De beste gezichtsepilator? Een top 3 inclusief ervaringen

Wil je voor jouw komende vakantie je bikinilijn bijwerken? Of wil je jouw oksels, benen en gezichtsbeharing regelmatig bijwerken? Voor het bijwerken van haren in het gezicht heb je als vrouw zijnde de keus uit enkele apparaten. Je kunt een regulier scheermesje gebruiken, je kunt een ladyshave gebruiken óf je kunt met een gezichtsepilator aan de slag gaan. In dit artikel staat het laatstgenoemde apparaat centraal.

beste gezichtsepilator

Ontdek de beste gezichtsepilator. Wij hebben een top 3 gemaakt inclusief ervaringen.

In dit artikel vind je meer informatie over de beste gezichtsepilator. We bespreken de belangrijkste criteria waar een dergelijk apparaat aan moet voldoen, we bespreken wat de 3 beste gezichtsepilators zijn en wat de ervaringen van vrouwen met dergelijke apparaten zijn.

Wellicht is het eerst verstandig om te bespreken wat een epilator voor het gezicht nou precies is. Een dergelijk apparaat zorgt voor een reiniging van de poriën en de huid, waardoor je huid een strakke en gave uitstraling krijgt. Tegelijkertijd worden ook ongewenste haartjes uit het gezicht verwijderd, waardoor je overal de show gaat stelen. Hoe het apparaat werkt en of dit apparaat echt een meerwaarde heeft, lees je hieronder.

Hoe werkt een gezichtsepilator en is het gevaarlijk?

De epilators voor het gezicht maken gebruik van verschillende micro openingen in combinatie met een reinigingsborstel. Als je met de epilator over jouw gezicht heen beweegt, grijpen deze micro openingen alle (kleine) haartjes. Deze haartjes worden vanaf de wortels verwijderd, waardoor het gebruik van dit apparaat nagenoeg pijnloos is. Tegelijkertijd hoef je je over de gezondheid van je gezicht ook geen zorgen te maken; een gezichtsepilator is voor 100% veilig.

De reinigingsborstel zorgt ondertussen voor een perfecte verzorging en reiniging van de hoofdhuid. Alle poriën worden goed schoongemaakt, terwijl ook dode huidschilfers verwijderd worden. Na het gebruik maken van dit apparaat geniet je van onder meer de volgende voordelen:

  • Alle ongewenste haartjes op je gezicht zijn op een snelle, pijnloze en efficiënte manier verwijderd
  • De hoofdhuid is op een perfecte manier gereinigd en verzorgd, waardoor je van een stralende huid geniet. Je geniet van een heerlijke teint, van een zachte huid en van een gezonde huid.

Met een gezichtsepilator vang je dus eigenlijk twee vliegen in één klap. Zoals gezegd; je hoeft je geen zorgen over de veiligheid te maken. Een dergelijk apparaat biedt een perfect resultaat aan, terwijl de huid op een perfecte manier verzorgd wordt. Na gebruik geniet je dus van een stralende huid zonder de haartjes die ongewenst zichtbaar waren in jouw gezicht.

Top 3 beste gezichtsepilators

Wil je graag van bovenstaande voordelen gaan genieten? Dan is het zaak om voor één van de beste gezichtsepilators te gaan kiezen. Maar, wat is nou de beste gezichtsepilator? En aan welke criteria moet een dergelijk apparaat voldoen? Wij hebben een uitgebreid aanbod van de epilators aan een strenge keuring onderworpen. Uiteindelijk hebben we op basis daarvan een top 3 van de beste gezichtsepilators samen kunnen stellen. Ben je benieuwd naar onze bevindingen? Van deze drie apparaten hebben wij een korte review samengesteld. Neem deze reviews op je gemakje door en bepaal vervolgens welke epilator jou het meest uitspreekt. Met die epilator kan je gaan genieten van de hierboven genoemde voordelen!

1. Braun FaceSpa Pro 912

Dit is wat ons betreft de beste gezichtsepilator. Deze variant van Braun heeft namelijk alles waar een epilator aan moet voldoen: een perfect resultaat, een makkelijke bediening, meerdere accessoires en ook nog eens een fraai design. Het enige waar je rekening mee moet houden, is een relatief forse aanschafprijs. Deze prijs is het echter dubbel en dwars waard, aangezien dit apparaat de beste resultaten biedt.

