Sunshower ervaringen; Extra ontspannen onder de douche?

sunshower ervaringen

Ontdek sunshower ervaringen, lees hieronder snel verder!

Wil jij het douchen in jouw badkamer naar een hoger niveau tillen? Zou je graag van een extra dimensie tijdens het douchen willen genieten? En zou je volledig energiek en fit onder de douche vandaan willen stappen? In dat geval is het aan te raden om eens naar een sunshower te kijken. In dit artikel laten we jou graag nader kennis maken met een sunshower én met een aantal sunshower ervaringen die wij vonden.

Hoe werkt een sunshower?

Als je normaal gesproken onder een douche stapt, geniet je al snel van een heerlijke straal water. Een ‘nadeel’ is echter dat het bij deze straal water blijft. Je kunt de temperatuur hoogstens iets hoger zetten, maar je kunt niet direct de gehele douche ervaring naar een hoger niveau tillen. Dat is wel het geval als je voor een sunshower kiest. 

In de douchecabine

Een sunshower is een element dat je in jouw douchecabine of tegen de douchewand aan kunt plaatsen. Dit element bevat speciale lichten, waardoor je onder de douche van een simulatie van zonnestralen kunt genieten. Als je gebruik van een sunshower maakt, geniet je dus van twee voordelen:

  • Je weet van een heerlijke douche te genieten; hier is jouw douche/douchekop verantwoordelijk voor
  • Je weet van heerlijk zonlicht te genieten; dit zonlicht is afkomstig uit de lampen van een sunshower

Aangenaam, fitter, bruiner

Je kunt een sunshower dus echt zien als een aanvulling op jouw douche. De lampen gaan schijnen en stralen Uv-zonlicht uit. Dit Uv-zonlicht komt met jouw lichaam in aanraking en zorgt daarbij direct voor de aanmaak van vitamine D. Ondertussen weet je ook nog van een fraaie, bruine tint te genieten en ga je je dankzij de sunshower een stuk fitter voelen. 

Bovendien is het op deze manier echt heel aangenaam douchen. Je hebt namelijk echt het idee dat je op het strand van Ibiza staat te douchen, terwijl je in werkelijkheid gewoon in jouw eigen huis staat!

Verschillende varianten

Heb je nu al interesse om een sunshower te kopen? Dan is het goed om te weten dat je uit meerdere varianten kunt kiezen. Over deze verschillende varianten vind je verderop in dit artikel meer informatie, evenals korte reviews over de beste sunshowers van dit moment! 

Top 3 beste sunshower

Ben je op zoek naar een geschikte sunshower voor in jouw badkamer? Wil je graag van de hierboven genoemde voordelen gaan genieten? En ben je bereid om te investeren in de beste sunshower? Dan ben je in dit artikel zeker aan het juiste adres. Hieronder vind je namelijk korte reviews over de drie beste varianten, inclusief sunshower ervaringen. Juist dankzij deze ervaringen hebben wij de juiste sunshowers aan weten te wijzen!

1. Sunshower Combi White

Gaat jouw voorkeur uit naar een fraaie, hoogwaardige en veilige sunshower? Dan kun je het beste voor deze prachtige Sunshower Combi White kiezen. Dit element is in het wit uitgevoerd en past dus prachtig bij jou in de badkamer. Zodra je deze sunshower aan één van de muren in jouw douche opgehangen hebt, begint het echte genieten direct. 

4 infraroodlampen

Dit element maakt gebruik van maar liefst vier infraroodlampen. Deze lampen stralen een heerlijke warmte uit, waardoor jouw lichaam ook direct extra vitamine D aan gaat maken. Ook is deze warmte van positieve invloed op jouw gewrichten, op jouw spieren en op jouw algehele gemoedstoestand.

