De Beste Gezichtsverzorging? Tips en Reviews!

Voor de beste gezichtsverzorging kan je hieronder aller tips en reviews van producten vinden. Er is een onderscheid gemaakt tussen producten en apparaten zodat je snel kan vinden wat je zoekt. Sommige gezichtsverzorgingsproducten kan je ook voor andere delen van je lichaam gebruiken, dat wordt in elk artikel aangegeven.

Beste gezichtsverzorging crèmes

Hieronder vind je tips en reviews over de beste gezichtsverzorging crèmes. Het voordeel van een crème is dat het makkelijk in gebruik is en lang kan doorwerken als je het eenmaal hebt opgesmeerd. Denk aan crèmes tegen cellulitis, pigmentvlekken, rimpels, littekens, wallen en verbranden door de zon.

Wat is de beste whitening crème en werkt het echt?
De beste anti rimpel crème – werkt het echt?
De beste oogcrème, waar moet je op letten? Een top 3!
Een top 3 van de beste zonnebrand crème
Top 3 beste gezichtscrème voor mannen
Wat is de beste littekencrème en wat doet het?
Wat is de beste dagcrème voor de oudere huid?
Wat is de beste dagcrème en hoe moet je het gebruiken?
De beste dagcrème met SPF, inclusief ervaringen van gebruikers
De beste lippenbalsem voor droge lippen (met ervaringen)
Wat is de beste crème tegen pigmentvlekken in je gezicht? Met ervaringen!
De beste gezichtscrème voor iedere huidtype
Welke nachtcrème werkt het beste? Een vergelijking!
De beste getinte dagcrème voor een gezonde kleur
De beste oogcrème voor mannen – met veel ervaringen
Wat is de beste hydraterende crème? Een top 3!
De beste cellulite crème voor een egale en mooie huid
De beste oogcrème tegen wallen? Ontdek de top 3!

Beste gezichtsreinigers

Hieronder vind je alle tips en reviews over gezichtsreinigers. Dit kan bijvoorbeeld een scrub of een masker zijn, maar ook een andere vloeistof. Voor de beste gezichtsverzorging is het goed om regelmatig een gezichtsreiniger toe te passen. Ontdek het in onderstaande artikelen.  

Het beste peel off masker? Een top 3 met veel ervaringen
De beste bodyscrub op een rij – met veel gebruikerservaringen
Het beste oogmasker tegen wallen? Een top 3!
Het beste kleimasker? Een top 3 met veel ervaringen
De beste neusstrips? Een top 3 met veel ervaringen
Wat is het beste gezichtsmasker en waar moet je om denken?
De beste lipscrub voor zachte en gezonde lippen
Een review van de 3 beste gezichtsscrubs van dit moment
Het beste lip masker voor volle en zachte lippen? Een top 3!
Top 3 beste gezichtsreinigers voor een gezonde huid

Beste oliën voor gezichtsverzorging

Bepaalde soorten olie zijn erg goed voor je gezicht. Denk bijvoorbeeld aan kokosolie of arganolie. Ontdek in onderstaande artikelen wat ze voor jouw gezicht kunnen betekenen.  

Wat is de beste arganolie? Ontdek de ervaringen!
De beste huidolie – ook voor je gezicht (met ervaringen!)
Wat is de beste kokosolie voor je huid?

Beste gezichtsverzorging apparaten

Soms is een crème of een olie niet goed om de beste gezichtsverzorging te krijgen. Daarvoor kan je dan beter een gezichtsverzorging apparaat gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een gezichtsreinigingsborstel, een poriën reiniger, een huidverjongingsapparaat of een LED gezichtsmasker. Stuk voor stuk bijzondere hulpmiddelen die door middel van technologie je huid gezond kunnen maken en houden. 

Ontdek tips en reviews over deze apparaten in de artikelen hieronder. 

Een top 3 beste daglichtlampen met veel ervaringen
De Top 3 beste gezichtsreiniger apparaten op een rij!
Een top 3 beste cellulite cups inclusief veel ervaringen
Wat is het beste huidverjongingsapparaat voor je gezicht? En hoe werken ze?
De beste Dermarollers – Met reviews en ervaringen
De 3 beste lip plumpers voor vollere lippen
De beste comedonenlepel – En waarom hij zo effectief voor mee-eters is
Wat is het beste anti cellulitis apparaat? En werkt het echt?
Wat is het beste led gezichtsmasker? Inclusief gebruikerservaringen!
Wat is het beste microdermabrasie apparaat voor thuis?
Wat is de beste gezichtssauna? Een vergelijking
Wat is de beste Blackhead Remover met vacuüm? Een review
De beste Dermapen – Nooit meer naar de salon?!
De 3 beste infraroodlampen voor spier- en gewrichtspijn
Wat is de beste plasma pen? En verdwijnen plekjes echt?

