De beste massage olie top 3 – Met heel veel ervaringen

Vind je het heerlijk om aan jouw partner een lekkere massage te geven? Kan jouw partner door een drukke baan of een door fysieke inspanning regelmatig zo’n massage gebruiken? Dan is het advies om daar de beste massage olie voor te gebruiken. Dat is uiteraard óók het geval als jij zelf aan een lekkere massage toe bent.

beste massage olie

Ontdek de beste massage olie en ervaringen

Met de beste massage olie weet je een massage nóg lekkerder te maken. Jouw spieren worden door de olie verwend en de massage voelt in zijn totaliteit nog prettiger aan. Is een massage zonder de beste massage olie eigenlijk wel een massage? Nee, in onze ogen niet. Wij hebben dus eigenlijk maar één tip voor je; schaf massage olie aan en maak de massages nóg lekkerder en intenser.

Je vraagt je nu misschien af wat de beste massage olie is. Nou, daar hebben wij uitgebreid onderzoek naar gedaan. Wij hebben veel massage oliën aan een strenge keuring onderworpen, waardoor wij uiteindelijk een top 3 samen hebben weten te stellen. Daarbij hebben we niet alleen naar onze eigen bevindingen gekeken, maar ook naar de ervaringen van andere gebruikers. In dit uitgebreide artikel kijken wij daarom ook nog de ervaringen van andere gebruikers!

Top 3 beste massage olie

Wil je graag een lekkere massage aan iemand gaan geven? Zorg er dan voor dat je de juiste olie in huis hebt; daarmee maak je een massage alleen maar aangenamer. Je kunt hierbij voor een professionele massage olie kiezen; die olie voldoet aan alle verwachtingen. Dat geldt óók voor de drie oliën die wij hieronder bespreken. Aan de hand van onze uitgebreide test hebben wij deze top 3 samen weten te stellen. Lees op je gemakje de onderstaande reviews door en schaf direct de gewenste olie aan!

Asha Body in Balance - 500 ml – Massageolie

Deze professionele massage olie is absoluut onze favoriet. Het merk Body in Balance heeft geweldig werk afgeleverd met deze massage olie; dat komt onder meer door de perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. Voor een flacon van 500 ml betaal je nog geen 8 euro. Bovendien heb je de keus tussen drie soorten flacons; een inhoud van 200 ml, een inhoud van 500 ml of een inhoud van 1 liter.

Qua werking is deze massage olie ook uitermate prettig te noemen. De olie is volledig pH neutraal, de olie heeft geen geur en de olie roept ook geen irritaties/allergieën op. Na gebruik kan je de olie bovendien direct met water afspoelen, waardoor de huid bijvoorbeeld niet blijft plakken.

Deze beste massage olie kan ook voor verschillende doeleinden ingezet worden. Voor intensieve verzorging van de spieren, na bijvoorbeeld een sportieve inspanning of voor erotische doeleinden; alles is mogelijk met deze olie. Bijkomend voordeel is dat deze olie geschikt is voor alle huidtypen. Al met al kunnen we met geen kwaad woord spreken over deze geweldige olie van het merk Body in Balance!

goede massage olie

Dona Essential Massage Olie Relax Lavendel & Tahitiaanse Vanille - 120 ml

Ook deze massage olie van het merk Dona is in onze test als één van de beste naar voren gekomen. Deze olie is 100% natuurlijk, heeft een rijke formule, is geschikt voor alle huidtypen en weet de huid op een perfecte manier te kalmeren. Door de samenstelling van deze olie is de olie bovendien geschikt voor verschillende doeleinden; erotiek, ontspannende massage of een massage ten behoeve van een sport.

