Het beste nekmassage apparaat? Een top 3!

Zit jij voor jouw werk eigenlijk gedurende de hele dag achter een computer? Dan is de kans vrij groot dat je last van jouw nekspieren gaat krijgen. Alleen als je in een juiste houding achter jouw computer zit, kun je deze nekpijn voorkomen. 

beste nekmassage apparaat

Ontdek het beste nekmassage apparaat, lees snel verder!

Heb jij zelf ook last van pijn in jouw nek? Dan weet je ongetwijfeld hoe vervelend deze pijn is. zodra je ook maar één beweging met jouw hoofd maakt, krijg je direct een pijnscheut in jouw nek. Het is dan ook zéér wenselijk dat je zo snel mogelijk van de pijn in jouw nek af komt, maar hoe doe je dat? 

Nou, dat doe je door het beste nekmassage apparaat te gaan gebruiken. Met een dergelijk apparaat kun je de spieren in jouw nek ontspannen, waardoor je relatief snel afscheid kunt nemen van nekpijn. Een vereiste daarbij is wél dat je het beste nekmassage apparaat gaat gebruiken. Wat het beste nekmassage apparaat is? Het antwoord op die vraag vind je in het restant van dit artikel! 

Top 3 beste nekmassage apparaat

Recent hebben wij het aanbod van nekmassage apparaten aan een strenge keuring onderworpen. Bij deze keuring hebben wij onder meer naar de kwaliteit en naar het prijskaartje gekeken. Uiteindelijk hebben wij – op basis van onze test – een top 3 samen kunnen stellen. Hieronder vind je meer informatie over de drie beste nekmassage apparaten. 

1. LifeGoods Shiatsu Massage Kussen

In de afgelopen jaren zijn verschillende soorten nekmassage apparaten op de markt gebracht. Eén van de populairste varianten is zonder twijfel een massagekussen; dit kussen hoef je alleen maar rondom jouw nek te leggen, waarna alle kanten van jouw nek op een heerlijke manier gemasseerd worden. Dat is zéker het geval als je voor dit massagekussen van het merk LifeGoods kiest! 

Dit kussen valt heerlijk om jouw nek heen, is makkelijk op te laden en kan je in principe overal gebruiken. Voordat je van de heerlijke werking van dit apparaat kunt genieten, moet je wel nog een belangrijke keuze maken: je kunt tussen 3 standen kiezen. Dankzij 8 massagekoppen op het massagekussen kun je snel van een heerlijke nekmassage genieten.

beste nekmassage apparaat massage kussen

2. Fambz Ultimate Infrarood 

Over dit apparaat van het merk Fambz zijn wij zéér te spreken. dit komt niet alleen door het relatief gunstige prijskaartje, maar óók door de veelzijdigheid van dit apparaat. Je kunt namelijk uit 5 verschillende massagestanden kiezen én uit 16 verschillende snelheden. Dit beste nekmassage apparaat kun je altijd op de gewenste manier gaan gebruiken. 

Daarnaast zijn wij ook te spreken over de simpele bediening. Met enkele drukken op de knop stel je dit apparaat geheel naar wens is, waarna het genieten gaat beginnen. De massage zelf is niet altijd pijnvrij (vaak even wennen), maar na de massage voel je direct de pijn uit jouw nek wegvloeien. Nadat je dit nekmassage apparaat gebruikt hebt, kun je het apparaat weer opladen met de meegeleverde USB oplaadkabel. Al met al een prima aankoop! 

beste nekmassage apparaat infrarood

3. LifeGoods compact massage kussen

Vanuit Japan is de massage ‘Shiatsu’ naar ons land over komen waaien. Bij deze massage drukken meerdere drukpunten hard op jouw huid, waardoor de spieren op een ietwat pijnlijke manier volledig tot ontspanning komen. Mocht je van een shiatsu massage willen genieten, en wil je een compact apparaat, dan is deze keuze voor dit massagekussen van LifeGoods een goede. 

Dit apparaat kent enkele bewegende drukpunten. Deze drukpunten worden door het apparaat aangedreven, waarbij jouw nek gemasseerd wordt. Gebruikers geven aan dat ze eerst wel een beetje moesten wennen aan deze manier, omdat het in het begin wat pijnlijk kan aanvoelen. Door deze massage komt jouw nek echter wel volledig tot rust en wordt de spierpijn echt heel snel weggenomen. Juist vanwege de snelle werking zijn wij onder de indruk van dit massagekussen! 

beste nekmassage apparaat compact

Aandachtspunten bij een nekmassage apparaat kopen

Zoals je in bovenstaande reviews hebt kunnen lezen, bestaan er nogal veel verschillende nekmassage apparaten. Ook bestaan er grote verschillen wat betreft het soort massage, het prijskaartje én de aantal massagestanden. 

Juist doordat het aanbod zo divers is, is het niet super makkelijk om direct het beste nekmassage apparaat te vinden. voordat je jouw zoektocht gaat starten, is het daarom aan te raden om jouw wensen op een rijtje te zetten. Vervolgens kun je gericht op zoek gaan naar het geschikte massage apparaat, waarbij je ook goed op het prijskaartje dient te letten.

Verder raden we je aan om goed naar de beoordelingen van andere kopers te kijken. Zijn die beoordelingen overwegend positief? Dan is dat een duidelijk teken. 

Hoe je een nekmassage apparaat het beste kan gebruiken

Heb je een nekmassage apparaat aangeschaft? Dan is het aan te raden om eerst de gebruiksaanwijzing heel goed door te nemen. In deze gebruiksaanwijzing zie je namelijk precies staan hoe je het apparaat op de juiste manier kunt gebruiken. Aangezien dit van apparaat tot apparaat verschillend is, is ons advies om altijd heel goed de gebruiksaanwijzing door te nemen.

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>