De beste dagcrème met SPF, inclusief ervaringen van gebruikers

Ben je op zoek naar een nieuwe dagcrème? Dan heb je ongetwijfeld al opgemerkt dat het aanbod nogal héél divers is. Dit diverse aanbod zorgt er onder meer voor dat het lastig is om de juiste crème uit te kiezen. Mede daarom willen we jou graag informeren over verschillende crèmes. In dit artikel staat de zogeheten dagcrème met SPF centraal.

beste dagcrème met spf

Ontdek de beste dagcrème met spf

We bespreken in dit artikel niet alleen wat een dagcrème met SPF is, maar we bespreken ook wat de beste dagcrème met SPF is. Om het helemaal af te maken, bespreken we ook nog wat een goede dagcrème SPF is indien je graag zelf verschillende varianten met elkaar wilt gaan vergelijken. Door het lezen van dit artikel weet je in ieder geval één ding; je weet jezelf op de juiste manier te informeren over deze unieke dagcrème. Het staat voor ons zeker als een paal boven water dat deze unieke dagcrème meerdere voordelen met zich mee brengt!

Top 3 beste dagcrème met SPF

Heb je al enig idee waar de term SPF voor staat? Nou, deze afkorting staat voor Sun Protection Factor. Daarmee wordt eigenlijk ook direct duidelijk waar de beste dagcrème met SPF om draait; het verzorgen van jouw huid én het beschermen van jouw huid tegen de felle zonnestralen. Komt er binnenkort warm weer in Nederland aan of ga je wellicht naar een zomers land op vakantie? Dan kan het zeker géén kwaad om eens naar de beste dagcrème met SPF te gaan kijken! Wij hebben hieronder in ieder geval de drie beste varianten alvast voor jou op een rijtje gezet.

1. NIVEA Q10 Power Anti-Rimpel Dagcrème SPF 30

Mocht je naar de beste dagcrème met SPF op zoek zijn, is de kans groot dat je bij deze crème van Nivea uit gaat komen. Deze crème levert een prima verzorging voor de huid, hydrateert de huid en zorgt ook nog voor bescherming tegen de felle zonnestralen. Je kunt dus met een gerust hart plaatsnemen op jouw strandbedje, terwijl de zon voor heerlijke temperaturen zorgt. Met dank aan deze dagcrème met SPF weet je dat jouw huid in ieder geval goed beschermd tegen de zon is.

Nivea heeft bij deze crème bewust voor een grote hoeveelheid creatine gekozen. Dit bestanddeel zorgt niet alleen voor een prima bescherming tegen de zon in combinatie met de SPF, maar zorgt ook voor het bestrijden van rimpels en fijne lijntjes. Mocht je last van een droge huid hebben, is dit dus de beste dagcrème met SPF. Je vangt in dat geval dus meerdere vliegen in één klap.

Volgens Nivea zelf biedt deze dagcrème al met al vijf functies/voordelen:

  • een anti-rimpel werking, 
  • hydraterende werking,
  • een verstevigende werking,
  • bescherming tegen de zon
  • en een energiegevende werking. 

Al met al geniet je dankzij deze beste dagcrème met SPF dus van meerdere voordelen!

beste dagcreme met spf

2. L’Oréal Paris Revitalift anti-rimpel dagcrème SPF 20

Denk je dat de hierboven genoemde variant iets té beschermend voor jou is? Denk je dat jouw huid ook wel voldoende heeft aan factor 20? Dan is deze dagcrème met SPF van het L’Oréal ook prima geschikt. Deze crème is, volgens L’Oréal, voornamelijk geschikt voor vrouwen vanaf 40 jaar. Voor vrouwen van een dergelijke leeftijd biedt deze dagcrème namelijk de gewenste werking voor rimpels en fijne lijntjes.

Door verschillende (unieke) bestanddelen is deze dagcrème in staat om een verouderde huid razendsnel te ‘herstellen’. Rimpels worden weggenomen, fijne lijntjes worden onzichtbaar en de huid komt er al met al zeer strak uit te zien. Ondertussen zorgen deze verschillende bestanddelen ook voor een perfecte verzorging van de huid; de huid wordt perfect gehydrateerd, wordt verzorgd én wordt dus ook beschermd tegen de felle zonnestralen.

Volgens L’Oréal brengt deze dagcrème een drievoudige werking met zich mee:

  • De teint wordt egaliseert; dankzij de SPF 20 wordt voorkomen dat jouw huid op een ongewenste manier gaat verkleuren.
  • De huid wordt voller; het weefsel van de huid wordt versterkt, waardoor de huid steviger/jonger aan gaat voelen.
  • De rimpels worden weggewerkt; mede hierdoor is deze dagcrème met SPF voornamelijk bestemd voor vrouwen vanaf 40 jaar oud.
goede dagcreme met spf

3. Olaz Total Effects Lichte zomerse gloed SPF 12

Wil je van een fraai getinte huid genieten? Vind je het heerlijk om tijdens jouw zomervakantie lekker in de zon te liggen en een kleurtje te krijgen? Dan weet je ongetwijfeld dat het aan te raden is om hier de juiste crèmes voor te gebruiken. In onze ogen kan je daarvoor onder meer deze beste dagcrème met SPF voor gebruiken; Olaz heeft prima werk afgeleverd met deze crème.

De crème zorgt voor een licht zomerse gloed van jouw huid. Bijkomend voordeel is dat jouw huid overal dezelfde teint krijgt en dat je dus niet met minder fraaie vlekken te maken krijgt. Ondertussen wordt de huid ook nog beschermd, maar de factor (12) is bij deze dagcrème niet al te hoog.

Behalve het beschermen van de huid tegen de zon brengt deze crème nog meer voordelen met zich mee: de huid wordt gehydrateerd, de huid wordt verzacht, de rimpels en fijne lijntjes worden weggenomen en donkere vlekjes worden ook weggenomen. Mede dankzij deze voordelen is deze beste dagcrème met SPF van Olaz behoorlijk populair geworden. Wij begrijpen zeker waarom!

dagcreme met spf

Waarom kiezen voor een dagcrème met SPF?

Voor een goede huidverzorging staat één ding vast; je kunt daar prima een dagcrème voor gebruiken. Mocht je jouw huid ondertussen ook goed tegen de zon willen beschermen, is de keus voor een dagcrème mét SPF aan te raden. Dat is ook het geval als je graag een fraaie huidteint wenst te hebben.

Mocht je een dagcrème zonder SPF gebruiken, is de kans aanwezig dat je geen egale kleur krijgt. Sommige delen van jouw huid bevatten immers meer pigment en worden daardoor ook eerder bruin. Met de beste dagcrème met SPF voorkom je dat; jouw gehele huid krijgt dan dezelfde (prachtige) huidteint.

Al met al brengt een dagcrème met SPF meerdere (zwaarwegende) voordelen met zich mee. Dat is zéker het geval als je voor één van bovengenoemde dagcrèmes met SPF kiest!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>