De beste oogschaduw Top 3 met veel ervaringen

Zonder welke make-up ga jij écht de deur niet uit? Als je deze vraag aan duizenden vrouwen zou stellen, zou je veelal dezelfde antwoorden terugkrijgen. Veel vrouwen kiezen namelijk dagelijks voor het een lijntje rondom de ogen (oogpotlood), voor mascara, voor foundation én voor oogschaduw.

beste oogschaduw

Ontdek de beste oogschaduw, lees snel verder.

Dankzij oogschaduw kun je namelijk prachtig jouw ogen accentueren. Je weet daarmee jouw ogen nóg fraaier te maken, waarbij je ook nog een eigen look kunt creëren. Je hebt immers de keus uit onwaarschijnlijk veel verschillende soorten oogschaduw.

Draag jij ook graag dagelijks prachtige oogschaduw? Dan weet je ongetwijfeld al dat je de keus tussen veel verschillende varianten hebt. Maar, wat is dan de beste oogschaduw? Graag helpen we jou daar een handje bij; wij zijn namelijk óók al op zoek gegaan naar de beste soorten oogschaduw. Onze bevindingen delen we graag met jou in dit artikel, waarbij we uitgebreid onze persoonlijke top 3 bespreken.

Wil jij ontzettend graag de beste oogschaduw aanschaffen? Wil je graag jouw ogen van een unieke, gaven en stijlvolle look voorzien? Dan heb je in ieder geval de keus uit méér dan voldoende oogschaduw. Speciaal voor jou zijn wij dus op zoek gegaan naar de beste oogschaduw, waarbij wij onwijs veel verschillende varianten aan een keuring onderworpen hebben.

We hebben hierbij niet alleen naar de kleur gekeken, maar ook naar de kwaliteit van de oogschaduw. Je wilt immers wel dat de oogschaduw gedurende de hele dag keurig blijft zitten. Daarnaast wil je ook niet teveel geld aan de oogschaduw uitgeven, maar wil je ook een oogschaduw die géén irritaties met zich mee brengt.

Top 3 beste oogschaduw

Kortom; het vinden van de beste oogschaduw is geen gemakkelijke klus. Check daarom zeker onderstaande drie reviews even; daarin bespreken wij de 3 beste soorten oogschaduw. Over deze drie soorten oogschaduw zijn wij in ieder geval erg te spreken!

1. Maybelline The Blushed Nudes

Naar welke kleur oogschaduw gaat jouw voorkeur? Geef jij de voorkeur aan zogeheten nude tinten? Dan ben je prima uit met dit prachtige oogschaduw palet van Maybelline. In dit palet vind je maar liefst 12 verschillende nude tinten; deze zijn allemaal op hun eigen manier uniek en prachtig te noemen.

Zoals je op de foto hieronder kunt zien, bestaan er duidelijke verschillen tussen de kleuren. Je kunt voor echt lichte tinten kiezen, maar ook donkere nude tinten maken onderdeel uit van dit palet. Al deze kleuren zitten in ieder geval in een handig, klein en gaaf palet. Je kunt dit palet dus ook moeiteloos mee op reis nemen.

Variëren met kleuren

Dankzij het gevarieerde aanbod van kleuren kun je ook nog kleuren gaan variëren. Zo adviseert het merk Maybelline om zeker eens twee kleuren met elkaar te mengen en om met behulp van oogpotlood de finishing touch aan deze oogschaduw te geven.

Qua kwaliteit hoef je je nergens zorgen over te maken. Maybelline heeft namelijk geweldig werk geleverd met deze oogschaduw. De oogschaduw blijft lang zitten, roept geen irritaties op en zorgt dus voor een prachtige uitstraling. Als je graag dit beste oogschaduw palet aan wilt schaffen, ben je daar bovendien minder dan 10 euro aan kwijt. Deze oogschaduw is al met al écht voordelig te noemen!

Wij zijn te spreken over deze beste oogschaduw van het merk Maybelline; de redenen daarvoor hebben we reeds hierboven benoemd!

goede oogschaduw

2. Rimmel Magnif'Eyes  

Ook over dit oogschaduw palet zijn wij onwijs onder de indruk. Rimmel London heeft ook gekozen voor een palet met 12 verschillende nude tinten. Het unieke hieraan is echter dat deze tinten verschillende effecten met zich mee brengen: een metallic effect, een mat effect én een shimmer effect.