De beste gezichtsverzorging voor vrouwen: 4 tips

Wil je als vrouw zijnde jouw gezicht op de juiste manier verzorgen? Verstandig! Door jouw gezicht op de juiste manier te verzorgen, geniet je van een stralende, zacht en gezonde huid. Hiermee neem je ook afstand van de nodige oneffenheden op/in jouw gezicht. Met onderstaande 4 tips zorg je voor de beste gezichtsverzorging voor vrouwen:

 1. Verwijder je make-up elke avond goed. Het is absoluut van belang dat je elke avond jouw make-up goed verwijderd. Trek hier echt de nodige tijd voor uit en gebruik een goede make-up remover. 
 2. Hydrateer je gezicht goed. Ook is het advies om jouw gezicht goed te hydrateren. Dit doe je onder meer door de juiste verzorgingsproducten te gebruiken, maar ook door voldoende water te drinken. Tevens kun je met bijvoorbeeld komkommers ervoor zorgen dat je het gebied onder jouw ogen goed weet te hydrateren.
 3. Gebruik de juiste verzorgingsproducten. Welk huidtype heb jij? Heb je een onrustige huid of heb je een vette huid? Of heb je mogelijk één van de vele andere huidtypes? Het is van belang om eerst te achterhalen wat jouw huidtype is, waarna je de juiste verzorgingsproducten uit kunt kiezen.
 4. Gebruik een goede dag- en/of nachtcrème. Tot slot is het advies om altijd een goede dag- en/of nachtcrème te gebruiken. Hiermee maak je jouw gezichtshuid zacht en hydrateer je de huid goed. Bovendien komt de huid tot rust en neemt de crème oneffenheden weg!
beste gezichtsverzorging

De beste gezichtsverzorging voor mannen: 4 tips

Is gezichtsverzorging alleen iets voor vrouwen? Nee, zeker niet. Ook voor mannen is het aan te raden om het gezicht goed te verzorgen. Dit wordt wel eens onderschat, maar bij mannen is dit minstens net zo belangrijk. Voor alle mannen is het aan te raden om onderstaande tips op te volgen: 

 1. Gebruik goede scheerproducten. Als je geen baard of snor wilt hebben, moet je jouw gezichtsbeharing met enige regelmaat verwijderen. Het advies is om hier louter de beste scheerproducten voor te gebruiken. Denk hierbij aan een goed scheermes, aan goed scheerschuim en aan goede after shave.
 2. Gebruik een goede dag- en/of nachtcrème. Ook voor mannen is het aan te raden om een goede crème te gebruiken. Lange tijd was dit min of meer een taboe, maar daar is in de afgelopen jaren verandering in gekomen. Je kunt nu dus met een gerust hart uit één van de vele soorten crèmes een keuze maken.
 3. Reinig je gezicht regelmatig. Verder is het voor alle mannen aan te raden om het gezicht regelmatig te reinigen. Dit doe je bijvoorbeeld onder de douche of bij de wasbak. Gebruik bij voorkeur koud water en dep na afloop jouw gezicht zachtjes droog met een handdoek.
 4. Gebruik producten die geschikt voor jouw huid zijn. Als laatste beste gezichtsverzorging voor mannen tip willen wij je het volgende meegeven: gebruik altijd producten die geschikt zijn voor jouw huidtype. Als je bijvoorbeeld een vette huid hebt, heb je andere producten nodig dan als je een droge huid zou hebben. Let hier echt goed op, zodat je alleen de juiste producten gaat gebruiken.

Wat is het beste merk voor gezichtsverzorging?

Bestaat er een beste merk voor gezichtsverzorging? Nee, er zijn echter wel meerdere merken die aan de wensen voldoen. Deze merken weten kwaliteit te leveren en gebruiken bijvoorbeeld de juiste bestanddelen/ingrediënten. Vrouwen kunnen bijvoorbeeld voor producten van Clinique, Estée Lauder, Clarins, Biodermal, La Roche-Posay en L’Oreal Paris kiezen.

3 belangrijke factoren

Voor mannen zijn producten van onder meer Clinique, Guerlain, Shiseido, Tiege Hanley, Acqua di Parma en Kiehl’s aan te raden. Wat uiteindelijk voor jou het beste merk gezichtsverzorging is, hangt van meerdere factoren af:

 • Jouw huidtype: sommige merken richten zich op specifieke huidtypes. Als je een specifiek huidtype hebt, betekent dit dat sommige merken op voorhand al afvallen. Aan de andere kant betekent dit ook dat juist enkele merken zeer interessant voor jou worden/zijn.
 • Jouw persoonlijke voorkeuren: het is ook goed mogelijk dat je persoonlijke voorkeuren op het gebied van merken hebben. Probeer daarvoor ook eens meerdere merken uit te proberen! Mogelijk hecht je ook nog waarde aan bijvoorbeeld biologische producten; in dat geval kun je op zoek gaan naar de beste natuurlijke gezichtsverzorging.
 • Jouw budget: tussen de verschillende merken zit uiteraard ook verschil op het gebied van prijskaartjes. Bepaal daarom jouw budget en ga binnen jouw budget op zoek naar de beste betaalbare gezichtsverzorging. 

Wat zijn de beste gezichtsverzorgingsproducten?

Is het mogelijk om de beste gezichtsverzorgingsproducten aan te wijzen? Nee, dat is niet het geval. Ook dit is weer afhankelijk van de hierboven genoemde factoren. Wij willen je in ieder geval aanraden om heel goed naar jouw huidtype en naar het merk van de gezichtsverzorgingsproducten te kijken.

Kies in ieder geval altijd voor producten van gerenommeerde merken. Tevens kun je via het internet op zoek gaan naar veel soorten reviews. Ook op onze website vind je veel reviews over de beste gezichtsverzorgingsproducten. Als je kiest voor de producten die wij aanraden, maak je wat ons betreft de juiste keuze. Gebruik vervolgens de verzorgingsproducten ook nog op de juiste manier, zodat je van een goede gezichtsverzorging geniet!

>