De beste getinte dagcrème voor een gezonde kleur

Ben je op zoek naar een nieuwe dagcrème? Dan heb je de keus uit behoorlijk veel varianten; één van de meest gekozen varianten is de zogeheten getinte dagcrème. Meer en meer vrouwen kiezen voor deze variant en dat is uiteraard niet zonder reden.

Beste getinte dagcrème

Ontdek de beste getinte dagcrème

Wij zijn op zoek gegaan naar de beste getinte dagcrème, waarbij we uiteindelijk drie geschikte varianten gevonden hebben. Twee van deze varianten zijn de beste getinte dagcrème voor vrouwen en één variant is de beste getinte crème voor mannen. Naast dat we deze beste varianten bespreken, geven wij je ook graag meer informatie over de voordelen en werking van de beste gekleurde dagcrème. Zo geven we onder meer antwoord op de vraag wat een dagcrème met een kleurtje nou precies voor jouw huid doet!

De beste getinte dagcrème voor vrouwen

Voor zowel mannen als voor vrouwen zijn wij op zoek gegaan naar de beste getinte dagcrème. Voor vrouwen zijn wij uiteindelijk op twee verschillende crèmes uitgekomen, waarbij we eigenlijk geen keus kunnen maken. Beide getinte dagcrèmes voldoen namelijk aan al onze verwachtingen. Meer informatie over deze twee crèmes vind je in onderstaande korte reviews, waarin we de belangrijkste eigenschappen en voordelen bespreken.

Garnier Skinactive BB Cream Classic Light 5-in-1 Dagverzorging

Mocht je op zoek naar de beste getinte dagcrème voor vrouwen zijn, kan je niet op deze variant van Garnier heen. Deze crème is verrijkt met onder meer extracten van grapefruit en vitamine C, waardoor de huid op een perfecte manier gehydrateerd wordt. Volgens Garnier geniet je zelfs van een 5-in-1 dagverzorging:

  • De huid wordt gehydrateerd
  • De huid wordt geëgaliseerd
  • De huid wordt minder rood
  • De huid krijgt een gezonde gloed
  • De huid krijgt een gelijkmatige teint

Aangezien het in dit artikel om de beste getinte dagcrème gaat, is met name de laatste functies belangrijk. Met dank aan deze functie geniet je tot 12 uur lang van een fraaie huid met een iets donkere teint. Opvallend daarbij is dat deze dagcrème jouw huid ook nog beschermd tegen de felle zonnestralen; deze crème bevat het Uv-filter SPF 15.

Al met al zijn wij zeer te spreken over deze dagcrème van het merk Garnier. Ook met het oog op het prijskaartje is dit zeker één van de beste opties!

beste gekleurde dagcrème

Biodermal P-CL-E CC fluïde - Getinte camouflerende crème

Ook over deze getinte dagcrème van het merk Biodermal zijn wij zeer te spreken. Deze dagcrème is namelijk ook in staat om jouw huid een nét iets donkerdere teint mee te geven, waardoor je afscheid neemt van bijvoorbeeld rode vlekken in jouw gezicht. Bovendien ziet jouw huid er prachtig uit, voelt de huid zeer glad aan en neem je afscheid van oneffenheden in de huid.

Deze getinte dagcrème is door Biodermal speciaal ontwikkeld voor vrouwen met een kwetsbare-, gevoelige-, vlekkerige- en/of veeleisende huid. Door deze beste getinte crème dagelijks op te smeren, weet je jouw gezichtshuid in ieder geval de perfecte verzorging te geven. Ondertussen geniet je ook nog van een prachtige teint en wordt de huid voldoende gehydrateerd.

Dit alles is te danken aan verschillende actieve bestanddelen, waarbij de  P-CL-E CC fluïde de belangrijkste rol speelt. Voordat je deze beste getinte crème op gaat smeren, is het aan te raden om de gebruikshandleiding goed door te nemen. Zo is het wenselijk dat je éérst jouw huid goed reinigt, voordat je deze dagcrème op kunt smeren. Al met al een prima getinte dagcrème!

dagcrème met een kleurtje

De beste getinte dagcrème voor mannen

Hierboven heb je twee reviews kunnen vinden over de beste getinte dagcrème voor vrouwen. Tijdens onze uitgebreide test kwamen wij ook in aanraking met een dagcrème die speciaal voor de huid van mannen ontwikkeld is. Nadat wij nader onderzoek hadden gedaan naar de speciale getinte dagcrème, werden wij behoorlijk enthousiast. Mede daarom hebben wij besloten om de beste getinte dagcrème voor mannen hieronder ook in het kort te bespreken.

L’Oréal Paris Men Expert Healthy Look Getinte Gezichtsgel

Deze beste getinte dagcrème voor mannen is ontwikkeld door het gekende merk L’Oreal Paris. Dankzij deze dagcrème geniet je niet alleen van een gezonde en strakke huid, maar ook van een huid die een net iets andere teint heeft. Jouw gezicht krijgt hierdoor een gezonde en natuurlijke look, waardoor je er nóg beter uitziet.

Ondertussen wordt de huid perfect verzorgd en geeft de vitamine C bijvoorbeeld een energieboost aan alle huidcellen. Door deze getinte dagcrème regelmatig op te smeren, weet je zeker dat jouw gezichtshuid er gezond, zacht, fraai en schoon uit ziet. Reinig eerst je gezicht goed en brengt vervolgens deze beste getinte dagcrème voor mannen op het gezicht aan. Mocht je na één keer smeren nog niet het gewenste resultaat zien, kan je er voor kiezen om nog eens twee druppels van deze crème op je gezicht uit te smeren. Je geniet al direct van een prachtige huid; dé reden waarom dit volgens ons de beste getinte dagcrème voor mannen is!

beste getinte dagcrème voor mannen

Wat doet een getinte dagcrème precies met je huid?

Als je jouw huid dagelijks met een dagcrème insmeert, weet je zeker dat jouw huid voldoende gehydrateerd wordt. Dat is echter niet het enige; de huid wordt namelijk ook beschermd, weet zichzelf te herstellen en voelt heerlijk zacht aan. Al deze voordelen brengt een getinte dagcrème ook met zich mee, maar een getinte dagcrème brengt nog iets extra’s mee: je geeft jouw huid een fraaie teint mee.

Dankzij de beste getinte dagcrème ben je in staat om jouw huid nét iets donkerder te laten ogen. Met name als je een bleke huid hebt, komt een dergelijke dagcrème prima van pas. Eigenlijk is een getinte dagcrème dus eigenlijk alles wat een normale dagcrème ook is, maar de getinte dagcrème weet nog één ander voordeel met zich mee te brengen.

Met name vanwege dat specifiek voordeel kunnen de getinte dagcrèmes op veel positieve beoordelingen rekenen. Heb jij ook interesse om een dergelijke dagcrème te gaan gebruiken? Dan is het uiteraard wenselijk dat je voor de beste getinte dagcrème kiest; daar helpen we jou graag een handje mee.

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>