Het beste mondwater? Een top 3 met veel ervaringen!

Heb je op dit moment last van een slechte adem? Is jouw tandvlees met enige regelmaat aan het bloeden? Of heb je last van tanden die enigszins gevoelig aanvoelen? In dergelijke situaties is het raadzaam om zo snel mogelijk in actie te komen. Door jouw gebit op de juiste manier te verzorgen, kun je voor een gezond(er) gebit zorgen.

Maar, hoe kun je jouw gebit nou op de best mogelijke manier verzorgen? Daar heb je hedendaags meerdere mogelijkheden voor. Het is sowieso aan te raden om dagelijks 2 keer minimaal 2 minuten jouw tanden te poetsen. Dat doe je met de beste (elektrische) tandenborstel en de beste tandpasta.

Dit kun je vervolgens afronden door jouw mond te spoelen met het beste mondwater. Dit mondwater is op een efficiënte manier in staat om alle bacteriën uit jouw mond te verwijderen! In dit artikel laten wij je graag kennis maken met de beste soorten mondwaters van dit moment.

Top 3 beste mondwater

Wil jij jouw gebit graag van de perfecte verzorging voorzien? Dan is het gebruik maken van het beste mondwater zeker aan te raden. Het beste mondwater zorgt namelijk voor een grondige en efficiënte reiniging. Om van die reiniging te kunnen genieten, moet je wel het juiste mondwater gebruiken. Wij zijn voor jou al op zoek gegaan naar het beste mondwater van dit moment; de onderstaande drie varianten zijn zeer zeker aan te raden.

1. Oxyfresh Power Rinse

Ben je op zoek naar het beste mondwater tegen een slechte adem? Ben je op zoek naar het beste mondwater tegen tandsteen? Of ben je op zoek naar het beste mondwater voor ontstoken tandvlees? Als je op één of meerdere van deze vragen ‘ja’ kunt beantwoorden, hoef je niet meer verder te kijken. Dit mondwater van Oxyfresh is in dat geval namelijk de beste variant voor je!

Gezond tandvlees en frisse adem

In de afgelopen jaren is gebleken dat dit mondwater echt voor de perfecte reiniging zorgt. Door een unieke formule is dit mondwater in staat om alle hoekjes en gaatjes in jouw gebit te reinigen. Dit zorgt voor gezonder tandvlees, een frisse adem en minder kans op problemen met jouw gebit.

Juiste ingrediënten

Bijkomend voordeel: dit mondwater bevat géén schadelijke ingrediënten. Veel andere soorten mondwaters hebben wel schadelijke ingrediënten, waardoor onder meer de keelamandelen aangetast kunnen worden. Bij dit mondwater van Oxyfresh hoef je hier niet bang voor te zijn. Als je het gebruik maken van dit mondwater combineert met de beste tandpasta, ben je verzekerd van een ultieme mondverzorging!

Voordelen:

 • Bevat geen schadelijke ingrediënten
 • Heeft een prima smaak
 • Krachtig doch tandvriendelijk
 • Zorgt voor een grondige en efficiënte reiniging
beste mondspoeling

2. Zendium Classic

In het aanbod van mondwater vind je veel verschillende soorten. Opvallend hierbij is dat enkele merken de overhand hebben, waaronder Zendium. Dit komt onder meer vanwege dit Zendium Classic mondwater; volgens ons is dit één van de beste soorten mondwater van dit moment.

Geen alcohol

Voor dit mondwater heeft Zendium gekozen voor 100% natuurlijke enzymen en voor 0% alcohol. Door een unieke samenstelling van bestanddelen zorgt dit mondwater gewoonweg voor de best mogelijke reiniging. Ondertussen hoef je niet bang te zijn voor schade aan bijvoorbeeld jouw tandvlees of amandelen.

Sterke en gezonde tanden

Bovendien verkrijg je dankzij dit mondwater een frisse adem. Ook blijven jouw tanden sterk, blijven jouw tanden gezond en worden jouw tanden blijvend versterkt. Het is niet voor niets dat dit mondwater behoorlijk populair is. Nee, dit Zendium Classic mondwater voldoet gewoonweg aan alle wensen!

Voordelen:

 • Verbetert de mondweerstand
 • Zorgt voor een frisse adem
 • Voordeelverpakking
 • Bevat géén alcohol
 • Bevat 100% natuurlijke enzymen
beste mondwater tegen slechte adem

3. O7 Active Mondwater

Wil jij graag het beste mondwater tegen ontstoken tandvlees aanschaffen? Dan kun je kiezen voor de variant van Oxyfresh (zie hierboven) of voor déze variant van O7. Ook dit mondwater zorgt voor een grondige reiniging van jouw tanden en tandvlees.

Tegen ontstoken tandvlees

Deze grondige reiniging is vooral te danken aan de speciale Ardox X-technologie. Door deze technologie geniet je van een optimale mondhygiëne, van een prima bescherming en van de gewenste versterking. Je geniet hierdoor van sterke tanden, van gezond tandvlees en van een frisse adem.

Uit dop drinken

Bovendien gaat het ‘drinken’ van dit mondwater relatief makkelijk. Als je de dop van de flacon afdraait, kun je dit mondwater in de dop schenken. Vul de dop tot aan het randje en spoel die hoeveelheid vervolgens in jouw mond rond. Na ongeveer 30 tot 45 seconden kun je dit mondwater weer uitspugen. Door deze spoeling geniet je echt van een ultieme reiniging van jouw gebit.

Voordelen:

 • Unieke Ardox-X technologie voor best mogelijke resultaat
 • Gezond tandvlees
 • Frisse adem
 • Makkelijk in gebruik
 • Heeft een relatief aangename smaak/geur
beste mondwater ontstoken tandvlees

Aandachtspunten bij mondwater kopen

Wil jij graag de beste mondspoeling verkrijgen? Dan doe je er verstandig aan om echt het beste mondwater te kopen. In het huidige aanbod van mondwater vind je helaas ook varianten die juist schadelijk voor jouw gebit zijn. Wij willen je daarom ook heel graag wijzen op de mogelijke gevaren van mondwater. Kies alleen voor het beste mondwater en laat de mindere varianten zoveel mogelijk links liggen.

Verder is het belangrijk om naar de staat van jouw gebit te kijken. Heb je last van specifieke problemen? Dan doe je er verstandig aan om speciaal mondwater voor die problemen aan te schaffen. Zo bestaan er speciale varianten voor ontstoken tandvlees of voor een slechte adem.

Samenstelling mondwater

Let tevens goed op de samenstelling van het mondwater. Het is absoluut niet wenselijk dat het mondwater schadelijke ingrediënten bevat. Hierbij is het wél wenselijk dat het mondwater 0% alcohol bevat. Met andere woorden: zorg dat je kritisch bent op de samenstelling van het mondwater.

Tot slot raden we je aan om te durven investeren in het beste mondwater. De aanschaf van mondwater kost best wat geld, maar daar krijg je wel een hoop voor terug. Als je op de lange termijn het beste mondwater consequent gebruikt, verkrijg je een gezond, sterk en stralend gebit. Een gebit zonder problemen!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

 • De beste elektrische tandenborstel? Een top 5 met veel ervaringen!
 • De beste tandpasta? Een top 3 met heel veel ervaringen!
 • Het beste flosapparaat? Een top 3 met veel ervaringen!
 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >