De beste spray tan? Een top 3 met ervaringen

Ben jij een liefhebber van een mooie bruingekleurde huid? Ben je echter ook bewust van de schadelijke gevolgen van de felle zonnestralen? Lig je daarom ook niet al te graag lang in het zonnetje? Dan kom je er al snel achter dat je op die manier niet de gewenste bruingekleurde huid gaat krijgen.

beste spray tan

Ontdek de beste spray tan, lees snel verder!

Gelukkig kun je hier ook nog hulpmiddelen voor gebruiken! Ja, zeker; met de beste spray tan ben je alsnog in staat om een bruingekleurde huid te verkrijgen. Met de beste tanning spray kun je een bruingekleurde laag op jouw huid aanbrengen; deze laag blijf vervolgens enkele dagen op jouw huid zitten.

Tijdens deze dagen geniet je dus van een prachtig bruingekleurde huid. Belangrijk voordeel hierbij is dat je jouw huid niet in aanraking hebt laten komen met de schadelijke stralen van de zon. De aanschaf van de beste spray tan voor thuis is dan ook zeker aan te raden!

Top 3 beste spray tan

Ben jij ook onder de indruk van de beschreven werking van een spray tan? Wil je daarom ook graag van deze werking gaan profiteren? Dan is het aan te raden om direct op zoek te gaan naar de beste spray tan. Als je die zoektocht start, merk je eigenlijk direct op dat het aanbod vrij divers en uitgebreid is.

Graag helpen we jou daarom een handje bij de zoektocht naar de beste spray tan. Wij hebben het uitgebreide aanbod bekeken, uitgeprobeerd en beoordeeld, waardoor wij een top 3 samen hebben weten te stellen. Over de drie beste tanning sprays vind je hieronder meer informatie!

1. White to Brown Tanning Spray

Met deze tanning spray kun je moeiteloos jouw huid van een prachtige kleur voorzien. Schud de flacon voor gebruik goed, spray vanaf ongeveer 30 centimeter op de huid en je ziet direct jouw huid verkleuren. Nadat je ongeveer 10 á 15 minuten jouw huid hebt laten drogen, zie je direct dat jouw huid enkele tinten bruiner is.

10x hele lichaam, 60x gezicht

De werking van deze flacon is echt magistraal te noemen. Je huid ziet er direct gaafgekleurd uit, terwijl je ook nog langdurig met deze flacon kunt doen. Als je jouw hele lichaam in wilt sprayen, is dat tot ongeveer 10 keer mogelijk met deze flacon. Als je alleen jouw gezicht in wilt sprayen, is dat tot ongeveer 60 keer mogelijk!

Voor alle soorten huidtypes

Ook over de prijs, de bestanddelen en de mogelijkheden zijn wij zeer te spreken. Zo kun je deze tanning spray onder meer op alle soorten huidtypes gebruiken; ideaal dus. Al met al een ware aanrader.

beste tanning spray

2. Curasano Spraytan Express

Ook met deze spray tan van het merk Curasano kun je sublieme resultaten te behalen. Deze spray tan is bovendien makkelijk in gebruik, is duurzaam en werkt bijzonder snel. Zo kun je al binnen één minuut een fraaie bruine tint op jouw huid creëren, waarna je de opgespoten spray alleen nog maar hoeft laten te drogen. Ideaal! 

Egale verdeling

Dankzij de handige vormgeving kun je deze spray ook heel goed over jouw huid verdelen. Je voorkomt hiermee bijvoorbeeld dat het ene deel van jouw been een stuk bruiner is dan het andere gedeelte van jouw been. Doordat je de spray zo goed op kunt spuien, geniet je al snel van een egale en mooie bruine huid.

goede spray tan

3. Yucee Instant Spraytan

Tot slot willen wij je ook kennis laten maken met de beste spray tan van Yucee. Ook deze spray tan is makkelijk aan te brengen, heeft een lange dekking en brengt een prachtige bruine tint met zich mee. 

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Deze spray trekt makkelijk in, zorgt voor een prachtige dekking en blijft langdurig zitten. Mocht je een nóg donkere tint willen hebben, is dat ook mogelijk. In dat geval kun je het inspuiten met deze spray eindeloos herhalen, totdat je uiteindelijk de gewenste bruine kleur hebt verkregen. Ook qua prijskaartje is deze spray tan erg interessant te noemen!

Voor alle huidtypes

Welke huidtype heb jij? Deze vraag is bij deze spray tan eigenlijk niet van toepassing. Je kunt deze spray tan namelijk gebruik voor alle huidtypes, waardoor je eigenlijk elke huid van een prachtige bruine tint kunt voorzien. 

beste spray tan bestellen

Aandachtspunten bij spray tan kopen

Wil je graag van een bruine huid genieten? Wil je hiervoor echter liever niet in de zon liggen? Dat kunnen wij ons maar al te goed voorstellen. Gelukkig kun je alsnog op een makkelijke manier een bruine tint krijgen: door een spray tan te kopen. Als je een spray tan gaat kopen, is het belangrijk om een goed vergelijk te maken. Let bij het maken van dit vergelijk in ieder geval op de volgende facetten:

  • Kleur: wat is de kleur van de tan spray? De kleurdiepte van de spray tan wordt altijd aangegeven met ‘medium’, ‘licht’ of ‘donker’.
  • Inhoud: wat is de inhoud van de flacon? En hoeveel keer kun je daarmee bijvoorbeeld jouw gezicht op lichaam sprayen?
  • Geschikt voor: is de spray tan geschikt voor alleen jouw gezicht of voor jouw gehele lichaam?
  • Prijs: let tot slot ook goed op het prijskaartje. Kies bij voorkeur altijd voor een spray tan van een gerenommeerd merk.

Let goed op deze facetten, maak een goed vergelijk en koop direct de beste spray tan. Daar ga je geen spijt van krijgen! 

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>