Ontdek de Zonnebank Tips en Reviews!

Wil je graag bruin worden maar niet wachten totdat je eindelijk weer in de zon kan gaan liggen? Met deze zonnebank tips weet je hoe je veilig en snel een mooie huidskleur kan krijgen. Overigens hoef je daarvoor echt niet naar een zonnestudio of een professional laten aanrukken. Er zijn  genoeg mogelijkheden om dit thuis op eigen houtje te doen. 

En daarvoor hoef je zelfs niet persé een zonnebank aan te schaffen - hoewel dat heerlijk kan zijn als je er de ruimte voor hebt. Lees in de onderstaande artikelen en reviews welke producten je nog meer kan gebruiken om net zo bruin te worden als jij wilt. 

Zonnebank artikelen en reviews

De onderstaande artikelen helpen je snel op weg om de juiste keuze te maken als het gaat om producten waar je mooi bruin van kunt worden. Lees de artikelen op je gemak door om ervoor te zorgen dat je geen miskoop doet.    

5 zonnebank tips om sneller bruin te worden

Wil jij graag snel bruin worden? En zou je ook graag al in de winter of in het voorjaar bruin willen worden? Dat is mogelijk als je op de juiste manier van een zonnebank gebruik maakt. Hoe je op de juiste manier van een zonnebank gebruik maakt? Dat doe je door onderstaande tips voor de zonnebank op te volgen. Met deze zonnebank tips om sneller bruin te worden, kun je op een gezonde manier een mooie bruin tint verkrijgen!

Tip 1: maak uitsluitend gebruik van de beste zonnebank

Even voor honderd euro een zonnebank van AliExpress oppikken? Het klinkt interessant, maar dat is het allerminst. Alleen als je van een echt goede zonnebank gebruik maakt, kun je namelijk snel bruin worden. Als je van een matige tot slechte zonnebank gebruik maakt, gaat dit alleen maar ten koste van de conditie van jouw huid. Hiermee zeggen we overigens niet dat alle zonnebanken van AliExpress slecht zijn, maar koop een nieuwe zonnebank altijd door gebruik te maken van het gezonde boerenverstand!

Tip 2: dek je ogen af

Onder een zonnebank liggen is heerlijk, maar voor je ogen is het iets minder prettig. Mede daarom raden wij je aan om jouw ogen echt heel goed af te dekken. Dit kun je bijvoorbeeld doen met een speciale zonnebankbril; een dergelijke bril voorkomt dat de straling van de zonnebank in jouw ogen terecht komt.

zonnebank tips

Tip 3: smeer je goed in

Voordat je van een zonnebank gebruik gaat maken, is het advies om je goed in te smeren. Dit kun je doen met een zogeheten pre sun. Hiermee weet je jouw huid alvast te hydrateren, waardoor de huid beter bestand is tegen de straling van de zonnebank. Als je naar een zonnebankstudio toegaat, kun je in veel gevallen gratis van deze pre sun gebruik maken. Als je een zonnebank voor thuis gekocht hebt, is het advies om deze pre sun in een grote hoeveelheid in te kopen.

Tip 4: begin met een korte kuur

Als je voor de eerste keer onder een zonnebank stapt, is het advies om dit zo kort mogelijk te doen. Klik het kortste programma aan, waarna je gaandeweg de duur van het programma op kunt rekken. Als je met het langste programma zou beginnen, zou jouw huid al direct schade oplopen. Bouw de duur en intensiteit van de zonnebankkuur daarom netjes op. Mocht je hier zelf niet uitkomen, is het aan te raden om advies te vragen bij bijvoorbeeld jouw zonnebankstudio.

Tip 5: ga goed na welk huidtype jij hebt

Verkleurt jouw huid super snel? Of heb je juist snel last van een felrode huid? In totaal bestaan er meerdere soorten huidtypes, waarbij elk type bepaalde kenmerken met zich mee brengt. Tijdens een zonnebankkuur moet je goed met deze kenmerken rekening houden. Als jouw huid snel verkleurd, moet je alsnog voorzichtig zijn. Indien jouw huid direct rood wordt, moet je nóg voorzichtiger zijn. Ook op dit gebied is het aan te raden om je te laten adviseren door een specialist. Daarbij is het dus óók aan te raden om de overige zonnebank tips uit dit artikel op te volgen!

>