Welke nachtcrème werkt het beste? Een vergelijking!

Gedurende een dag komt de menselijke huid met allerlei externe factoren in aanraking. De gure wind, allerlei bacteriën en de koele lucht van een airco zijn hier enkele voorbeelden van. Doordat je huid overdag met de nodige factoren in aanraking komt, gaat de huid zich ’s nachts herstellen. Op het moment dat jij heerlijk ligt te slapen, is jouw huid bezig om zichzelf weer te herstellen.

beste nachtcrème

Ontdek de beste nachtcrème inclusief vele ervaringen van anderen

Wil je graag dat herstelproces bespoedigen? Wil je jouw huid van de best mogelijke bescherming en verzorging voorzien? Dan is het gebruik van de beste nachtcrème absoluut aan te raden. Maar, wat is nou de beste nachtcrème? Wij zijn voor jou op onderzoek uitgegaan! In dit artikel bespreken we graag de voordelen van een goede nachtcrème én we geven aan wat de beste nachtcrèmes voor vrouwen zijn. Om het helemaal af te maken, hebben we ook nog de beste nachtcrème voor mannen geselecteerd.

Na het lezen van dit artikel ben je in staat om de juiste nachtcrème voor jouw huid aan te schaffen. Het is namelijk een feit dat het soort huidtype afhankelijk is van de nachtcrème waar jij het beste voor kunt kiezen. Als je op zoek naar de beste nachtcrème bent, heb je in ieder geval meer dan genoeg keus. De drie nachtcrèmes die in dit artikel besproken worden, voldoen in ieder geval aan alle verwachtingen!

Wat doet een goede nachtcrème met je huid?

De werking van een goede nachtcrème hebben we hierboven eigenlijk in het kort al besproken. Zodra je ’s avonds de nachtcrème opsmeert, heeft de crème de gehele nacht om diep tot in de huid te dringen. De crème bevat met name verschillende soorten actieve stoffen, waardoor het herstelproces van de huid gestimuleerd wordt.

Je kunt daarnaast ook kiezen voor een zogeheten anti-aging crème. Dat is een crème die ervoor zorgt dat de vorming van rimpels geremd wordt. Ook een dergelijke crème dien je ’s avonds op te smeren, waarna de crème gedurende de gehele nacht in de huid kan trekken.

Uiteindelijk zorgt de beste nachtcrème ervoor dat de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd wordt. Deze nieuwe huidcellen zorgen er vervolgens voor dat jouw huid in een goede conditie blijft en zich perfect weet te herstellen.

Welke specifieke nachtcrèmes zijn er?

Hierboven hebben we al in het kort de anti-aging crème benoemd. Dit is een crème die specifiek gericht is op een oudere huid. Mocht je last van een verouderde huid hebben, is het advies om op zoek te gaan naar de beste nachtcrème anti aging.

Heb je last van een rijpere huid, een vette huid, een gevoelige huid of een gemengde huid? In dat geval zijn er ook allerlei specifieke nachtcrèmes ontwikkeld. Die nachtcrèmes zijn in staat om bijvoorbeeld de vette huid van het vet te ontdoen en de gevoelige huid perfect te herstellen. Daardoor neem je afscheid van bijvoorbeeld littekens, acne en/of kleine puistjes.

De bovenstaande benoemde crèmes zijn slechts een kleine greep uit het totale aanbod. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor de beste hydraterende nachtcrème of voor de beste natuurlijke nachtcrème. Wat voor jou de beste nachtcrème is? Dat lees je hieronder!

Top 3 beste nachtcrème voor vrouwen

Ben je als vrouw zijnde op zoek naar de beste nachtcrème? Dan heb je de keus uit een behoorlijk gevarieerd aanbod. Ons advies is om eerst naar jouw huidtype te kijken en vervolgens gericht op zoek te gaan naar de beste nachtcrème. Gelukkig helpen we jou daar een handje bij! Aan de hand van een strenge keuring hebben wij namelijk een top 3 van de beste nachtcrème voor vrouwen samen weten te stellen. Over deze nachtcrèmes vind je hieronder een korte review.

Olaz Total Effects - 7in1 Verstevigend & Hydraterend – Nachtcrème

Deze crème van het merk Olaz is wat ons betreft de allerbeste keuze. De nachtcrème is namelijk in staat om 7 tekenen van veroudering op een efficiënte manier aan te pakken. Hierdoor sta je elke ochtend op met een soepele, gladde en zijdezachte huid.