Positieve ervaringen

Elke keer als je met deze sunshower van een heerlijke douche genoten hebt, stap je als herboren uit jouw douchecabine! De aanschaf van deze beste sunshower kunnen wij in ieder geval van harte aanraden. De sunshower ervaringen van andere kopers van dit apparaat zijn in ieder geval ook super positief te noemen!

sunshower prijs

2. Sunshower Pure White XL

Gaat jouw voorkeur uit naar een relatief grote doch betaalbare sunshower? Dan kun je het beste kiezen voor deze Sunshower Pure White XL. Dit element is vrij groot, heeft een prachtige kleurstelling en bevat twee infraroodlampen. Deze twee infraroodlampen zijn vrij krachtig (1000 watt per stuk) en zorgen al snel voor een heerlijk gevoel.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Dankzij de warmte van deze sunshower ga je je fitter voelen, ga je minder last van spierpijn krijgen, krijg je minder last van pijn in jouw gewrichten en gaat je lichaam ook nog eens meer vitamine D aanmaken. Bijkomend voordeel: deze sunshower is een stuk goedkoper dan de hierboven genoemde variant. Heeft ook deze positieve sunshower ervaringen? Ja, ook dat is zeker het geval!

sunshower installatie

3. Sunshower Deluxe White

Deze lijst met beste sunshowers sluiten we af met de Sunshower Deluxe White. Dit is één van de meest luxe uitgevoerde sunshowers en dat merk je aan alles terug. Je ziet dit niet alleen aan de vormgeving terug, maar ook aan de kwaliteit van deze sunshower.

Met touchscreen

Deze sunshower heeft bijvoorbeeld een touchscreen bediening. Dankzij deze bediening kun je razendsnel de gewenste stand van deze sunshower instellen. Om de meest aangename warmte op jouw lichaam te kunnen stralen, heeft deze sunshower vijf infraroodlampen. Deze lampen zijn 500 watt per stuk sterk en zorgen voor een heerlijke warmte. Ook over deze sunshower zijn de ervaringen overigens super positief te noemen!

hoe werkt een sunshower

Aandachtspunten bij een Sunshower kopen

Wil je dolgraag een sunshower gaan kopen? Dan is het advies om sowieso voor één van de hierboven genoemde varianten te kiezen. Om tussen deze varianten een goed vergelijk te kunnen maken, zijn er meerdere aspecten waar je goed op moet letten:

  • Sunshower prijs: hoeveel moet je precies voor de betreffende variant betalen?
  • Sunshower installatie: kun je de betreffende variant zelf installeren of moet je hier een vakman voor inhuren?
  • Uitstraling van de sunshower: hoe ziet de sunshower eruit?
  • Hoeveelheid infraroodlampen: des te meer infraroodlampen, des te lekkerder.

Maak voor jezelf een goed vergelijk, lees goed de sunshower ervaring door en laat je verrassen! Van een sunshower in jouw douche ga je in ieder geval heel veel plezier beleven!

Is een sunshower gevaarlijk?

Wil je graag onder de douche ook van heerlijke zonnestralen genieten? Dan is de aanschaf van een sunshower aan te raden. Een terechte vraag is echter of een dergelijk element niet gevaarlijk is. Wij kunnen hier het volgende over zeggen: bij juist gebruik is het gebruik maken van een sunshower absoluut niet gevaarlijk.

Je moet echter wel de straling van de sunshower op jouw huid afstemmen. Heb je een relatief gevoelige huid? Dan is het niet verstandig om de sunshower op de hoogste stand te zetten. Ook is het van belang dat je de sunshower op de juiste afstand weet te plaatsen. Des te dichter de sunshower bij je lichaam geplaatst wordt, des te meer schade de sunshower eventueel aan kan richten.

Daarbij is het ook niet aan te raden om langdurig gebruik te maken van de sunshower. Het is bijvoorbeeld niet aan te raden om 60 minuten lang in aanraking te komen met het Uv-zonlicht van de sunshower. Waarom dit niet aan te raden is? Nou, het is ook niet aan te raden om op het strand een uur onafgebroken met de felle zonnestralen in aanraking te komen.

Moraal van het verhaal: gebruik je gezonde verstand. Als je een sunshower op de juiste manier weet te gebruiken, hoef je in ieder geval niet bang et zijn voor schadelijke gevolgen! Ons advies is om in ieder geval goed de handleiding c.q. gebruiksaanwijzing van de door jou gekozen sunshower door te nemen! 

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>