De beste Dermapen – Nooit meer naar de salon?!

Vind je het heerlijk om naar de beautysalon te gaan? Heb je echter elke keer moeite met het bedrag dat je voor bepaalde behandelingen moet betalen? Dan is er wellicht een interessante mogelijkheid voor je; veel behandelingen kan je tegenwoordig zelf uitvoeren. Het is daarbij wel noodzakelijk dat je over de juiste hoogwaardige producten beschikt, aangezien je alleen met die producten de behandelingen bij jezelf op de juiste manier uit kunt voeren. Daarbij hebben we het onder andere over een dermapen.

beste dermapen

Waar een dermaroller met rollers werkt, werkt een dermapen met kleine naaldjes

Een dermapen wordt in alle salons met veel plezier én met grote regelmaat gebruikt. Door een dergelijke pen voor thuisgebruik aan te schaffen, kan je thuis meerdere behandelingen uit gaan voeren. In dit artikel vind je meer informatie over de werking van een dermapen, wat de beste dermapen is, waar je op moet letten bij het kopen van de beste dermapen en wat de dermapen ervaringen van andere gebruikers zijn. Na het lezen van dit artikel ben je in staat om de beste dermapen te kopen en deze vervolgens op de juiste manier te gebruiken.

Hoe werkt een dermapen en wat kan je er mee?

Heb je last van een onrustige huid? Heb je bijvoorbeeld rimpels, acne of lelijke littekens? Van deze oneffenheden kan je definitief afscheid gaan nemen met dank aan een dermapen. Een dergelijke pen bestaat uit allerlei kleine naaldjes. Deze naaldjes gaan vibreren, waardoor ze in de huid terecht komen. Doordat de kleine naaldjes in de huid terechtkomen, ontstaan er kleine ‘kanalen’ in de huid. Deze kanalen zorgen voor een stimulans, waardoor er nieuwe huidcellen aangemaakt gaan worden. Dit leidt uiteindelijk tot herstel van de beschadigde c.q. verouderde huid.

Een absoluut voordeel van een dermapen is dat je deze pen voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Let wel op: dat is alleen het geval als je voor de beste dermapen kiest. De beste dermapen is in staat om onder meer de volgende problemen te verhelpen:

  • Acne
  • Littekens
  • Striae
  • Rimpels
  • Pigmentvlekken
  • Grove poriën
  • Cellulitis

Om gebruik van een dermapen te kunnen maken, moet je wel over de nodige hulpmiddelen beschikken. Zo is het aan te raden om met een serum of een creme te werken. Ook moet je regelmatig de dermapen cartridge vervangen; dat is eigenlijk het geheel waarin alle minuscule naaldjes verwerkt zitten.

Al met al is het doel van een dermapen duidelijk: Het verbeteren van de conditie van de huid. Met deze pen wordt de huid eigenlijk gestimuleerd om nieuwe huidcellen te gaan maken. Deze nieuwe huidcellen zorgen ervoor dat de huid weer in top conditie komt. Met de beste dermapen kan je dus zeker afscheid gaan nemen van een onrustige, verouderde en ongezonde huid; voldoende redenen dus om een nieuwe dermapen aan te schaffen. Maar, wat is de beste dermapen?

De 2 beste dermapennen van dit moment

Wil je graag huidproblemen bij jezelf gaan verhelpen? Heb je daarbij gekozen voor de aanschaf van een dermapen? Dan zit je in dit artikel in ieder geval goed. Wij hebben namelijk onderzoek gedaan naar de beste dermapennen die op dit moment verkrijgbaar zijn. Aan de hand van een strenge keuring hebben wij uiteindelijk twee dermapennen weten te selecteren. Deze pennen voldoen eigenlijk aan alle verwachtingen en hebben daarom het label ‘beste dermapen’ gekregen. Iets meer informatie over deze twee pennen kan je in onderstaande korte reviews vinden.

Dr. Pen Draadloze DermaPen

Is dit de beste dermapen die je momenteel kunt kopen? Ja, in onze ogen wel. Deze pen is geschikt voor thuisgebruik, maar wordt ook maar al te graag door professionals gebruikt. Dat laat eigenlijk al direct zien dat deze pen van hoog niveau is en een onwijs goede werking heeft.

De dermapen ligt prima in de hand, kent verschillende snelheden, heeft een aan te passen naaldlengte en is staat om de huid perfect te stimuleren. Je hebt hierbij zelf de keus wat betreft de snelheid van de pen. Je kunt tussen vijf verschillende snelheden kiezen; deze snelheden liggen tussen de 8.000 en 16.000 toeren per minuut. Ook kan je volledig zelf de naaldlengte bepalen; hierbij kan je kiezen tussen lengtes van 0,25 tot 2,5 mm.

De pen is van onwijs hoog niveau en levert daarom het gewenste resultaat op. Dankzij een unieke technologie doet de behandeling bovendien nagenoeg geen pijn. Nadien geniet je van een strakke, verzorgde en gezonde huid. Om de aanschaf van deze pen nóg aantrekkelijker te maken, is er voor gekozen om twee cartridges gratis mee te leveren. Ideaal!

