De 3 beste lip plumpers voor vollere lippen

Vind jij de volle lippen van Gaby Blaaser, Angelina Jolie en Kylie Jenner zeer fraai? Dan heb je meerdere mogelijkheden om óók dikke en volle lippen te krijgen, waarbij het gebruik van lip plumpers één van de beste opties is. Je kunt kiezen voor een operatieve ingreep, maar dat brengt de nodige risico’s met zich mee. Bovendien moet je hier behoorlijk diep voor in de buidel tasten.

beste lip plumper

Ontdek de beste lip plumper

Een veilige, betaalbare en populaire optie om vollere lippen te krijgen, is dan ook om gebruik te maken van de beste lip plumper. In dit artikel bespreken wij graag de beste lip plumper is, welke soorten lip plumpers en bestaan en hoe je de lip plumpers moet gebruiken. Ook bespreken we nog in het kort of de lip plumpers mogelijk gevaarlijk zijn voor jouw lippen en/of gezondheid.

Welke soorten lip plumpers zijn er?

In de afgelopen jaren zijn vollere en dikkere lippen een trend geworden. Meer en meer vrouwen kiezen voor dikkere en vollere lippen, waarbij sommige vrouwen dus kiezen voor een cosmetische ingreep. Een dergelijke ingreep is niet altijd zonder risico’s en brengt een flink prijskaartje met zich mee. Een veel gekozen andere optie zijn dan ook de lip plumpers. Voordat we bespreken wat de beste lip plumper is, willen we graag eerst bespreken welke lipgloss plumping varianten er bestaan.

Elektrische lip plumper

Om vollere lippen te verkrijgen, kan je bijvoorbeeld voor een elektrische lip plumper kiezen. Deze variant dien je op jouw lippen te plaatsen, aan te zetten en vervolgens hoef je alleen nog maar af te wachten. Deze elektrische lip plumper zuigt als het ware jouw lippen naar buiten, waardoor jouw lippen een stuk groter, voller en dikker lijken.

Zalfje of lipgloss plumping

Je kunt echter ook kiezen voor een zalfje of een lipgloss. Deze variant dien je zelf op jouw lippen aan te brengen, waardoor jouw lippen een vollere look krijgen. Over het algemeen werkt deze variant minder ‘heftig’ dan de elektrische lip plumper, maar voelt het wel een stuk prettiger aan. Het ligt er dus maar net aan waar jouw voorkeuren naar uitgaan en wat je uit wilt geven aan een lip plumper!

Top 3 beste lip plumpers

Het mag alvast duidelijk zijn; er bestaan behoorlijk veel verschillende varianten lip plumpers. We kunnen het ons daardoor goed voorstellen dat je het lastig vindt om de juiste lip plumper uit te kiezen. Nou, dan hebben wij goed nieuws voor je; wij zijn alvast voor jou op zoek gegaan naar de beste lip plumper.

Bij het samenstellen van onderstaande top 3 hebben wij op meerdere factoren gelet. Zo hebben wij bewust gekozen voor de beste elektrische lip plumper en voor de beste lip plumping in de vorm van een lipgloss. Lees onderstaande reviews op je gemakje door en bepaal direct voor jezelf wat jij de beste lip plumper vindt. Met jouw keuze ben je uiteindelijk in staat om jouw lippen snel dikker, voller en groter te laten ogen!

1. Fantastic Full Lips Lip Plumper

Met deze geweldige lip plumper ben je in staat om – op een natuurlijke wijze – volle en dikke lippen te verkrijgen. Je maakt daarbij gebruik van dit elektrische apparaat, waarbij je slechts enkele seconden hoeft te wachten op zichtbaar resultaat.

Het principe van deze elektrische lip plumper is eigenlijk bijzonder simpel. Je zet jouw lippen namelijk op de rode bovenkant van het apparaat, je kiest de gewenste stand uit en je wacht enkele seconden. Het apparaat maakt nu gebruik van een bepaalde zuigkracht, waardoor je van dikkere en vollere lippen gaat krijgen.

