Wat is het beste anti cellulitis apparaat? En werkt het echt?

Heb je last van cellulitis? Dan ben je absoluut niet de enige. Relatief veel mannen én vrouwen hebben last van deze onderhuidse huidinfectie. Bij cellulitis is er sprake van een bacteriële infectie ónder de huid. Door deze onderhuidse infectie ontstaan er enkele hobbels op de huid, waardoor de huid een soort van sinaasappelhuid krijgt. Daar komt de bijnaam van cellulitis dan ook vandaan.

beste anti cellulitis apparaat

Ontdek de beste anti cellulitis apparaten

Gelukkig is het mogelijk om de cellulitis te bestrijden. Hoe je dat het beste kunt doen? Met het beste anti cellulitis apparaat. Met een dergelijk apparaat worden de onderhuidse infecties op een efficiënte manier aangepakt, waardoor je langzamerhand de sinasappelhuid ziet verdwijnen. Bij gebruik van het beste anti cellulitis apparaat moet je niet direct resultaat verwachten; de resultaten worden vaak na meermaals gebruik duidelijk zichtbaar.

Hoe werkt een cellulitis apparaat en werkt het echt?

Is het aan te raden om een cellulitis apparaat te gebruiken? Ja, dat is zeker het geval. Onderzoek wijst namelijk uit dat een apparaat tegen cellulitis het gewenste resultaat oplevert. De ‘voorwaarde’ daarbij is wel dat je het apparaat dagelijks gaat gebruiken.

Een dergelijk apparaat wordt overigens ook wel eens omschreven als een massage apparaat tegen cellulitis. De werking van een anti cellulitis apparaat is namelijk gebaseerd op trillingen; deze trillingen zorgen voor een verbetering van de bloedsomloop. De huid wordt hierdoor gladder, strakker en veerkrachtiger. Na het gebruik van een anti cellulitis apparaat kan je dus definitief afscheid nemen van de putjes in jouw huid; de welbekende sinaasappelhuid.

Om van het beste resultaat te kunnen genieten, is het van belang om het beste anti cellulitis apparaat te gebruiken. In het hedendaagse aanbod zijn helaas enkele kwalitatief mindere apparaten te vinden. Die apparaten leveren niet het gewenste resultaat op, maar zorgen juist alleen maar voor meer bacteriële infecties onder de huid.

Top 2 beste anti cellulitis apparaten

Wil je afscheid gaan nemen van jouw onrustige en lelijke sinaasappelhuid? Ben je daarvoor op zoek naar het beste anti cellulitis apparaat? Dan helpen we jou graag een handje. Wij hebben namelijk verschillende apparaten aan een strenge keuring onderworpen. Tijdens deze keuring hebben we onder meer gekeken naar de kwaliteit van het apparaat, naar de meegeleverde rollers en naar de mogelijkheden van het apparaat. Onder aan de streep zijn we daardoor op een top 2 met beste anti cellulitis apparaten uitgekomen. Hieronder vind je van deze twee apparaten een korte review.

1. Beurer Cellulite ReleaZer

Dit anti cellulitis apparaat is wat ons betreft de allerbeste keuze. Het apparaat is erg handzaam, waardoor je altijd de optimale controle weet te behouden. Met dank aan het apparaat kan je de doorbloeding gaan stimuleren, waardoor je huid na verloop van tijd een stuk strakker en mooier wordt.

Er zitten 2 verschillende massage programma's op met 3 verschillende intensiteit niveaus. Wat vaak als erg prettig wordt ervaren zijn de 4 verschillende oppervlakten op het apparaat - glad, knobbeltjes, stompe rand en scherpe rand. Daardoor vind je altijd de goede balans om de behandeling zonder pijntjes te ervaren. Het apparaat is verder 40 centimeter lang en de batterij gaat tot 10 uur mee.

cellulitis massage apparaat


2. Benice anti cellulitis apparaat

Ook dit apparaat van het merk Benice is een absolute aanrader. Het apparaat maakt gebruik van infrarood en is daardoor zeer efficiënt gebleken. Dankzij de vier meegeleverde opzetstukken/borstels/rollers kan je bovendien alle lichaamsdelen op de juiste manier gaan behandelen.

Het apparaat maakt gebruik van maximaal 10000 rotaties per minuut; hierdoor wordt jouw huid op de perfecte manier behandeld. De bloedsomloop wordt verbeterd, waarna je huid een stuk strakker en egaler wordt. Tijdens het gebruik van dit anti cellulitis apparaat kan je bovendien zelf de snelheid bepalen. Al met al een handig apparaat!

anti cellulitis apparaat massage gun

Voor welke lichaamsdelen is het?

Op welke lichaamsdelen heb jij last van cellulitis? Bij veel mensen komt de cellulitis bijvoorbeeld op de benen of armen voor. Er zijn echter ook mensen die over hun gehele lichaam last hebben van cellulitis, tot aan het hoofd en de nek toe.

Met één van de beste anti cellulitis apparaten ben je in staat om alle lichaamsdelen de gewenste verzorging te bieden. De beste anti cellulitis apparaten worden namelijk met verschillende rollers geleverd. Door deze rollers ben je in staat om verschillende lichaamsdelen perfect te behandelen; de kleine rollers gebruik je bijvoorbeeld voor de kleinere gebieden (nek), terwijl je de grote roller gebruikt voor de grotere lichaamsdelen (armen en benen).

Bij het aanschaffen van een anti cellulitis apparaat is het onwijs belangrijk om op de meegeleverde rollers te letten. Als je meerdere rollers meegeleverd krijgt, kan je namelijk met nóg meer plezier gebruik gaan maken van het apparaat. Dat is zeker het geval als je een cellulitis borstel meegeleverd krijgt. Met een dergelijke borstel kan je jezelf (of een ander) op een handige manier een ontspannende massage geven. Bij sommige van de beste anti cellulitis apparaten wordt een dergelijke borstel als extraatje meegeleverd.

Anti cellulitis apparaat ervaringen van anderen

Wil je één van de beste anti cellulitis apparaten aan gaan schaffen? Dan ben je wellicht benieuwd naar de ervaringen van andere gebruikers. Wij hebben alvast naar deze ervaringen gekeken en zijn daarbij tot één conclusie gekomen: onwijs veel mensen zijn te spreken over de bovengenoemde beste anti cellulitis apparaten.

Veel mensen roemen de makkelijke werking en bediening van het apparaat, maar ook het perfecte resultaat komt meermaals naar voren. Zo geven mensen aan dat het verschil bij hen na enkele dagen/weken zichtbaar wordt. Dit wordt treffend aangegeven in één van de beoordelingen: “Na meerdere dagen het apparaat gebruikt te hebben, lijkt ik inderdaad verbetering te zien”. Uit dergelijke beoordelingen blijkt dat deze anti cellulitis apparaten absoluut werken en het gewenste resultaat opleveren.

Conclusie van deze cellulitis apparaat review

Het mag duidelijk zijn; met een anti cellulitis apparaat kan je afscheid nemen van jouw sinaasappelhuid. Voorwaarden daarbij zijn wel dat je voor het beste anti cellulitis apparaat kiest en dat je dit apparaat dagelijks gaat gebruiken. Door dagelijks de bloedsomloop te stimuleren, neem je afscheid van de sinaasappelhuid. De onrustige huid met alle putjes wordt ingewisseld voor een strakke, egale en gezonde huid; wie wilt dat nou niet?


Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>