Dankzij deze verschillende effecten kun je een unieke en prachtige look creëren. Je bepaalt volledig zelf hoe jouw oogschaduw er uit moet komen te zien, waarbij je dus ook de keus uit 12 verschillende tinten hebt. Zoals je op de foto hieronder kunt zien, hebben al deze tinten een prachtige en unieke kleur! 

Deze oogschaduw is dermatologisch getest, blijft lang zitten en is makkelijk aan te brengen. Je betaalt bovendien een zéér scherpe prijs voor deze oogschaduw van Rimmel London: minder dan 10 euro. Dat bedrag staat eigenlijk niet in verhouding tot de mogelijkheden die deze oogschaduw met zich mee brengt.

beste oogschaduw palet

3. Max Factor Masterpiece 

Persoonlijk zijn wij bijzonder onder de indruk van verschillende oogschaduw palets. Met dank aan een dergelijk palet geniet je namelijk van meerdere tinten, waardoor je jouw ogen altijd de gewenste look mee kunt geven. Dat lukt ook absoluut als je kiest voor deze oogschaduw van het merk Max Factor. In dit palet vind je namelijk 8 verschillende tinten terug.

Dit zijn echter niet zomaar 8 tinten. Nee, Max Factor heeft gekozen voor een combinatie van matte en glimmende tinten. Alle kleuren vallen wel onder de noemer ‘nude’, maar zijn toch stuk voor stuk uniek te noemen. Eigenlijk kun je met dit oogschaduw palet altijd wel de gewenste look creëren. Wat wens je nog meer?

Qua prijs is deze oogschaduw ook interessant; minder dan een tientje voor dit uitgebreide palet. Verder is de oogschaduw makkelijk aan te brengen, kun je eenvoudig de oogschaduw blenden (mengen) en is de oogschaduw ook nog dermatologisch getest. Eigenlijk is dit dus de perfecte oogschaduw voor veel vrouwen; daar zijn wij overtuigd van!

beste oogschaduw bestellen

Waar goede oogschaduw aan moet voldoen

Welke van bovengenoemde varianten spreekt jou het meeste aan? Deze varianten laten in ieder geval duidelijk zien dat je méér dan voldoende te kiezen hebt.

Het leuke van oogschaduw is dan ook dat je onwijs veel kanten op kunt. Je kunt kiezen voor een donkere teint, je kunt kiezen voor een opvallende teint of je kunt kiezen voor een teint die dichtbij de kleur van de huid ligt. Je kunt dus jouw ogen de gewenste kleur geven, waarmee je jouw ogen dus ook direct een gewenste look mee kunt geven.

Maar wat is nou de beste oogschaduw? Laten we vooropstellen dat het antwoord op die vraag volledig afhankelijk van jouw eigen voorkeuren is. Het advies is dus om eerst jouw eigen voorkeuren op een rijtje te zetten:

  • Welke kleur moet de oogschaduw hebben?
  • Wil je wellicht een oogschaduw palet hebben, zodat je met kleuren kunt variëren?
  • Hoeveel geld wil/kun je aan de beste oogschaduw uitgeven?
  • Van welk merk moet de oogschaduw zijn?
  • In wat voor verpakking moet de oogschaduw geleverd worden?

Probeer op al deze vragen voor jezelf een passend antwoord zien te vinden. Is dat gelukt? Dan kun je gericht gaan zoeken naar de goede oogschaduw. 

Let bij het vergelijken van de oogschaduw in ieder geval op de volgende criteria:

  • De oogschaduw moet makkelijk aan te brengen zijn
  • De oogschaduw moet prachtige tinten hebben
  • De oogschaduw moet dermatologisch getest zijn
  • De oogschaduw moet langdurig blijven zitten
  • De oogschaduw moet qua prijs volledig naar wens zijn

Heb je een oogschaduw gevonden die aan deze criteria voldoet? Dan is dat zonder twijfel de beste oogschaduw voor jou. Kijk daarbij ook zeker eens naar het beste oogschaduw palet; zoals je hierboven kunt zien, zijn wij hier in ieder geval fan van!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>