Wat is het beste oogpotlood? Een Top 3 met veel ervaringen!

Zonder welke make-up stap jij écht de deur niet uit? Voor veel vrouwen is het antwoord op deze vraag ‘een lijntje rondom mijn ogen’. Behoorlijk veel vrouwen kiezen er voor om de ogen te accentueren door een dun, fijn, dik of grof lijntje om hun ogen aan te brengen. Hierdoor spreken de ogen veel meer en steel je dus overal de show.

beste ooglotlood

Ontdek de beste oogpotlood, lees snel verder.

Maar, hoe breng je dit lijntje rondom jouw ogen nou aan? Juist, daar gebruik je een oogpotlood voor. Met een oogpotlood ben je in staat om snel, gemakkelijk en veilig een lijntje rondom de ogen aan te brengen. Daarbij is het wel van belang dat je het beste oogpotlood koopt die volledig aan jouw wensen voldoet.  Daar helpen we jou graag een handje bij!

Wij zijn namelijk op zoek gegaan naar het beste oogpotlood, naar het beste waterproof oogpotlood en naar het beste oogpotlood voor gevoelige ogen. Uiteindelijk hebben wij een top 3 van oogpotloden samen weten te stellen; over deze drie varianten zijn wij uitermate te spreken. Graag laten we jou nader kennis maken met deze oogpotloden!

Top 3 beste oogpotlood

Heb jij je pijlen gericht op de aanschaf van het beste oogpotlood? Wil jij graag jouw ogen elke dag op een fraaie en makkelijke manier accentueren? Stap óók jij nooit de deur uit zonder een lijntje rondom jouw ogen aan te brengen met een oogpotlood? Dan ben je in dit artikel in ieder geval aan het juiste adres; wij zijn namelijk voor jou op zoek gegaan naar het beste oogpotlood. Onze bevindingen over de drie beste oogpotloden vind je hieronder!

1. Bourjois Contour Clubbing - Waterproof 

Dit oogpotlood van Bourjois is volgens ons niet alleen het beste oogpotlood, maar ook het beste oogpotlood voor op de waterlijn. Met dit oogpotlood breng je simpelweg een prachtig lijntje rondom jouw ogen aan; daarbij heb je ook nog de keus uit behoorlijk veel verschillende kleurtinten. In dit geval zijn wij voor de zwarte variant gegaan, maar je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een zilveren variant, een bruine variant of een blauwe variant. 

Bij het ontwikkelen van dit oogpotlood heeft Bourjois bewust gekozen voor vitamine E en extracten van jojoba-olie. Deze extracten zorgen ervoor dat dit oogpotlood nooit schade aan jouw ogen aan kan brengen; dit oogpotlood is juist zacht voor de ogen en is overigens ook dermatologisch getest.

Niet alleen oogpotlood

Als klap op de vuurpijl is dit oogpotlood ook nog waterproof. Mocht je onverhoopt in een regenbui terechtkomen, hoef je je dus geen zorgen over het lijntje rondom jouw ogen te maken. Wist je overigens dat je dit oogpotlood ook kunt gebruiken voor het aanbrengen van oogschaduw en een eyeliner? Je kunt eigenlijk alle kanten op met dit oogpotlood.

Mede vanwege de veelzijdigheid én het gunstige prijskaartje verdient dit oogpotlood volgens ons de titel ‘beste oogpotlood’. Bij onze partner Bol.com betaal je namelijk slechts enkele euro’s voor dit waterproof, kwalitatieve hoogwaardige, zachte én beeldschone oogpotlood!

beste waterproof oogpotlood

2. Maybelline Master Drama Khol Liner 

Is de hierboven genoemde variant van Bourjois niet helemaal naar jouw wens? Dan willen wij je aanraden om eens naar deze variant van Maybelline te kijken; dit merk heeft subliem werk afgeleverd met dit oogpotlood. Het oogpotlood is onwijs zacht, is makkelijk aan te brengen en brengt een prachtige stijl met zich mee.

Bovendien is het een feit dat dit oogpotlood onwijs lang goed rondom jouw ogen blijft zitten. Maybelline geeft zelf aan dat je tot maar liefst 16 uur lang van dit geweldige oogpotlood kunt genieten, waarbij men ook nog eens benadrukt dat dit oogpotlood smudgeproof én waterproof is. Ook als je onverhoopt nat wordt, blijft het lijntje rondom jouw ogen perfect zitten.