Met deze olie kan je de spanning op de huid af laten nemen. De olie is in staat om in de huid en in de spieren te trekken, waardoor de spieren een stuk ontspanner worden. Dit is onder meer te danken aan de natuurlijke en voedende extracten van deze olie. Onder meer soja olie, extracten van lavendel, vanille extracten, kokos olie, jojoba olie en olijfolie zijn in deze olie aanwezig. Door de aanwezigheid van onder meer lavendel, vanille en pistache heeft deze olie ook nog eens een heerlijke geur. Wij zijn fan!

natuurlijke massage olie

Chemodol - 500 ml – Massageolie

Deze top 3 sluiten we graag af met deze massage olie van het merk Chemodol. Deze olie werkt bijzonder prettig, heeft een neutrale geur, wordt veelvuldig door professionals gebruikt en is na gebruik makkelijk af te wassen. Dat deze beste massage olie ook veelvuldig door professionals gebruikt wordt, is overduidelijk een goed teken.

De olie is bovendien pH neutraal, is voor alle huidtypen geschikt en scoort goed op het gebied van resorptie. Dit is de mate waarop de olie zich aan de huid hecht, waardoor de huid ook echt verzacht wordt en ontspannen raakt. Dat geldt uiteindelijk niet alleen voor de huid, maar ook voor de spieren.

Dat deze massage olie onwijs goed is, blijkt wel uit onderstaande beoordeling: “Massageolie die we ook tijdens de opleiding fysiotherapie gebruiken. Prettige geur, goede textuur. Voldoet prima!”. Deze beoordeling is wat ons betreft een prima afsluiter van deze korte review over deze prima massage olie van het merk Chemodol!

massage olie zonder parfum

Waar moet goede massage olie aan voldoen?

Als je het aanbod van massage olie gaat bekijken, zie je allerlei verschillende soorten naar voren komen. Heb jij echter enig idee waar je goed op moet letten bij het vergelijken van de massage oliën? Ons advies is in ieder geval om voor een natuurlijke massage olie te gaan. Dat is een massage olie zonder parfum; hierdoor heb je bijvoorbeeld nooit last van (mogelijke) allergieën.

Kijk daarnaast ook goed naar de actieve bestanddelen van de massage olie. Je kunt hierbij bijvoorbeeld kiezen voor amandel, voor lavendel, voor citroen of voor grapefruit. Dit actieve bestanddeel is niet alleen bepalend voor de werking van de massage olie, maar óók voor de geur van de massage olie. Als je een liefhebber van de geur van lavendel bent, kan je dus het beste voor een massage olie met lavendel kiezen. Dit is uiteraard een strikte persoonsgebonden keuze.

Een goede massage olie weet de huid soepel te maken, weet de huid zacht te maken en zorgt ook voor een betere wrijving tijdens de massage. Als je zonder massage olie bijvoorbeeld een rug gaat masseren, heb je al snel met een stroeve huid te maken. Dat kan je dus voorkomen door de beste massage olie te gebruiken.

Tot slot willen we je nog aanraden om goed naar de prijs-kwaliteitsverhouding te kijken. Sommige oliën zijn bijzonder prettig, maar zijn ook bijzonder prijzig te noemen. Kies daarom altijd voor een massage olie die in jouw budget past, die aan al jouw verwachtingen voldoet én die op veel positieve beoordelingen kan rekenen. Mogelijk vind je in bovenstaande top 3 al direct de massage olie die jou het meest aanspreekt!

Waar kan ik massage olie kopen?

Wil je naar aanleiding van dit artikel graag massage olie kopen? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Met massage olie weet je immers de massages nog aangenamer te maken; dat is leuk als je de massage geeft, maar is nóg leuker als iemand anders jou gaat masseren.

Je kunt daarbij ook filteren op de top 10, waardoor je direct uit de beste oliën kunt gaan kiezen. Die oliën zijn goed beoordeeld door andere gebruikers, hebben een prima prijs-kwaliteitsverhouding en zijn de aankoop meer dan waard. Door een massage olie aan te schaffen, maak je jouw leven nog prettiger en aangenamer. Wij weten één ding zeker; van de aanschaf- en het gebruik van massage olie ga je absoluut geen spijt krijgen!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>