De beste bodyscrub op een rij – met veel gebruikerservaringen

Iedereen heeft last van dode huidcellen. Deze dode huidcellen worden vanzelf ‘opgevolgd’ door nieuw aangemaakte huidcellen, maar blijven vervolgens wel in de huid aanwezig. Door met de beste bodyscrub aan de slag te gaan, kan je alsnog afscheid van deze dode huidcellen gaan nemen.

beste bodyscrub

Ontdek de beste bodyscrub met veel ervaringen

Door de droge huidcellen kan je last krijgen van een doffe, droge en schilferige huid. Dit komt puur doordat de droge huidcellen nog in/op jouw huid aanwezig zijn. Door een bodyscrub, bijvoorbeeld met suiker of zout, te gebruiken, kan je deze dode huidcellen op een snelle en gezonde manier verwijderen. Je geniet vervolgens van een stralende, zachte én gezonde huid. Een huid waar je echt mee voor de dag kunt komen.

Wat is de beste bodyscrub? Een top 3!

Wat de beste bodyscrub is? Dat lees je hieronder. Wij zijn namelijk op onderzoek gegaan naar de beste bodyscrub. Verschillende varianten hebben we aan een strenge keuring onderworpen, waarna we uiteindelijk een top 3 samen hebben weten te stellen. Meer informatie over deze top 3 lees je in onderstaande reviews!

1. Love B&P Scrub Peace & Glob

Deze bodyscrub van Love Beauty and Planet doet eigenlijk alles wat je van een bodyscrub kunt verwachten. De huid wordt verzacht, de poriën komen volledig open te staan en zodoende worden alle dode huidcellen verwijderd. Je geniet nadien weer van een stralende en gezonde huid.

Dat is bij deze bodyscrub te danken aan de verschillende actieve bestanddelen. Onder meer de biologische muru muru boter en de extracten van rozenblaadjes zorgen voor het zijdezachte effect. De huid gaat hierdoor weer stralen en voelt heerlijk zacht aan.

Zoals je wellicht van de producten van Love Beauty and Planet gewend bent, is ook dit product vrij van kunstmatige (kleur)stoffen. Deze bodyscrub richt dus zeker géén schade aan je huid aan, maar zorgt juist voor het verwijderen van de dode huidcellen. Onder aan de streep geniet je daarvoor al snel van bovengenoemde voordelen!

goede bodyscrub

2. Collistar Talasso Lichaam Scrub

Deze bodyscrub van het merk Collistar mag er ook zeker zijn. Deze variant maakt gebruik van verschillende extracten uit de zee. Deze extracten worden gecombineerd met essentiële oliën, waardoor uiteindelijk het beste resultaat behaald wordt.

Hoogtepunt van deze bodyscrub zijn echter de 90 verschillende soorten zeezouten. Deze zeezouten hebben stuk voor stuk een andere grootte en vormen daarmee een ideale mix. Een mix waarmee jouw huid op de juiste manier ‘gescrubd’ wordt, zodat alle dode huidcellen direct verwijderd worden. Dit geeft de nieuwe huidcellen alle mogelijkheid om zich te tonen, om te stralen en om jou weer van een stralende huid te voorzien.

Bijkomend voordeel is dat deze bodyscrub in een potje van maar liefst 700 ml geleverd wordt. Je kunt hierdoor langere tijd met deze bodyscrub vooruit, waardoor jouw huid op de lange termijn ook in de juiste conditie blijft. Mocht 700 ml voor jou echt té veel zijn, kan je ook kiezen voor de verpakking van 300 ml.

hoe gebruik je een body scrub

3. RITUALS The Ritual of Dao Scrub Lichaamsscrub

Het welbekende Nederlandse merk Rituals heeft ook meerdere bodyscrubs op de markt gebracht. Deze variant – de The Ritual of Dao Scrub Lichaamsscrub – is één van onze favorieten. Deze bodyscrub heeft een heerlijke geur, bevat in onze ogen de juiste ingrediënten en zorgt daarmee al snel voor een gezonde én stralende huid.

In deze bodyscrub zijn verschillende soorten extracten te vinden, waaronder bamboe, Yi yi ren en Witte Lotus. De Yi yi ren extracten komen van origine uit China, terwijl de Witte Lotus extracten hun oorsprong vinden in het Verre Oosten. Door deze bonte combinatie van extracten is deze bodyscrub in staat om alle dode huidcellen te verwijderen. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd, waardoor je al snel afscheid neemt van een droge/geschilferde huid.

Als je van het optimale resultaat wenst te genieten, is het aan te raden om deze bodyscrub één a twee keer per week te gebruiken. Je kunt deze bodyscrub in draaiende bewegingen op jouw vochtige huid aanbrengen, waarna je de scrub met lauwwarm water af spoelt. De dode huidcellen worden hierbij verwijderd en jouw huid krijgt alle mogelijkheden om weer te gaan stralen!

beste bodyscrub

Wat doet een bodyscrub met je lichaam?

Eigenlijk hebben we hierboven al meerdere malen benoemd wat een bodyscrub nou precies doet; het verwijderen van de dode huidcellen. Deze dode huidcellen blijven in/op jouw huid aanwezig, waardoor de huid een droge, geschilferde en doffe uitstraling kan hebben. Door de bodyscrub te gebruiken, worden deze dode huidcellen verwijderd. Je geniet hierdoor al snel van een zachte, gezonde én stralende huid.

Hoe gebruik je bodyscrub?

Hoe gebruik je een bodyscrub? Dat doe je door de scrub in cirkelvormige bewegingen over je huid heen te wrijven. Door deze wrijving worden verstopte poriën geopend en worden de dode huidcellen verwijderd. Nadat je de bodyscrub op deze manier over jouw gehele lichaam aangebracht hebt, neem je de bodyscrub met een vochtige doek af. Hierdoor geniet je van een zachte, stralende en gezonde huid. Mocht het nodig zijn, kan je ook nog even onder de huid stappen om alle restanten van de bodyscrub te verwijderen.

Het exact gebruik van een bodyscrub is afhankelijk van de variant. Wij willen je daarom graag aanraden om altijd de gebruikshandleiding van de door jou gekozen bodyscrub goed door te nemen. Bij de meeste bodyscrubs dien je de scrub in ronddraaiende bewegingen op jouw huid aan te brengen. Nadien kan je de scrub met (lauw)warm water afspoelen, waardoor direct alle dode huidcellen verwijderd worden.

Conclusie van deze bodyscrub review

Wil je van jouw dode huidcellen af? Dan kan je eigenlijk maar één juiste keuze maken; voor een bodyscrub kiezen. Dat de hierboven genoemde bodyscrubs de gewenste resultaten met zich mee brengen, blijkt wel uit onderstaande twee beoordelingen:

  • Geen zin om elke keer gezichtsmaskers te kopen, vandaar dat ik dit gebruik als gezicht scrub. Het is heerlijk mild maar wel effectief. Zeker een aanrader!
  • Scrubt goed, stevige korrel, maakt huid zeker zachter. Laat een aangename zachte vocht inbrengende laag achter. Ruikt heerlijk.

Kortom; ben je op zoek naar de beste bodyscrub? Kies voor één van de hierboven genoemde varianten en geniet al snel van een gezonde, zachte én stralende huid. Met alle dank aan de beste bodyscrub!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>