Zacht met goede punt

Het lijntje rondom jouw ogen is overigens met dit oogpotlood op een super prettige manier aan te brengen. Het oogpotlood is namelijk zacht, heeft een mooie punt en bevat een ‘maximale concentratie van pigmenten’. Die maximale concentratie zorgt ervoor dat je met dit oogpotlood niet een zuinig lijntje aanbrengt, maar voornamelijk een opvallend, dik en intens lijntje.

Dat is onder meer óók te danken aan het feit dat dit oogpotlood een matte kleur met zich meebrengt. In dit geval hebben wij gekozen voor de zwarte kleur, maar je kunt ook kiezen voor bruin, grijs, paars of roze; je kunt jouw ogen dus altijd de gewenste uitstraling meegeven met dit oogpotlood.

Onder aan de streep zijn wij zéér te spreken over dit oogpotlood van Maybelline. Jouw ogen gaan niet alleen door dit oogpotlood stralen, maar dit oogpotlood is ook nog eens veilig te noemen. Het oogpotlood is dermatologisch getest en is veilig voor mensen die contactlenzen dragen en/of voor mensen met gevoelige ogen.

beste oogpotlood gevoelige ogen

3. Max Factor Kohl Pencil 

Deze lijst met beste oogpotloden sluiten we graag met deze variant van Max Factor af. Dit merk is uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende merken in de wereld van make-up en dat blijkt ook absoluut uit dit oogpotlood. Dit oogpotlood brengt een prachtige teint met zich mee, is lekker zacht en zorgt voor een strak lijntje.

Met dank aan dit oogpotlood ben je overigens geheel in staat om jouw eigen stijl te ontdekken. Je kunt met dit oogpotlood namelijk allerlei soorten lijntjes aanbrengen; ga je voor een opvallend en dik lijntje of gaat jouw voorkeur toch uit naar een sierlijk lijntje rondom jouw ogen? Met dit potlood van Max Factor is eigenlijk alles mogelijk.

Meerdere kleuren (ook wit)

In dit geval hebben wij gekozen voor de zwarte variant van dit oogpotlood, maar je kunt ook nog voor andere kleuren kiezen. Zo is het opvallend dat je dit oogpotlood óók in het wit aan kunt schaffen; dit is volgens ons dan ook direct het beste witte oogpotlood.

Dit oogpotlood is dermatologisch getest, is geschikt voor mensen met gevoelige ogen en is ook geschikt voor mensen die contactlenzen dragen. Dankzij de zachte bovenkant van het potlood ben je in staat om het lijntje op een zeer aangename en zachte manier rondom jouw ogen aan te brengen. Het feit dat dit oogpotlood ook nog relatief betaalbaar is, maakt het plaatje eigenlijk compleet.

goede oogpotlood

Conclusie van deze beste oogpotlood test

Zo, we zijn alweer aan het einde uitgekomen van dit artikel over het beste oogpotlood. In dit artikel hebben we jou onder meer kennis laten maken met de drie beste oogpotloden; naar welke van bovengenoemde varianten gaat jouw voorkeur? Ga je voor de variant van Bourjois, voor de variant van Maybelline of toch voor de variant van Max Factor? De keus is volledig aan jou!

Op basis van deze beste oogpotlood test kunnen wij wel enkele dingen concluderen. Zo kunnen wij concluderen dat het aanbod behoorlijk uitgebreid is, dat je tussen allerlei verschillende kleuren kunt kiezen én dat je jouw eigen stijl kunt ontwikkelen, zonder grote nadelen.

Onder meer met de hierboven genoemde oogpotloden bepaal je namelijk volledig zelf wat voor lijntje je aan gaat brengen. Je kunt kiezen voor een sierlijk en fijn lijntje, maar je kunt ook kiezen voor een grove en opvallende lijn. Ongeacht welke van drie bovenstaande oogpotloden je koopt; je weet jouw ogen altijd op een perfecte manier te accentueren. Daardoor straal je nóg meer en weet je echt overal de show te stelen!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>