De beste zonnebank voor thuis? Een top 3!

Op een lekker tropisch strand in een hangmat liggen. Op je vakantieadres heerlijk een boekje lezen. Of in je eigen tuin van de heerlijke Nederlandse zon genieten. Dit klinkt allemaal heerlijk, nietwaar? Helaas is het niet mogelijk om altijd op vakantie te zijn. Ook is het helaas niet mogelijk om in jouw eigen tuin van een heerlijk zonnetje te genieten.

beste zonnebank

Ontdek de beste zonnebank, lees snel verder!

Hoe kun je dan alsnog aan voldoende vitamine D komen? En hoe kun je alsnog een fraai bruin kleurtje krijgen? Je hebt daar meerdere mogelijkheden voor, waarbij een zonnebank toch wel de beste keuze is. Met een zonnebank kun je op een heerlijke manier genieten van lekkere temperaturen én de aanmaak van voldoende vitamine D.

Wil jij ook graag in jouw eigen huis kunnen genieten van heerlijke temperaturen? Wil je graag in jouw eigen huis een fraaie bruine teint gaan creëren? En ben je bereid om daar een bepaalde investering voor te doen? Dan is de aanschaf van de beste zonnebank absoluut aan te raden. Met een zonnebank maak je jouw leven eigenlijk een stuk aangenamer en leuker. Dat is zéker het geval als je kiest voor de beste zonnebank!

Top 3 beste zonnebank

Zie jij het wel zitten om in jouw woning van de heerlijke temperaturen van een zonnebank te genieten? Dan is het aan te raden om op zoek te gaan naar de beste zonnebank. In de afgelopen jaren zijn vrij veel zonnebanken op de markt gebracht, maar helaas zijn niet alleen zonnebanken even goed voor de gezondheid.

Met het oog op gezondheid is het dan ook heel belangrijk om uitsluitend voor de beste zonnebanken te kiezen. Wat wij verstaan onder de ‘beste zonnebanken’? Dat zijn eigenlijk de drie zonnebanken waarover je hieronder korte reviews kunt vinden. Deze zonnebanken voldoen aan alle verwachtingen, zijn veilig en zijn van een hoge kwaliteit. Lees de reviews over deze zonnebanken door, maak voor jezelf een goed vergelijk en hak direct de knoop door. Van de aanschaf van de goede zonnebank ga je geen spijt krijgen!

1. Hapro Topaz 24 C Full Body

Deze zonnebank heeft een fraai design, heeft sterke lampen én heeft ook nog eens extra gezichtslampen. Dankzij de samenstelling van deze lampen kun je zowel jouw gezicht als jouw lichaam heel fraai bij laten kleuren.

Indien je gebruik van een zonnebank gaat maken, is het zaak om jouw veiligheid in de gaten te houden. Om je daar een handje bij te helpen, heeft deze zonnebank een ingebouwde safety-timer. Dankzij deze timer voorkom je dat je te lang onder de zonnebank blijft liggen; hiermee weet je mogelijke huidschade te voorkomen.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Deze zonnebank is om meerdere redenen zeer aan te raden. Zo neemt deze zonnebank niet al te vele ruimte in beslag, kun je de zonnebank naar wens instellen en geniet je van een overheerlijke warmte. Deze warmte is niet alleen aangenaam, maar zorgt ook nog eens voor een fraaie teint. Doordat de warmtelampen in een soort van boog lopen, wordt ook de zijkant van jouw lichaam van een fraaie bruine kleur voorzien. En dat alles voor een erg gunstige prijs!

Leuke extra features

Zoals hierboven al aangegeven, heeft deze zonnebank ook geïntegreerde gezichtslampen. Dankzij deze lampen kun je dus ook jouw gezicht van een prachtige bruine teint gaan voorzien. Maak echter wel altijd gebruik van een zonnebankbril en lig niet té lang onder de zonnebank. Indien je voor deze Hapro zonnebank kiest, geniet je in ieder geval van veel extra features (aroma en audio installatie) én van een fraaie bruine teint.

beste zonnebank hapro

2. Hapro Onyx 14/5T

Ben je bereid om te investeren in een goede zonnebank? Dan kunnen wij de aanschaf van deze zonnebank van het merk Hapro van harte aanraden. Tijdens onze test is gebleken dat dit een van de beste zonnebanken is, waardoor wij de aanschaf van deze zonnebank van harte aan kunnen raden.

