De beste zonnehemel die inklapbaar is en makkelijk opbergt

Wil jij graag de zon naar jouw woning toehalen? Dat is mogelijk als je voor bijvoorbeeld een zonnehemel kiest. Met een zonnehemel kun je op een onwijs handige manier van een lekkere temperatuur binnenshuis genieten. 

Dankzij een zonnehemel word je bovendien op een super aangename manier bruin. Je hoeft hiervoor niet meer naar de zonnebankstudio en je hoeft dus ook niet meer doorlopende kosten te maken. Nee, in plaats daarvan hoef je slechts één keer een bepaald bedrag in een zonnehemel te investeren.

beste zonnehemel

Ontdek de beste zonnehemel, lees snel verder!

Wat de beste zonnehemel is die je op dit moment kunt kopen? Die vraag hebben wij onszelf ook gesteld, waarna wij op onderzoek zijn gegaan. Nadat wij dit onderzoek afgerond hadden, konden wij direct een top 3 samenstellen van de beste zonnehemels. Over die zonnehemels lees je hieronder iets meer! 

Overigens hebben wij ons voor dit artikel puur gericht op inklapbare zonnehemel. Een inklapbare zonnehemel brengt namelijk de nodige voordelen met zich mee en is zéér geschikt voor in huis. Kortom: in dit artikel kun je kennis maken met de beste inklapbare zonnehemel!

Top 3 beste zonnehemel

Wil jij graag op een aangename, veilige en handige manier bruin worden? Wil je echt de heerlijke zonnestralen naar jouw woning toehalen? Als je voor de beste zonnehemel kiest, kun je dit werkelijkheid laten worden. Voordat het zo ver is, moet je uiteraard wel eerst weten wat de beste zonnehemel is. Daarvoor hoef je alleen maar onderstaande korte reviews door te nemen!

1. Hapro Mobile Sun (goede allround)

Wil jij altijd voor het beste van het beste gaan? Neem jij niet genoegen met iets minder dan ‘perfect’? Dan is het aan te raden om te kiezen voor deze inklapbare zonnehemel van het merk Hapro. Deze zonnehemel is onwijs handig in gebruik, is veilig en biedt meerdere handige functies.

Handig inzetbaar en voor het hele lichaam

Zo is het super handig dat deze zonnehemel gebruik maakt van een voet die je niet onder het bed hoeft te schuiven. Daardoor kan je hem in veel situaties inzetten, bijvoorbeeld als je een boxspring bed hebt waar geen ruimte onder is of als je op een bank wilt gaan liggen. Overigens is het een zonnehemel voor het hele lichaam, en niet alleen delen ervan. Hij heeft namelijk een effectief bruiningsoppervlak van maar liefst 185 x 75 cm. 

Erg klein op te bergen

Nadat je deze zonnehemel gebruikt hebt, klap je hem bovendien binnen enkele seconden weer in. Daarbij kan hij rechtop staan waardoor hij zo weinig mogelijk ruimte inneemt. Op de momenten dat je géén gebruik van deze zonnehemel maakt, staat dit apparaat dus ook absoluut niet in de weg. Onwijs handig!

inklapbare zonnehemel

2. Hapro Topaz (meest betaalbare)

Ben je op zoek naar een handige, inklapbare en eenvoudig te gebruiken zonnehemel? Wil je deze zonnehemel bij voorkeur boven jouw bed gebruiken? Dan kun je ook kiezen voor de Hapro Topaz 10V; ook dit is een vrij populaire zonnehemel.

Liggend en zittend te gebruiken

Dit komt onder meer door de goede prijs van de zonnehemel, hij is de meest betaalbare uit dit rijtje. Dit komt door het simpele maar toch erg effectieve systeem. Je kan hem namelijk zowel horizontaal gebruiken - dus liggend - als verticaal, of deels verticaal. In dat laatste geval zit je dan zelf in een stoel, wat een hele prettige houding kan zijn. 

