Een top 3 van de beste budget mascara met veel ervaringen!

Ga jij wel eens de deur uit zonder mascara op te doen? Hoogstwaarschijnlijk niet; mascara is voor veel vrouwen eigenlijk onmisbaar. Als dat ook voor jou geldt, heb je ongetwijfeld door de jaren heen ook al jouw lievelingsmascara gevonden.

beste budget mascara

Ontdek de beste budget mascara, lees snel verder.

Is dat nog niet het geval? En wil je graag zo min mogelijk geld aan nieuwe mascara uitgeven? Dan ben je in dit artikel aan het juiste adres. Wij zijn namelijk speciaal voor jou op zoek gegaan naar de beste budget mascara. Uiteindelijk hebben wij een top 3 van de beste budget mascara’s opgesteld onder de 10 euro, waar we je graag kennis mee laten maken. Check dus direct dit artikel om te achterhalen wat de beste goedkope mascara is!

Top 3 beste budget mascara

Tijdens onze zoektocht naar goede goedkope mascara hebben wij veel mascara’s aan een strenge keuring onderworpen. Uiteindelijk vielen veel mascara’s af, omdat de mascara bijvoorbeeld niet lang bleef zitten of omdat de mascara ging klonteren.

Gelukkig hebben we wel drie varianten gevonden die aan al onze verwachtingen voldoen. De onderstaande drie varianten verdienen in onze ogen dan ook het plakkaat ‘beste budget mascara’. Deze drie mascara’s bespreken we graag in de vorm van korte reviews.

1. Max Factor 2000 Calorie 

Het merk Max Factor weet zich al jarenlang te onderscheiden. Dat doet het merk hoofdzakelijk door make-up met een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding aan te bieden. Daar is ook zeker sprake van bij deze Max Factor 2000 Calorie Mascara – Navy.

Voor deze mascara betaal je echt niet veel. Wel krijg je een mascara die onwijs goed dekt, een prachtige uitstraling met zich mee brengt én makkelijk aan te brengen is. Dat laatste is te danken aan het fijne borsteltje, waardoor je ook niet bang hoeft te zijn voor klonten. 

Overigens is deze mascara niet zwart, maar prachtig donkerblauw. Die kleur zie je niet al te veel en zorgt voor een nóg fraaiere accentuering van jouw ogen. Voor het bedrag van 8 euro kun je eigenlijk niet de mist in gaan met deze beste budget mascara!

beste goedkope mascara

2. Rimmel London Extra Super Lash 

Gaat jouw voorkeur uit naar een zwarte mascara? Wil je voor die mascara liever niet al te veel geld uitgeven? Dan ben je prima uit met deze beste budget mascara van het merk Rimmel London. Voor deze mascara betaal je echt weinig.

Je krijgt echter een hele hoop waar voor je geld. Deze mascara heeft een prachtige (indringende) zwarte kleur, is dermatologisch getest, is 100% veegvast en is geschikt voor gevoelige ogen. Daarnaast blijft de mascara lang zitten en heb je géén last van klonten. Het aanbrengen van de mascara gaat bijzonder aangenaam en makkelijk dankzij het handige borsteltje.

Ook zijn wij te spreken over het feit dat je zélf de uitstraling van jouw wimpers kunt bepalen. Met deze mascara kun je namelijk laag voor laag aanbrengen; je weet daardoor precies de juiste lengte en het juiste volume te verkrijgen. Met deze mascara kun je dus precies de gewenste wimperlook gaan creëren!

goede-goedkope-mascara

3. L’Oréal Paris Miss Hippie Mega Volume 

Deze lijst met de beste budget mascara’s sluiten we af met deze variant van L’Oréal Paris. Normaliter zijn de producten van L’Oréal niet te scharen onder de noemer ‘budget’, maar dat is bij deze mascara wél het geval. Ondertussen geniet je zonder enige twijfel van de kwaliteit die je van dit merk gewend bent.

Deze mascara heeft een prachtige zwarte kleur. Je brengt deze donkere mascara moeiteloos aan dankzij het unieke borsteltje. L’Oréal heeft hierbij gekozen voor een vrij groot borsteltje, waardoor je al jouw wimpers in één beweging van mascara kunt voorzien. Daarbij voorzie je jouw wimpers ook direct van het gewenste volume.

Deze L’Oréal mascara is dermatologisch getest en wordt geleverd in een fraaie verpakking en kost minder dan 10 euro. Het is misschien de duurste mascara uit deze top 3, maar het is dan ook direct een mascara van één van de beste merken. 

beste goedkope mascara

Conclusie: Gaan goed en goedkoop samen?

Als je nieuwe mascara wilt kopen, hoef je niet altijd voor de dure varianten te kiezen. Daar zijn wij van overtuigd; die stelling wordt óók onderstreept door de bovengenoemde mascara’s. Voor deze mascara’s betaal je onder de 10 euro, waarbij je geniet van onwijs fraaie en prettige make up.

Wij zijn dus zeker van mening dat goed en goedkoop samen gaan. Daarbij is ons advies wel om altijd voor één van de gerenommeerde merken te kiezen. Zoals je in bovenstaande reviews hebt kunnen lezen, bieden L’Oréal, Rimmel Londen én Max Factor stuk voor stuk prima budget mascara’s. 

Wat ons betreft kun je dus met een gerust hart één van de budget mascara’s uit dit artikel aanschaffen. Daarmee voorzie je jouw wimpers van de gewenste look, terwijl je daar niet de hoofdprijs voor hoeft te betalen!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>