Al met al heeft deze pen alles waar je maar naar op zoek kunt zijn. De pen levert het gewenste resultaat op, is nagenoeg pijnvrij en is geschikt voor nagenoeg alle huidtypes. De huid wordt niet beschadigd, maar wordt juist gestimuleerd om nieuwe huidcellen aan te maken. Onder aan de streep is de aanschaf van deze beste dermapen dus zeker aan te raden!

dermapen naalden

SIMIA Derma Beauty Pen

Ook deze pen van het merk Simia is bij ons in de smaak gevallen. Dit komt onder meer door het feit dat je gratis twee cartridges meegeleverd krijgt. Uiteraard zijn we daarnaast ook te spreken over de bediening én de werking van deze dermapen. Met deze pen ben je absoluut in staat om je huid van een perfecte behandeling te voorzien.

Met deze dermapen kan je verschillende huidproblemen op een zeer efficiënte wijze aanpakken: grove poriën, acne, littekens, rimpels, slappe huid, pigmentvlekken, stria, beschadigde huid door de zon en huidveroudering. Al met al ben je met deze pen dus in staat om afscheid te nemen van een ongezonde, verouderde en onrustige huid.

Bij het gebruk van deze dermapen heb je volledige zeggenschap over meerdere ‘instellingen’. Zo bepaal je zelf wat de snelheid van de pen is en wat de naaldlengte is. Je kunt kiezen uit verschillende snelheden (tussen 8.000 en 18.000 toeren per minuut) en uit verschillende naaldlengtes (tussen de 0,25 en 2,5 mm). Door deze mogelijkheden ben je in staat om de behandeling op een prettige én nagenoeg pijnvrije manier uit te voeren.

Ook over deze dermapen zijn we dus zeer te spreken. Heb je een droge huid, een gevoelige huid of een normale huid? Deze dermapen is dan voor jou op het lijf geschreven!

dermapen review

Hoe kan je het beste een dermapen thuis gebruiken?

Wil je een dermapen thuis gebruiken? Dan is het allereerst van belang dat je de beste dermapen aan weet te schaffen. Met de twee pennen die we hierboven beschreven hebben, weet je 100% zeker dat je de behandeling op een prettige en veilige manier uit kunt voeren.

Voordat je met de behandeling gaat beginnen, kan je jouw huid insmeren met crème of serum. Als je hiervoor kiest, is het van belang dat deze crème of serum voldoende in kan trekken. Wacht daarom bij voorkeur zo’n 45 minuten voordat je met de dermapen aan de slag gaat.

Het is aan te raden om de dermapen eerst goed te desinfecteren. Dit doe je met 80% alcohol en vraagt wellicht enige oefening. Doordat je de cartridges goed desinfecteert, verklein je het risico op mogelijke infecties of beschadigingen aan je huid.

Stel vervolgens de gewenste instellingen (snelheid en naaldlengte) in en zet de pen op je huid. Rol de pen rustig over je huid heen en zet niet al te veel druk. Tijdens het rollen van de pen voel je allerlei kleine prikjes in je huid; dat zijn de kleine naaldjes van de pen die in jouw huid terechtkomen.

Na gebruiken is het onwijs belangrijk om de pen weer goed te desinfecteren. Berg de pen vervolgens op een veilige en hygiënische manier op, zodat je deze de volgende keer weer kunt gebruiken. Hoeveel behandelingen je met een dermapen uit kunt/moet voeren? Dat is afhankelijk van de conditie van je huid en de cartridges die je meegeleverd zijn. Mochten de cartridges aan vervanging toe zijn, kan je deze gemakkelijk via het internet weer bestellen.

Wat zijn dermapen ervaringen van anderen?

Steeds meer vrouwen kiezen voor de aanschaf van een dermapen. Met de aanschaf van één dermapen kan je immers veel geld besparen; je hoeft niet meer continue naar de beautysalon toe voor behandelingen. Zijn de vrouwen tevreden met de dermapennen die zij gekocht hebben? Ja, absoluut. De ervaringen van andere vrouwen op het internet zijn hoofdzakelijk onwijs positief. Uitspraken zoals ‘Zelfde behandeling als bij de schoonheidsspecialist, doe ik nu thuis zelf met deze pen. Zelfde werking en effect’ zijn met grote regelmaat te lezen!

Waar moet je op letten bij een dermapen kopen?

Wil je de beste dermapen gaan kopen? Dan is het goed om op de verschillende instellingen van de pen, de kwaliteit van de pen en de meegeleverde cartridges te letten. Het is wenselijk dat je uit meerdere snelheden en naaldlengtes kunt kiezen. Ook is het wenselijk dat er standaard meerdere cartridges meegeleverd wordt.

Verder is het goed om naar de beoordelingen van andere gebruikers te kijken. Zijn deze beoordelingen positief? Dan is dat voor jou een duidelijk teken dat jij mogelijk ook heel tevreden met de beste dermapen gaat zijn.

Conclusie van deze dermapen review

Wat kunnen we op basis van deze dermapen review concluderen? Onder meer dat de aanschaf van een dergelijke pen absoluut aan te raden is. Kies uit één van bovengenoemde pennen, schaf deze direct aan en geniet nadien van een heerlijke huidverzorging. Een verzorging waardoor je definitief afscheid kunt nemen van een verouderde, onrustige en niet al te mooie huid!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>