De beste nepwimpers? Ontdek wat andere vrouwen vinden!

Meer en meer vrouwen kiezen ervoor; de zogeheten nepwimpers of wimperextensions. Met dank aan de nepwimpers ben je in staat om jouw wimpers een stuk voller en langer te laten worden, waardoor je nóg meer gaat stralen. Jouw gezicht krijgt een levendige expressie, jouw ogen zien er nog fraaier uit en je weet dus bij iedereen indruk te maken.

beste nepwimpers

Ontdek de beste nepwimpers.

Maar, zover is het nog niet. Je moet eerst de beste nepwimpers aan gaan schaffen. Bij het uitzoeken van de beste nepwimpers kom je er al snel achter dat het aanbod nogal divers is. Je moet hierdoor een keuze zien te maken tussen de verschillende varianten; iets wat niet altijd even makkelijk is. Graag helpen we jou daar een handje; wij zijn namelijk op zoek gegaan naar de beste nepwimpers/wimperextensions/kunstwimpers. Onze bevindingen delen wij graag met jou in dit artikel.

Daar blijft het echter niet bij. Wij laten je namelijk ook graag zien wat de beste lijm is voor het aanbrengen van de beste wimperextensions en hoe je deze wimperextensions aan moet brengen. Dit is overigens per extension verschillend, maar er is wel een rode draad zichtbaar. Neem het artikel op je gemakje door en schaf vervolgens direct de beste nepwimpers voor jezelf aan!

Top 3 beste nepwimpers en wimperextensions 

Als je het aanbod van nepwimpers gaat bekijken, zie je direct dat je de keus uit verschillende varianten hebt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor hele lange en opvallende wimpers, maar je kunt ook kiezen voor de meer sierlijke en kortere nepwimpers.

Wat de beste keuze is? Ja, dat hangt echt volledig van jouw eigen voorkeuren af. Als jij graag lange wimpers wilt hebben, is het voor de hand liggend om voor de beste lange wimperextensions te gaan. Wij kunnen je op dit vlak eigenlijk maar één tip geven; probeer het zo natuurlijk mogelijk te houden.

De hedendaagse wimperextensions zijn namelijk van een ongekend hoge kwaliteit, waardoor het eigenlijk niet opvalt dat je nepwimpers draagt. Dat valt echter wel op als je voor nogal onnatuurlijke wimpers gaat; probeer het daarom zo natuurlijk mogelijk te houden!

Wij zijn voor jou in ieder geval op zoek gegaan naar de beste nepwimpers. Uiteindelijk hebben wij drie verschillende varianten gevonden die aan al onze verwachtingen voldoen. Over deze drie beste nepwimpers hebben wij hieronder korte reviews geschreven; neem de reviews op je gemakje door en kies vervolgens de beste nepwimpers voor jezelf uit!

1. M5 Magnetische Wimpers

Al snel was het voor ons duidelijk; deze nepwimpers van het merk M5 Lashes zijn de beste nepwimpers die je tegenwoordig aan kunt schaffen. Deze nepwimpers zijn makkelijk aan te brengen, zijn bijzonder sterk en geven je ook nog een natuurlijke look.

Een absoluut voordeel van deze nepwimpers is dat ze op basis van een magnetisme werken. Dit betekent dat je de nepwimpers zo op jouw wimpers aan kunt brengen, waarna je ze ook weer zo van jouw wimpers loshaalt. Je kunt hierdoor zeer duurzaam met deze wimper omgaan, waardoor je ook langere tijd van deze prachtige nepwimpers weet te genieten.

Geen lijm nodig

Daarbij heb je géén lijm nodig en ben je met het oog op jouw portemonnee dus ook goed bezig. Voor deze nepwimpers betaal je een bedrag van slechts 24,95 euro; voor dit bedrag krijg je dus de beschikking over wimperextensions waar je langere tijd mee kunt doen. Wat wens je nog meer?

Wij hebben nog meer goed nieuws voor je; de wimpers vallen qua lengte en volume bij veel vrouwen in de smaak. Alleen als je echt korte wimpers wenst te hebben, is de kans aanwezig dat de stijl van deze wimpers jou niet helemaal aanspreekt.

Wind en watervast

Ga jij door weer en wind met jouw wimpers? Draag je bijvoorbeeld ook graag wimperextensions als het buiten niet al te lekker weer is? Dan zit je ook goed met deze wimpers van het merk M5 Lashes; deze wimpers zijn namelijk wind- en watervast. Ook in een hevige storm of tijdens een heftige regenbui hoef jij je geen zorgen te maken; de wimpers blijven perfect zitten.

Verwijderen

Hoe je deze nepwimpers van jouw ogen af kunt halen? Dat doe je met behulp van een beetje make-up remover (op oliebasis) en een wattenschijfje. Doe een klein beetje make-up remover op het wattenschijfje en druk dit schijfje vervolgens zacht tegen de wimpers aan.