Bij deze lip plumper heb je de keus uit drie standen: soft, medium en hard. Als je voor hard kiest, worden jouw lippen nóg voller en groter. Je moet echter wel rekening houden met het feit dat dit mogelijk niet geheel pijnvrij is en dat het aan het begin heel erg wennen is.

Dankzij de verschillende standen, de meegeleverde oplader en het relatief gunstige prijskaartje is dit een zeer prettige lip plumper. Je geniet al snel van volle, dikke en grote lippen met dank aan deze elektrische lip plumper!

beste lip plumper kopen

2. Instant Effects - 3D Lipgloss Lip Filler

Wil jij graag vollere lippen krijgen? Zie je het echter niet zitten om met bovengenoemde elektrische lip plumper aan de slag te gaan? Dan kan je ook prima voor deze lipgloss van het merk Instant Effect kiezen. Met deze lipgloss ben je namelijk in staat om binnen 2 minuten 20% vollere lippen te krijgen!

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is deze lipgloss op jouw lippen aan te brengen. De structuur, de kleur en bepaalde extracten zorgen vervolgens voor de gewenste, vollere lippen. De lipcontouren worden voller, de lippen worden perfect gehydrateerd en de lippen krijgen al met al meer volume. Wil je dat graag bereiken? Dan is de aanschaf van deze lip plumper absoluut aan te raden.

lipgloss plumping

3. Natuurlijke Lip Plumper | Lip Plumping

Ook over deze lipgloss van het merk Joya Beauty zijn wij zeer te spreken. Deze lipgloss bevat de juiste, natuurlijke ingrediënten waarmee jouw lippen een stuk voller ogen. Je creëert niet alleen vollere/dikkere lippen, maar jouw lippen gaan ook nog eens super zacht aanvoelen.

Deze lip plumper brengt eigenlijk een dubbel effect met zich mee. Enerzijds worden de contouren van de lippen een stuk voller, waardoor jouw lippen ook een stuk voller gaan ogen. Ondertussen zorgen de extracten van deze lipgloss voor de hydratatie en verzorging van jouw lippen.

Met dank aan het compacte formaat kan je deze lip plumper overal mee naar toenemen. Je kunt hierdoor altijd deze lipgloss opsmeren en al snel genieten van vollere en dikkere lippen. De ervaring leert ons dat de resultaten vaak al binnen 2 minuten zichtbaar zijn met deze lip plumper. Wat wens je nog meer?

lip plumper bestellen

Kan een lip plumper schadelijk zijn voor je lippen?

Over een lip plumper doen nogal veel verhalen de rondte. Zo valt er her en der op het internet te lezen dat een lip plumper schadelijk kan zijn voor de lippen. Is dat echter wel het geval? In onze ogen is dat onmogelijk, indien je voor een goede lip plumper kiest én deze lip plumper vervolgens op de juiste manier gebruikt.

Het advies is dan ook om goed onderzoek te doen naar de lip plumper die je aan gaat schaffen. Kies bijvoorbeeld voor één van de bovengenoemde varianten en weet alvast zeker dat deze varianten geen schade aan jouw lippen aan kunnen richten. Daarbij is het dus ook van cruciaal belang om de lip plumper altijd op de juiste wijze te gebruiken.

In de basis is een lip plumper dus niet schadelijk voor jouw lippen. Alleen als je voor een verkeerde variant kiest óf de lip plumper op de verkeerde manier gebruikt, kan je schade aan jouw lippen aanrichten. Voorzichtigheid is dus altijd gewenst.

Waar kan ik een lip plumper kopen?

Heb je interesse om een lip plumper te kopen? Dan hebben wij één handige tip voor je: bekijk het uitgebreide assortiment op Bol.com en ga jouw lip plump bestellen via deze website. Je hebt bij Bol.com de keus uit een uitgebreid aanbod en je betaalt eerlijke prijzen. Bovendien hebben veel lip plumpers bij Bol.com hun werking bewezen, waardoor je altijd van de gewenste veiligheid verzekerd bent.

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>