Olaz heeft gekozen voor louter natuurlijke ingrediënten. In deze nachtcrème zit onder meer vitamine E, Pro-vitamine B5 en nicinamide. Onder meer deze ingrediënten zorgen ervoor dat ’s nachts de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd wordt. De crème zorgt daarbij níet voor een verstopping van de poriën en heeft een absorberende en niet-vettige werking.

De 7in1 functie bestaat uit de 7 volgende voordelen:

 • Vermindert de zichtbaarheid van de rimpels
 • Hydrateert de huid
 • De teint wordt geëgaliseerd
 • De poriën worden kleiner
 • De huidstructuur wordt geëgaliseerd
 • De huid gaat stralen
 • De stevigheid van de huid wordt verbeterd
beste nachtcreme oudere huid


L’Oréal Paris Revitalift Nachtcrème

Ben je op zoek naar de beste anti-aging nachtcrème? Dan is deze L’Oréal Paris nachtcrème de beste optie. Met deze nachtcrème ben je in ongeveer 1 maand af van de rimpels en fijne lijntjes; deze worden door deze nachtcrème namelijk op een zeer effectieve manier verminderd.

De nachtcrème bevat onder meer Pro Retinol; dit ingrediënt zorgt ervoor dat er veel nieuwe huidcellen aangemaakt worden. Door de aanmaak van deze nieuwe huidcellen weet de huid zichzelf weer te herstellen. De huid wordt verstevigd, de huid wordt gehydrateerd en de rimpels worden op een effectieve manier weggenomen.

Het advies is om pas vanaf een leeftijd van 30 jaar deze anti-aging nachtcrème te gebruiken. Vóór die leeftijd heeft deze nachtcrème niet al te veel meerwaarde.

nachtcreme anti rimpel

Nivea Q10plusC Anti-Rimpel 25+

Deze Nivea nachtcrème is ook absoluut één van onze favorieten. Bij het ontwikkelen van deze crème heeft Nivea gekozen voor twee krachtige antioxidanten; Q10 en de pure Vitamine C. Deze twee ingrediënten zorgen ervoor dat de huid dieper adem kan halen en zich zodoende kan gaan herstellen.

Smeer ’s avonds deze nachtcrème op en word op een heerlijke manier wakker. Zodra je ’s ochtends wakker wordt, voel je direct dat jouw huid een stuk zachter, strakker en gladder aanvoelt. Je huid krijgt in principe een volledige energieboost en bestrijd daarbij ook de tekenen van stress; de lijntjes en een vermoeide huid verdwijnen daarmee als snel voor de zon. Al met al een prima nachtcrème voor alle vrouwen!

goede nachtcreme

Beste nachtcrème voor mannen

De huid van een man kan uiteraard ook een nachtcrème gebruiken. Een man krijgt immers ook dagelijks te maken verschillende externe factoren. Wij zijn daarom ook op zoek gegaan naar de beste nachtcrème voor mannen. Deze beste nachtcrème is in onderstaande review te vinden.

Nivea MEN Active Energy Herstellende Nachtcrème

In onze ogen heeft Nivea perfect werk afgeleverd met deze herstellende nachtcrème voor mannen. De crème bevat de juiste ingrediënten, zorgt voor een snel herstel van de huid en zorgt bovenal voor een zachte en egale huid. Volgens Nivea kan je als man zijnde van de volgende voordelen genieten:

 • De huid komt er een stuk fitter uit te zien
 • Het herstel van de huid wordt gestimuleerd
 • De conditie van de huid wordt verbeterd
 • Tekenen van vermoeidheid worden bestreden
 • De huid wordt verfrist

Al met al een prima nachtcrème. Smeer de crème ’s avonds op en laat de crème vervolgens de gehele nacht intrekken. Onder meer dankzij de Vitamine+ Complex formule is deze crème de gehele nacht actief!

beste nachtcreme mannen

Conclusies van deze beste nachtcrème test

Naar welk van bovengenoemde nachtcrèmes gaat jouw voorkeur uit? De nachtcrème die als beste getest is, geniet onze voorkeur. De overige crèmes die in dit artikel besproken zijn, brengen echter ook de gewenste resultaten met zich mee. Deze beste nachtcrème test biedt jou in ieder geval de juiste handvatten om de juiste crème aan te gaan schaffen. Een crème die ’s nachts zijn werk doet en jouw huid het gewenste c.q. benodigde herstel geeft!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>