De beste massagemat? Een top 3 met veel ervaringen

Zou jij graag op dagelijkse basis van een heerlijke massage kunnen genieten? Dan zou je eventueel dagelijks naar een massagesalon kunnen gaan. Je kunt je vast voorstellen dat de totale kosten hiervoor al snel op gaan lopen. In plaats daarvan kun je wellicht beter één van de massage apparaten aan gaan schaffen.

Gaat jouw voorkeur uit naar een rug- of buikmassage? Dan is een massagemat mogelijk interessant voor je. Je hoeft alleen maar op de beste massagemat te liggen, waarna het een en al genieten is. De spijkers van de mat komen direct in actie en zorgen voor een heerlijke massage. Aan het begin is dit mogelijk even wennen, maar al snel is het een groot feest.

Wat de beste massagemat eigenlijk doet? Nou, dit is simpelweg een voorbeeld van een acupressuur massage. Met een massagemat is het in ieder geval één en al genieten.

Top 3 beste massagematten

Klinkt het verhaal van een massagemat bij jou als muziek in de oren? Dan doe je er verstandig aan om kritisch te zijn; in het huidige aanbod vind je namelijk ook meerdere massagematten die niet aan de verwachtingen voldoen. Gelukkig hebben wij alvast drie massagematten geselecteerd die wél aan alle verwachtingen voldoen!

1. PuraVida acupressuur mat

Wil jij graag voor de beste massagemat van dit moment kiezen? Dan kun je het beste het aanbod van PuraVida bekijken. Dit gekende merk brengt namelijk meerdere massagematten uit. Al deze massagematten bestaan uit de beste spijkers in de best mogelijke samenstelling. Juist door deze samenstelling geniet je van een super aangename massage.

Gratis kussen

Daarbij is het ook prettig dat de matten vrij groot uitgevoerd zijn. Ook als je zelf behoorlijk lang bent, kun je daardoor gebruik maken van deze massagematten. Ondertussen lig je ook nog eens comfortabel. Dat is onder meer te danken aan het kussen dat je bij veel matten gratis meegeleverd krijgt.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Wil je een PuraVida acupressuur mat aanschaffen? Doe dan wel goed onderzoek voor jezelf. Het onderzoek is namelijk erg uitgebreid. Zo kun je uit verschillende matten, uit verschillende samenstellingen en uit verschillende kleurstellingen kiezen. Als je voor ene PuraVida massagemat kiest, kies je in ieder geval voor kwaliteit. En voor heerlijke, onvergetelijke massages!

Voordelen:

 • In veel varianten verkrijgbaar
 • Meestal inclusief een kussen geleverd
 • Ook voor grote mensen geschikt
 • Top kwaliteit
 • Biedt overheerlijke massages aan
beste massagemat kopen

2. Audacity Ergonomische S-vorm Spijkermat

Een andere variant waar wij enthousiast van werden, is deze spijkermat van het merk Audacity. Deze mat heeft een unieke S-vorm, waardoor jouw rug perfect op/in deze mat valt. Ga maar eens na; jouw rug is ook nooit volledig recht. Het is dan ook niet geheel logisch om een massagemat wel volledig recht uit te voeren. Audacity heeft daarom gekozen voor een mat in een S-vorm.

Inclusief XL hoofdkussen

Bij deze beste massagemat krijg je ook een XL hoofdkussen geleverd. Op het moment dat je met jouw rug op de spijkers ligt, kom je met dit hoofdkussen helemaal tot rust. Ondertussen geniet je ook van een unieke en heerlijke massage. Een massage waar je aan het begin mogelijk aan moet wennen, maar deze massagemat maakt het al snel aangenamer voor je.

Juiste afmetingen

Tot slot zijn wij van mening dat deze massagemat de juiste afmetingen heeft. Doordat de mat vrij groot uitgevoerd is, is de mat ook geschikt voor grotere mensen. Al met al een super fijne en betaalbare massagemat.

Voordelen:

 • Deze massagemat is zeker betaalbaar
 • Biedt een heerlijke massage aan
 • In een unieke S-vorm
 • Relatief groot uitgevoerd
 • Inclusief XL hoofdkussen
beste-ergonomische-massagemat

3. Medisana MM 825 – Massagemat

Tot slot kun je ook nog voor een unieke massagemat gaan; deze vibratie massagemat van Medisana. Zoals je al op de foto kunt zien, is deze mat níet te vergelijken met de twee hierboven genoemde varianten. Deze mat maakt namelijk geen gebruik van spijkers, maar van vibrerende onderdelen. Deze onderdelen komen tegen jouw rug aan, waardoor je volledig tot rust komt. 

Met warmtefunctie

Bijkomend voordeel is dat deze mat een warmtefunctie heeft. Met dank aan deze warmtefunctie warmen jouw spieren op en neem je snel afscheid van spierpijn. Met de afstandsbediening bedien je deze massagemat ook snel geheel naar wens. Met dank aan het kussen lig je ook nog eens super comfortabel.

Voordelen:

 • Een unieke vibratie massagemat
 • Inclusief afstandsbediening
 • Inclusief warmtefunctie
 • Neemt spierpijn snel weg
 • Inclusief hoofdkussen
beste massagemat ervaringen

Aandachtspunten bij een massagemat kopen

Wil jij graag een massagemat kopen om goed te ontspannen? Doe dan voor jezelf eerst goed onderzoek. Bepaal naar wat voor mat je op zoek bent en bepaal hoeveel geld je uit wilt geven. Vervolgens moet je een keuze maken tussen de twee soorten matten: de spijkermatten of de vibratie massagematten. Aan jou de keuze; met beide massagematten geniet je in ieder geval van een heerlijke massage. 

Kijk verder naar de vorm van de mat, de afmetingen en of je een hoofdkussen meegeleverd krijgt. Dat laatste is absoluut wenselijk. Uiteraard moet je ook goed naar de prijs-kwaliteitsverhouding blijven kijken!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>