Wat is de beste plasma pen? En verdwijnen plekjes echt?

Stoor je je aan donkere plekken in je gezicht? Heb je last van een grote moedervlek in je gezicht? Of wil je graag een pigmentvlek verwijderen? Met een plasma pen is het mogelijk om weer een strakke, gezonde en fraaie huid te krijgen.

In dit artikel vind je alle relevante informatie over deze innovatieve pennen. We bespreken hoe deze pennen werken, wat de beste plasma pen is, wat de ervaringen van andere gebruikers zijn, waar je op moet letten bij het uitkiezen van een dergelijke pen en waar een dergelijke pen zoal tegen helpt.

beste plasma pen

Ontdek de beste plasma pen in dit artikel, lees snel verder!

Wat doet een laser plasma pan en werkt het?

Met een laser plasma pen ben je in staat om allerlei vlekken te verwijderen. Je kunt hierbij denken aan moedervlekken, aan wratten, aan donkere vlekken en aan pigmentvlekken. Volgens sommige fabrikanten van deze pennen is het zelfs mogelijk om tattoos volledig te verwijderen.

Over de werking van een dergelijke pen kunnen we kort zijn: Deze is subliem. We hebben meerdere pennen naast elkaar vergeleken en in de ervaringen is het verschil duidelijk zichtbaar. Men ziet de plekjes en vlekken echt verdwijnen; alleen daarom al is de aanschaf van één van de beste plasma pennen aan te raden.

Of het resultaat van de behandeling direct zichtbaar is, is afhankelijk van de staat van jouw huid. Als je echt een flinke plek wilt verwijderen, moet je daar mogelijk meerdere behandelingen voor uitvoeren. Na een behandeling is het bovendien aan te raden om 7 dagen lang de zon te vermijden.

Is een plasma pen behandeling zelf doen gevaarlijk?

Het is absoluut mogelijk om met een plasma pen zelf een behandeling uit te voeren. Sterker nog; dat is juist het doel van deze pennen. Belangrijk is wel dat je altijd de gebruiksaanwijzing strikt opvolgt en niet zelf gaat experimenteren.

Weet je trouwens waarom veel vrouwen voor één van de beste plasma pennen kiezen? Voornamelijk omdat dergelijke behandeling in een beautysalon nogal prijzig zijn. Door aanschaf van een dergelijke pen kan je dus veel geld besparen, waarbij je dus wel voorzichtig te werk moet gaan tijdens een plasma pen behandeling.

De 2 beste plasma pennen vergeleken

Heb je interesse om een pen aan te schaffen? Vind je bijvoorbeeld dat die donkere vlek uit jouw gezicht eindelijk eens moet gaan verdwijnen? Dat is mogelijk als je voor één van de beste plasma pennen kiest. Maar, wat is nou de beste pen? Wij zijn voor jou op onderzoek uit gegaan.

Aan de hand van een strenge keuring hebben we verschillende pennen met elkaar kunnen vergelijken. uiteindelijk hebben we op basis van dit vergelijk twee pennen uit kunnen roepen tot de ‘beste plasma pen’. Over deze pennen vind je hieronder iets meer informatie.

1. Laser Plasma Pen

Deze laser pen ziet er fraai uit, houdt bijzonder prettig vast en heeft een sublieme werking. Het is mogelijk om moedervlekken, om wratten en om pigmentvlekken te verwijderen. De fabrikant geeft daarnaast aan dat het óók mogelijk is om tattoos volledig te verwijderen met deze pen.

Bij aanschaf van deze pen krijg je een uitgebreid instructieboekje, een usb oplaadkabel, een grove naald en 10 fijne naaldjes meegeleverd. Met de meegeleverde naaldjes ben je in staat om de verschillende plekken en vlekken op je huid te verwijderen. Lees vooraf wel altijd goed het instructieboekje door en ga met beleid met deze pen om.

laser plasma pen

2. Beauty Laser Plasma Pen – JT Beauty Care

Deze pen van het merk JT Beauty Care heeft ook zeer goed gescoord bij onze test. De pen wordt met verschillende naalden geleverd, waardoor je meerdere behandelingen bij jezelf uit kunt voeren. Onder meer kleine wratjes, grotere wratten, kleine moedervlekken, grote moedervlekken, kleine tattoos, sproeten en donkere huidvlekken kunnen met deze pen verwijderd worden.

Bij gebruik is het onwijs belangrijk om voorzichtig om te gaan. Het advies van de fabrikant is dan ook om de pen voor de eerste keer uit te testen op een sinaasappel. Je krijgt dan meer inzicht in de werking en in de gevolgen van het gebruik van deze pen. Door de hoge kwaliteit, meerdere meegeleverde naaldjes en prettige bediening is dit in onze ogen één van de beste plasma pennen.

beste plasma pen


Wat zijn plasma pen ervaringen van anderen?

Wij zijn absoluut niet de enige die onder de indruk van bovengenoemde pennen zijn. Nee, deze pennen maken reeds meerdere vrouwen onwijs blij. Dat blijkt ook uit de ervaringen die vrouwen op het internet delen. Deze ervaringen zijn louter positief. Om jou een indruk van de beoordelingen van gebruikers te geven, hebben wij twee beoordelingen er tussen uit gepikt. De hieronder opgesomd beoordelingen bevatten opmerkingen die óók door andere gebruikers veelvuldig gedeeld wordt:

“Erg tevreden, werkt super en ziet duidelijk verschil.”

“Met een beetje geduld en rustig de vlekjes aanstippen verdwijnen pigmentvlekken. Erg handig.”

Waar moet ik om denken bij een plasma pen kopen?

Het gebruik van een laser pen is niet geheel zonder risico. Je kunt bijvoorbeeld je huid verwonden met deze pennen. Het is daarom onwijs belangrijk dat je de pen op de juiste manier gebruikt én dat je voor een hoogwaardige pen kiest. Kies bij voorkeur voor één van bovengenoemde pennen óf voor een andere pen met veel positieve beoordelingen.

Let bij het vergelijken van verschillende pennen op de prijs-kwaliteitsverhouding, de meegeleverde accessoires en dus ook op de beoordelingen van andere gebruikers. Laat je niet leiden door de goedkoopste prijzen, aangezien de goedkoopste pennen niet altijd even goed zijn.

Helpt een plasma pen ook tegen deze plekken?

Wellicht vraag je je nu af of een dergelijke pen ook helpt tegen acne, littekens, striae, wallen, rimpels en een tattoo? Nou, dat ligt er maar net aan. Het gaat er namelijk om wat voor naald je gebruikt. Met sommige naalden is het inderdaad mogelijk om dergelijke plekken te verwijderen, maar daarbij dien je wel uiterst voorzichtig te werk te gaan. Heb je niet de beschikking over de juiste naaldjes? Ga dan niet experimenteren, maar breng in dat geval een bezoek aan beautysalon. Bij de hierboven genoemde laser pennen krijg je in ieder geval wel meerdere naalden meegeleverd!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>