De beste tandenbleekset voor thuis? Een top 3 met ervaringen!

Zou jij graag iets wittere tanden willen hebben? Of wil je net zulke witte tanden als sommige BN’ers hebben? Het is mogelijk! Je kunt hiervoor een dure behandeling uit laten voeren, maar je kunt ook een stuk betaalbaarder voor jezelf houden. Dát doe je door te kiezen voor de beste tandenbleekset.

Met een dergelijke set ben je in staat om jouw tanden te bleken. Dit doe je op een duurzame manier, waardoor je echt langdurig van jouw witte(re) tanden kunt genieten. Hierbij is het wel echt van cruciaal dat je een goede tandenbleekset gebruikt. 

In de afgelopen jaren is spijtig genoeg gebleken dat niet alle tandenbleeksets aan de verwachtingen voldoen. Als jij jouw tanden ook thuis wilt gaan bleken, is het advies dan ook om echt goed onderzoek om te doen. Om je hier een handje bij te helpen, zijn wij alvast op zoek gegaan naar de beste tandenbleek strips en beste white strips.

Top 3 beste tandenbleekset

Ben je op dit moment niet helemaal tevreden met de kleur van jouw tanden? Dan ligt de oplossing al binnen handbereik. Door met een goede tandenbleekset aan de slag te gaan, kun je relatief snel jouw tanden op een fraaie manier bleken. Kies daarvoor voor één van onderstaande tandenbleeksets; deze sets voldoen namelijk aan de verwachtingen en zijn veilig te gebruiken.

1. iSmile®

Eén van de beste opties is zonder twijfel de professionele tandenbleekset van iSmile. Deze set kan online op veel positieve beoordelingen rekenen; die beoordelingen komen uiteraard niet zomaar uit de lucht vallen. Nee, deze beoordelingen geven aan dat deze tandenbleekset écht goed zijn werk doet.

Veilige set voor thuis

Iets wat wij ook fijn vinden, is dat deze set veilig gebleken is. Je kunt met deze set veilig jouw tanden bleken, zonder dat je bang hoeft te zijn voor eventuele beschadigingen. Ook is het fijn dat deze set behoorlijk makkelijk werkt en dat je vanuit jouw eigen huis jouw tanden kunt bleken.

Daarvoor maak je gebruik van de gel, de verbinding stukjes, het professionele bitje inclusief LED licht en de kleurenkaart. Met dank aan de Nederlandstalige handleiding weet je ook zeker dat je deze goede tandenbleekset op de juiste manier gebruikt.

Koppeling met telefoon

Naar onze mening is dit de beste tandenbleekset van dit moment. Door de koppeling die je met jouw telefoon kunt maken, geniet je bovendien van enkele handige extra’s. Met deze set kun je echt afscheid nemen van jouw gelige tanden.

Voordelen:

 • Een uitgebreide/complete set
 • Werkt perfect
 • Is veilig gebleken
 • Volledig vanuit huis te gebruiken
goede tandenbleekset

2. Glory of White

Ook over deze tandenbleekset van het merk Glory Of White zijn wij erg te spreken. Zoals de naam van dit merk al doet vermoeden, richt dit merk zich volledig op tandenbleekproducten. De ervaring leert dat dit merk dit ook echt met verve doet. Ook deze tandenbleekset kan namelijk op de nodige lovende woorden rekenen.

Met CE-keurmerk

Deze set bevat geen giftige stoffen, is eenvoudig te gebruiken en bevat de juiste ingrediënten. Bovendien beschikt deze set over het CE-keurmerk en over verschillende certificaten. Met dank aan de 3 gelspuiten die je meegeleverd krijgt, kun je 12 keer jouw tanden bleken. Dit doe je op een gemakkelijke en snelle manier. Volledig vanuit huis. 

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Voor deze uitgebreide tandenbleekset hoef je bovendien niet de hoofdprijs te betalen. Al met al voldoende redenen om deze tandenbleekset direct te kopen.

Voordelen:

 • Uitgebreide set
 • Makkelijk en snel te gebruiken
 • Snel zichtbaar resultaat
 • Bevat louter de juiste ingrediënten
beste tandenbleek strips

3. Diamond White 

Gaat jouw voorkeur uit naar de beste tandenbleek strips? Dan kun je het beste voor deze beste white strips van het merk Diamond White kiezen. Met deze strips kun je op een snelle en makkelijke manier jouw tanden bleken.

100% vegan, organisch, glutenvrij

Belangrijk voordeel: deze tandenbleekset is 100% vegan, is organisch en is glutenvrij. We kunnen gerust stellen dat deze set uit alleen de juiste ingrediënten bestaat, aangezien de set bijvoorbeeld geen alcohol en peroxide bevat. Dit betekent, met andere woorden, dat je op een veilige manier van deze tandenbleekset gebruik kunt maken.

Wil je van deze beste tandenbleekset gebruik maken? Neem dan goed de handleiding door. Als je de stappen opvolgt, geniet je al snel van zichtbaar wittere tanden!

Voordelen:

 • Maar liefst 28 white strips
 • Bevat de juiste ingrediënten
 • Snel zichtbaar resultaat
 • Duidelijke handleiding
beste white strips

Aandachtspunten bij tandenbleekset kopen

Wil je een tandenbleekset kopen? Zorg er dan voor dat je echt heel kritisch bent. In het huidige aanbod vind je helaas ook iets mindere varianten terug. Varianten die niet al te veilig zijn en die je niet met een gerust hart kunt gebruiken. Ons advies is daarom om áltijd te kiezen voor een tandenbleekset van een gerenommeerd merk. Zoals de hierboven besproken tandenbleeksets dus!

Daarnaast adviseren we je het volgende: volg de gebruiksaanwijzing heel strikt op. Aan de hand van de gebruiksaanwijzing kun je de tandenbleekset op de juiste manier gebruiken. Erg belangrijk.

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>