De wimpers worden dan min of meer losgeweekt, waarna je ze veilig op kunt bergen. Mocht je de wimpers volgende week graag naar dat ene leuke feestje weer op willen doen, is dat weer mogelijk zonder dat je daar lijm voor nodig hebt. Ideaal!

Al met al zijn wij zeer te spreken over deze wimperextensions van het merk M5 Lashes. Dit merk heeft absoluut goed werk afgeleverd; de nepwimpers zijn van een hoge kwaliteit, zijn makkelijk aan te brengen, zijn makkelijk te verwijderen, zijn super duurzaam en zijn ook nog voordelig geprijsd!

beste wimperextensions

2. Self Glow Magnetische Wimpers met Eyeliner

Ook over deze nepwimpers van het merk Self Glow zijn wij behoorlijk te spreken. Dit betreffen ook zogeheten magnetische wimpers; het aanbrengen en verwijderen van de wimpers gaat hierdoor super makkelijk. Bovendien zijn de wimpers duurzaam en kan je ze dus meerdere keren gebruiken. Ook voor deze wimpers hoef je niet de hoofdprijs te betalen; een bedrag van slechts 34,99 euro.

Bij aanschaf krijg je 3 verschillende sets nepwimpers geleverd, waardoor je voor elke gelegenheid de gewenste wimpers kunt dragen. Deze wimpers zijn ook nog eens waterbestendig, zijn goed op te bergen, hebben een geschikte pasvorm voor elke vrouw en je hebt géén lijm nodig. Het aanbrengen en verwijderen van deze wimperextensions gaat net zo makkelijk als bij de hierboven genoemde wimpers van het merk M5 Lashes.

Inclusief pincet

Ook met deze nepwimpers kan je eigenlijk niet de mist in gaan. De wimpers zien er bovendien natuurlijk uit, geven je een prachtige look en hebben dus een lange levensduur! Bij aanschaf krijg je ook nog een handige wimper pincet meegeleverd.

beste kunstwimpers

3. Luxe Magnetische Wimpers & Eyeliner

Tot slot zijn we ook zeer te spreken over deze nepwimpers van het merk Viciley. Deze nepwimpers hebben een lengte van 12 mm, zijn herbruikbaar, zijn volledig waterproof, zijn eenvoudig aan te brengen en zijn net zo eenvoudig weer te verwijderen.

Net zoals bij de hierboven besproken nepwimpers betreffen dit namelijk ook magnetische wimpers. Je hoeft hiervoor dus niet met lijm aan de slag te gaan, maar je kunt de wimpers min of meer ‘vast laten hechten’ aan jouw oogleden. Hierdoor weet je niet alleen een natuurlijke look te verkrijgen, maar kan je deze wimpers ook nog eens herbruikbaar gebruiken. Nog een duidelijk voordeel van deze beste nepwimpers is terug te vinden in het prijskaartje; slechts 21,95 euro!

Beste wimper extensions

Bonustip: De beste lijm voor wimperextensions

Heb jij nou gekozen voor wimperextensions die je middels lijm vast moet zetten? Dan willen wij je graag aanraden om voor onderstaande lijm te kiezen. Het is wel altijd zaak voorzichtig met de lijm om te gaan in de buurt van je ogen. 

Wimperextensions Lijm Mirame

Deze lijm van het merk Mirame heeft in de afgelopen periode reeds zijn meerwaarde bewezen. Veel vrouwen gebruiken al met veel plezier deze lijm en dat is uiteraard niet zonder reden. Deze lijm wordt ook door professionals gebruikt, heeft een droogtijd van slechts 3 seconden en garandeert een levensduur van 6 weken.

Wat dat precies betekent? Nou, met deze lijm kan je de wimperextensions op een makkelijke manier op jouw oogleden aanbrengen. De lijm heeft vervolgens slechts 3 seconden nodig om volledig op t drogen en zorgt er vervolgens voor dat de nepwimpers tot maar liefst 6 weken perfect op hun plek vast blijven zitten. Al met al is dit volgens ons de beste lijm voor wimperextensions!

beste wimperextensions lijm

Waar kan je het beste wimpers bestellen?

Wil je graag nieuwe nepwimpers gaan bestellen? Uit eigen ervaring weten wij dat niet alle partijen op het internet even betrouwbaar zijn. Wij raden je daarom ook graag aan om de beste nepwimpers via bol.com te bestellen. Als je op deze link klikt, krijg je direct de top 10 van beste nepwimpers te zien.

Door via bol te bestellen, ben je in ieder geval verzekerd van een prima service. De bestelde wimpers worden snel afgeleverd en je betaalt ook nog eens eerlijke prijzen. Kies dus direct jouw beste nepwimpers uit en steel vervolgens overal de show!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>