De beste tandenbleekset voor thuis? Een top 3 met ervaringen!

Zou jij graag iets wittere tanden willen hebben? Of wil je net zulke witte tanden als sommige BN’ers hebben? Het is mogelijk! Je kunt hiervoor een dure behandeling uit laten voeren, maar je kunt ook een stuk betaalbaarder voor jezelf houden. Dát doe je door te kiezen voor de beste tandenbleekset.

Met een dergelijke set ben je in staat om jouw tanden te bleken. Dit doe je op een duurzame manier, waardoor je echt langdurig van jouw witte(re) tanden kunt genieten. Hierbij is het wel echt van cruciaal dat je een goede tandenbleekset gebruikt. 

In de afgelopen jaren is spijtig genoeg gebleken dat niet alle tandenbleeksets aan de verwachtingen voldoen. Als jij jouw tanden ook thuis wilt gaan bleken, is het advies dan ook om echt goed onderzoek om te doen. Om je hier een handje bij te helpen, zijn wij alvast op zoek gegaan naar de beste tandenbleek strips en beste white strips.

Top 3 beste tandenbleekset

Ben je op dit moment niet helemaal tevreden met de kleur van jouw tanden? Dan ligt de oplossing al binnen handbereik. Door met een goede tandenbleekset aan de slag te gaan, kun je relatief snel jouw tanden op een fraaie manier bleken. Kies daarvoor voor één van onderstaande tandenbleeksets; deze sets voldoen namelijk aan de verwachtingen en zijn veilig te gebruiken.

1. Teeth whitening kit - Zonder peroxide - met handleiding en ebook

Ben je op zoek naar een Teeth whitening kit? Je kent vast die BN’ers wel die voor een nieuwe set witte tanden naar het buitenland gaan. Hiervoor lopen de kosten op en ben je vaak veel geld kwijt en moet je gebit een tijd herstellen. Maar dat is nu niet meer nodig, met de whitening kit bespaar je niet alleen geld maar ook heel veel tijd. Binnen no-time zijn jouw tanden weer stralend wit.

Zichtbaar resultaat

Na de eerste behandeling zal het verschil al zichtbaar zijn. Door de aanpasbare standen op de Pure Luxure Teeth Whitening kit kan jij zelf kiezen hoe wit je tanden worden. Er zitten 5 verschillende LED -standen op waarmee jij je eigen gebit vorm kan geven. Het eerste resultaat is na 30 minuten zichtbaar maar na 7 dagen zul je een groot verschil zien in de kleur van je tanden.

Peroxide vrij

De Pure Luxure Teeth Whitening kit is makkelijk in gebruik en voldoen aan de strenge eisen van de Europese wetgeving. Dit betekent dat deze whitening kit geen peroxide bevat waardoor je tanden niet aangetast zullen worden. De Pure Luxure Teeth Whitening kit is dus gegarandeerd niet schadelijk voor je tanden, tandvlees of mondhygiëne. Je tanden bleken was nog nooit zo makkelijk. En er komt geen tandarts of dure facings aan te pas. Met de Pure Luxure Teeth Whitening kit kan dit gewoon vanuit huis.

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel wat wil je nog meer? In maar liefst 3 korte stappen kan jouw avontuur beginnen. Tanden bleken was nog nooit zo makkelijk en dit allemaal gewoon vanuit huis. De kit is uitgerust met alle benodigdheden voor een stralend gebit in maar liefst 7 dagen.

Voordelen:

 • 5 verschillende LED-standen
 • In 7 dagen wittere tanden
 • Makkelijk in gebruik
 • Goed schoon te maken
 • Voldoet aan de eisen van de Europese wetgeving

100% tevredenheidsgarantie

Risicoloos bestellen: 30 dagen tevredenheidsgarantie. 30 dagen kosteloos retourneren.
Wij verzenden iedere bestelling met gratis Track and trace

beste tanden bleekset

2. Glory of White

Ook over deze tandenbleekset van het merk Glory Of White zijn wij erg te spreken. Zoals de naam van dit merk al doet vermoeden, richt dit merk zich volledig op tandenbleekproducten. De ervaring leert dat dit merk dit ook echt met verve doet. Ook deze tandenbleekset kan namelijk op de nodige lovende woorden rekenen.

Met CE-keurmerk

Deze set bevat geen giftige stoffen, is eenvoudig te gebruiken en bevat de juiste ingrediënten. Bovendien beschikt deze set over het CE-keurmerk en over verschillende certificaten. Met dank aan de 3 gelspuiten die je meegeleverd krijgt, kun je 12 keer jouw tanden bleken. Dit doe je op een gemakkelijke en snelle manier. Volledig vanuit huis. 

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Voor deze uitgebreide tandenbleekset hoef je bovendien niet de hoofdprijs te betalen. Al met al voldoende redenen om deze tandenbleekset direct te kopen.

Voordelen:

 • Uitgebreide set
 • Makkelijk en snel te gebruiken
 • Snel zichtbaar resultaat
 • Bevat louter de juiste ingrediënten
beste tandenbleek strips

3. Diamond White 

Gaat jouw voorkeur uit naar de beste tandenbleek strips? Dan kun je het beste voor deze beste white strips van het merk Diamond White kiezen. Met deze strips kun je op een snelle en makkelijke manier jouw tanden bleken.

100% vegan, organisch, glutenvrij

Belangrijk voordeel: deze tandenbleekset is 100% vegan, is organisch en is glutenvrij. We kunnen gerust stellen dat deze set uit alleen de juiste ingrediënten bestaat, aangezien de set bijvoorbeeld geen alcohol en peroxide bevat. Dit betekent, met andere woorden, dat je op een veilige manier van deze tandenbleekset gebruik kunt maken.

Wil je van deze beste tandenbleekset gebruik maken? Neem dan goed de handleiding door. Als je de stappen opvolgt, geniet je al snel van zichtbaar wittere tanden!

Voordelen:

 • Maar liefst 28 white strips
 • Bevat de juiste ingrediënten
 • Snel zichtbaar resultaat
 • Duidelijke handleiding
beste white strips

Aandachtspunten bij tandenbleekset kopen

Wil je een tandenbleekset kopen? Zorg er dan voor dat je echt heel kritisch bent. In het huidige aanbod vind je helaas ook iets mindere varianten terug. Varianten die niet al te veilig zijn en die je niet met een gerust hart kunt gebruiken. Ons advies is daarom om áltijd te kiezen voor een tandenbleekset van een gerenommeerd merk. Zoals de hierboven besproken tandenbleeksets dus!

Daarnaast adviseren we je het volgende: volg de gebruiksaanwijzing heel strikt op. Aan de hand van de gebruiksaanwijzing kun je de tandenbleekset op de juiste manier gebruiken. Erg belangrijk.

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>