Dit apparaat is in staat om de meest fijne haartjes op en veilige manier te verwijderen. Daarvoor dienen de tien micro openingen die op de kop van de epilator te vinden zijn. Ook de gevoelige reinigingsborstel brengt een absolute meerwaarde met zich mee; deze borstel zorgt voor een grondige doch zachte reiniging van de hoofdhuid. Niet alleen worden de haartjes verwijderd, maar je hoofdhuid krijgt dus ook direct een perfecte verzorging c.q. behandeling.

Het apparaat wordt geleverd met meerdere waterdichte borstels, het apparaat wordt geleverd met een reisetui en het apparaat is draadloos te gebruiken. Al met al is dit in onze ogen de beste gezichtsepilator voor elke vrouw!

beste-gezichtsepilator

2. Philips Satinelle Advanced BRP535/00

Ook deze epilator van het merk Philips verdient een plekje in deze top 3. Het apparaat is niet alleen geschikt voor de haartjes in het gezicht, maar ook voor de haartjes op overige lichaamsdelen. Dankzij de verschillende opzetstukjes en borstels is dit al met al een zeer multifunctionele epilator.

Voor het bijwerken van de haartjes in het gezicht kan je gebruik maken van de lichaam- en gezichtstrimmer. Dankzij deze trimmer neem je op een veilige manier afscheid van de meest fijne haartjes die in jouw gezicht groeien. Ondertussen wordt de hoofdhuid ook nog op een zachte manier gereinigd, waardoor je ook afscheid neemt van een ongezonde huid. 

Het apparaat heeft in vergelijking met de bovenstaande variant twee voordelen: een gunstiger prijskaartje én het apparaat kan zowel nat als droog gebruikt worden. Al met al is dit dus ook een prima apparaat voor het bijwerken van de haartjes in jouw gezicht.

beste gezichtsepilator

3. Braun Face SE810

Het merk Braun neemt ook de laatste plek in deze lijst met beste gezichtsepilators in. Deze epilator kan zowel nat als droog gebruikt worden en levert direct het gewenste resultaat op. Je verwijdert op een zeer nauwkeurige en veilige manier de haartjes in het gezicht, terwijl de huid ook nog eens gereinigd wordt.

Voor het reinigen van de huid maakt dit apparaat gebruik van een innovatieve reinigingsborstelkop. Deze kop is in staat om tot diep in de poriën de huid volledig te reinigen en te verzorgen. Na afloop geniet je niet alleen van een gladde huid, maar ook van een gezonde en zachte huid. Qua prijskaartje is deze variant ook zeer interessant te noemen.

beste gezichtsepilator

Gezichtsepilator ervaringen van anderen

Zijn andere vrouwen te spreken over het gebruik van één van bovengenoemde apparaten? Ja, absoluut. De beoordelingen over deze gezichtsepilators zijn grotendeels onwijs positief. Veel vrouwen roemen de handige en makkelijke bediening van het apparaat, terwijl veel vrouwen ook aangeven dat het apparaat het gewenste resultaat oplevert.

De volgende beoordeling viel ons in positieve zin op, aangezien deze beoordeling verschillende voordelen van een gezichtsepilator benoemt: “Ik epileer de wenkbrauwen en haartjes boven de lip. Deze haartjes blijven voor een lange tijd weg. Het is niet geheel pijnloos, maar je went er snel aan”.

Zo epileer je je gezicht met een gezichtsepilator

Om van de beste resultaten te kunnen genieten, is het van belang om de epilator op de juiste manier te gebruiken. Volg daarvoor onderstaand stappenplan op:

  1. zet het juiste opzetstukje op het apparaat.
  2. bepaal of je droog of nat wilt epileren.
  3. zet het apparaat aan en haal het apparaat heel rustig en zachtjes over de hoofdhuid heen.

Voor meer informatie over het gebruik van dit apparaat kan je onderstaande video raadplegen:

Conclusie van deze gezichtsepilator review

Is het aan te raden om een gezichtsepilator te kopen? Ja, dat is absoluut met het geval. Met dit apparaat kan je op een nagenoeg pijnloze manier afscheid nemen van alle ongewenste haartjes op jouw gezicht. Tegelijkertijd wordt de hoofdhuid ook op een perfecte manier verzorgd en gereinigd, waardoor je van een nóg strakkere en zachte huid kunt genieten.

Aan de hand van de informatie uit dit artikel ben je in staat om het juiste apparaat uit te kiezen. Met dank aan bovenstaand stappenplan ben je bovendien in staat om het apparaat op de juiste manier te gebruiken. Veel plezier en succes met je nieuwe aankoop; je gaat er geen spijt van krijgen!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>