Je kan daarbij zowel de hoogte als de schuinte aanpassen waardoor je altijd de juiste houding voor jezelf kan vinden welke jij fijn vindt. 

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Verder zit er een timer op zodat je niet te lang aan de stralen blootgesteld wordt, bijvoorbeeld omdat je in slaap bent gevallen. Daarnaast zorgt de acrylplaat ervoor dat je niet in aanraking kan komen met de lampen, wat toch wel een prettig idee is. Een echte aanrader dus, vooral ook vanwege de goede prijs-kwaliteit verhouding

zonnehemel kopen

3. Hapro Onyx (zeer luxe)

Ook voor de laatste variant in dit rijtje blijven we bij het merk Hapro. Het is nou eenmaal een degelijk en kwalitatief merkt. Mocht je echt het beste van het beste in huis willen halen als het om zonnehemels gaat, dan is de Hapro Onyx een echte aanrader. 

Luxe uitstraling en met gezichtsbruiner

Uiteraard betaal je daar ook wat meer voor, maar je krijgt er ook heel wat voor terug. Hij ziet er namelijk niet alleen luxe uit, maar je ziet het ook in de details terug. Zo zitten er extra lange lampen in van maar liefst 190 cm en daarnaast zitten er extra lampen in voor je gezicht. Je hoeft dus niet meer apart je gezicht te bruinen als je hieronder vandaan komt. Overigens geven deze gezichtslampen geen extra warmte af. 

Veel extra functies

Deze zonnehemel is veilig te noemen, is van de hoogste kwaliteit, beschikt over het best mogelijke systeem én heeft ook nog eens een digitale timer. Dankzij deze timer voorkom je dat je té lang onder de zonnehemel blijft liggen. Om het nog mooier te maken, zitten er ook nog een weksignaal, een urenteller en een bodycooler op. Daarbij krijg je ook direct beschermbrilletjes meegeleverd; het advies is om deze brilletjes altijd te dragen onder deze zonnehemel!

beste hapro zonnehemel

Is een zonnehemel gevaarlijk?

Ben je op dit moment op zoek naar de beste zonnehemel? Dan ben je ongetwijfeld ook wel benieuwd of een zonnehemel gevaarlijk is. Wij kunnen je op het hart drukken dat bij juist gebruik een zonnehemel niet gevaarlijk is.

Daarbij is het wel van belang dat je op de juiste manier gebruik van het apparaat gaat gebruiken. Dit betekent onder meer dat je nooit te lang onder de zonnehemel blijft liggen. Ook moet je rekening houden met het feit dat je altijd een beschermbrilletje moet dragen. Als je deze ‘veiligheidsinstructies’ continu op weet te volgen, kun je echt op een veilige manier gebruik maken van een zonnehemel!

Aandachtspunten bij een zonnehemel kopen

Heb je voor jezelf besloten dat je een zonnehemel wilt kopen? In dat geval is het van belang dat je op meerdere punten goed gaat letten. Zo moet je onder meer goed kijken naar de kwaliteit van de verschillende zonnehemels. Wat ons betreft kun je daarom het beste voor één van de hierboven genoemde zonnehemels kiezen; deze zonnehemels hebben een bewezen goede én veilige werking.

Daarnaast moet je ook heel goed naar het prijskaartje van de zonnehemels kijken. De prijskaartjes variëren nogal, dus probeer ook op dit vlak een goed vergelijk te maken. Nadat je dit vergelijk gemaakt hebt, kun je de knoop doorhakken. Nadat je de beste zonnehemel gekocht hebt, heb je ongetwijfeld nergens spijt van. Het is namelijk heerlijk vertoeven onder een zonnehemel! Naar welk van bovengenoemde zonnehemels gaat jouw voorkeur uit?

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

  • Ramona schreef:

    Wij hebben sinds een poosje de Hapro Onyx zonnehemel op zolder staan en zijn er enorm tevreden mee!
    Er zaten trouwens geen beschermbrilletjes bij maar met de ogen dicht is het ook prima zonnen.

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >