezonder uit komt te zien.

Om het optimale resultaat te kunnen behalen, is het aan te raden om deze roller in combinatie met crème te gebruiken. Breng de crème voor of na de behandeling aan, waarbij je tijdens de behandeling absoluut niet te veel kracht moet zetten. Je moet echt over je huid heen ‘rollen’, zodat de huid op een perfecte manier hersteld kan worden.

Met deze roller ben je in staat om jouw gezichtshuid op de gewenste manier te verzorgen!

Waar je op moet letten bij een Dermaroller kopen

Als je een dergelijke roller gaat kopen, is het belangrijk om een goed vergelijk te maken. Daarbij moet je onder meer op het materiaal van de naaldjes letten. Bij voorkeur moeten deze naaldjes van titanium zijn; daarmee kan je het beste resultaat verkrijgen.

Verder hebben sommige rollers speciale opties. Sommige rollers zijn draadloos, bruikbaar tijdens het laden, volledig afspoelbaar of werken op batterijen. Bepaal aan welke opties jij (de meeste) waarde hecht en ga vervolgens gericht op zoek.

Ook is het aan te raden om op zoek te gaan naar een dermaroller serum set. Hiermee kan je jouw gezichtshuid van een volledige en optimale verzorging voorzien. Na afloop ben je verzekerd van een gezonde, strakke en jonge huid!

Tot slot is het aan te raden om op het prijskaartje van de roller te letten. De prijskaartjes kunnen behoorlijk variëren. Stel voor jezelf daarom een maximum budget in, zodat je gericht op zoek kunt gaan naar de beste roller.

Een korte Dermaroller gebruiksaanwijzing

Zoals reeds hierboven gezegd, is het onwijs belangrijk om een roller op de juiste manier te gebruiken. Helaas is het zo dat een dermaroller vaak zonder gebruiksaanwijzing geleverd wordt. Voor het gebruik van een dermaroller kan je daarom het beste onderstaand stappenplan opvolgen:

  1. Smeer je huid met een olie, serum of moisturizer in.
  2. Pak de dermaroller erbij en wrijf deze héél rustig over je huid heen. Zet absoluut geen kracht.
  3. Wrijf enkele minuten over je gezichtshuid heen en sla geen plekje over.
  4. Na gebruik moet je de roller goed desinfecteren met 80% alcohol.

Hoe vaak moet je een dermaroller gebruiken? 

Dat is afhankelijk van de staat van jouw huid en hoe lang je al met een roller bezig bent. Aan het begin is het aan te raden om één keer per week met de roller aan de slag te gaan. Naarmate de tijd verstrijkt, kan je dit ophogen naar twee tot drie keer per week.

Voor meer informatie kan je onderstaande video bekijken:


Dermaroller ervaringen van anderen

Wat zijn de ervaringen van een dermaroller? Levert een dermaroller altijd de gewenste resultaten op? Als wij naar de beoordelingen van vrouwen kijken, zien we dat de rollers bijzonder positief beoordeeld worden. Deze rollers leveren het gewenste resultaat op en zijn relatief makkelijk te gebruiken.

Is er ook iets te vinden over de dermaroller ervaringen met striae en littekens? Ja! Veel vrouwen geven aan dat zij hun striae en littekens hebben kunnen verbergen dankzij deze handige rollers!

Conclusie van deze Dermaroller review

We zijn alweer uitgekomen aan het einde van deze dermarolling review. Kunnen we concluderen dat dermarolling een betrouwbare methode is? Ja, absoluut. Kunnen we concluderen dat de rollers het gewenste resultaat opleveren? Ja, óók dat kunnen we. Al met al zijn we onwijs te spreken over deze handige rollers! Bekijk de verschillende rollers, vergelijk deze met elkaar en schaf vervolgens de gewenste roller aan.

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>