Heerlijk zacht liggen

Als we naar de vormgeving kijken, zien we dat dit eigenlijk een zonnehemel is. De lampen bevinden zich namelijk alleen aan de bovenkant en niet zo zeer aan de zijkant. Hierdoor is hij makkelijk boven een bed te plaatsen en kan je dus erg aangenaam liggen. En doordat de bovenkant van deze zonnebank schuin loopt, geniet je alsnog deels van de zijkant van de heerlijke warmte van de lampen.

Minder ruimte in beslag

Deze zonnebank is overigens ook in staat om jouw gezicht op een fraaie manier te gebruiken. Hierbij is het wel aan te raden om altijd gebruik te maken van de beste zonnebankbril. Deze zonnebank heeft in ieder geval krachtige lampen, is bijzonder veilig en heeft enkele handige opties. Ook is deze zonnebank makkelijk te reinigen en neemt ‘ie niet al te veel ruimte in jouw huis beslag. Indien je deze zonnebank wilt gaan gebruiken, is het wel onwijs belangrijk om altijd de veiligheidsinstructies op te volgen!

zonnebank kopen

3. Hapro Onyx 26/1 C Full-body

Deze lijst met beste zonnebanken sluiten we geheel in stijl af. Dat doen we met wederom een zonnebank van het merk Hapro; op het moment van schrijven is dit simpelweg het beste merk van zonnebanken. 

Door rondingen egale tint

Deze zonnebank is zeer compact uitgevoerd, waardoor je ‘m moeiteloos in jouw huis ergens kwijt kunt. Dankzij deze unieke vormgeving wordt bovendien een groot gedeelte van jouw lichaam van een fraaie teint voorzien. Niet alleen de boven- of onderkant van jouw lichaam, maar ook de zijkanten. Dat is te danken aan de min of meer ronde vorm van de zonnebank.

Bruinen door 26 lampen

Deze zonnebank heeft maar liefst 26 lampen ingebouwd zitten. Deze 26 lampen zorgen voor een heerlijke zonbeleving, voor de bruine teint en voor heel veel gemak. Zodra je onder deze zonnebank ligt, wil je hier eigenlijk niet meer onder vandaan. Echter is het zaak om de instructies van deze zonnebank strikt op te volgen, aangezien té lang onder een zonnebank liggen schadelijk voor je gezondheid kan zijn.

Indien je voor deze zonnebank kiest, doe je in ieder geval een verstandige aankoop. Deze zonnebank biedt handige functies, heeft maar liefst 26 bruiningslampen en is ook nog eens super veilig. Wij kunnen de aanschaf van deze zonnebank dan ook van harte aanraden!

beste zonnebank voor thuis

Aandachtspunten bij een zonnebank kopen

Is het jouw droom om een zonnebank in jouw huis neer te zetten? Indien je voor één van de bovenstaande zonnebanken kiest, kun je deze droom gaan verwezenlijken. Deze zonnebanken voldoen aan alle verwachtingen, zijn heel veilig te noemen en zorgen voor een fraaie teint.

Als je de beste zonnebank wilt gaan kopen, moet je wel goed op verschillende criteria gaan letten. Zo is het bijvoorbeeld aan te raden om goed te kijken naar het prijskaartje, de instellingen en naar de vormgeving van de zonnebank. Zoals je aan bovenstaande varianten al kunt zien, kun je uit tal van soorten vormgevingen kiezen. Aan jou de keus om te bepalen waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Als je een zonnebank aan wilt schaffen, moet je sowieso rekening houden met een vrij forse investering. Deze investering is echter meer dan de moeite waard; een zonnebank in jouw woning biedt namelijk onwijs veel gemak!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>