De beste neusstrips? Een top 3 met veel ervaringen

Kijk je wel eens in de spiegel naar jouw neus? Als je inzoomt, zie je mogelijk allerlei zwarte of witte puntjes. Deze zwarte en witte puntjes staan ook wel bekend als mee-eters of als vuil dat zich in de poriën verstopt heeft. Dit vuil en deze mee-eters tref je met name in jouw neus aan, omdat dit één van de meest vette gebieden van het lichaam is.

beste neusstrips

Ontdek de beste neusstrips, lees snel verder!

Wil je graag afscheid nemen van de viezigheden in de poriën op jouw neus? Wil je met andere woorden afscheid nemen van de mee-eters? Dan heb je meerdere mogelijkheden daarvoor, waarbij in de laatste jaren onder meer de neusstrips behoorlijk populair zijn geworden.

In dit artikel laten we je graag kennis maken met de beste neusstrips. Hierbij bespreken we niet alleen wat volgens ons de drie beste neusstrips zijn, maar we geven ook aan wáárom dit de beste varianten zijn. Door dit artikel op je gemakje door te lezen, krijg je een duidelijk beeld van de mogelijkheden van neusstrips. 

Top 3 beste neusstrips

Ben je op zoek naar een geschikte mogelijkheid om jouw neus te reinigen? Wil je graag alle mee-eters op jouw neus verwijderen? Wil je graag dat dit op een handige, snelle en relatief pijnloze manier gaat gebeuren? Dan is het aan te raden om eens te kijken naar het gebruik van neusstrips.

Met de juiste neusstrips kun je jouw neus op een handige én snelle manier volledig reinigen. Maar, welke neusstrips kun je daar nou het beste voor gebruiken? Dat is een vraag die wij onszelf ook gesteld hebben, waarna wij besloten hebben om een uitgebreide test uit te voeren. Aan de hand van deze test hebben wij uiteindelijk de drie beste neusstrips weten te selecteren; over die drie beste varianten vind je hieronder meer informatie!

1. Bioré met houtskool neusstrips

In de afgelopen jaren hebben meer en meer merken zich beziggehouden met het ontwikkelen van neusstrips. Juist doordat meer en meer vrouwen deze neusstrips zijn gaan gebruiken, hebben merken deze neusstrips steeds verder weten te verbeteren. Een merk dat dit onwijs goed voor elkaar heeft gekregen, is het merk Bioré. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de neusstrips van dit merk volgens ons de beste koop zijn.

10 minuten werking

Deze neusstrips werken min of meer als een magneet op jouw neus. Het enige wat je hoeft te doen, is deze neusstrip op jouw neus aan te brengen. Vervolgens hoef je slechts 10 minuten te wachten, waarbij de neusstrip met houtskool zich volledig aan jouw neus vasthecht. 

Als je deze neusstrip na 10 minuten van jouw neus aftrekt, zie je allerlei puntjes op de neusstrip zitten. Dit zijn alle mee-eters en overige oneffenheden die je uit de poriën op jouw neus getrokken hebt. Zodra je een paar keer van deze neusstrips gebruik hebt gemaakt, merk je al direct dat jouw neus een stuk minder vet is. Hierdoor krijg je op den duur ook een stuk minder last van oneffenheden in de poriën van jouw neus.

Meerdere strips in een verpakking

Wil je graag deze beste neusstrips aanschaffen? Dan hoef je hier een zacht prijsje voor te betalen. Bovendien vind je in de verpakking zes neusstrips terug, waardoor je zes keer de poriën van jouw neus op de juiste manier onder handen kunt nemen!

beste neusstrips houtskool

2. Garnier SkinActive Neus strips Charcoal

Ook het welbekende cosmeticamerk Garnier heeft zich beziggehouden met het ontwikkelen van neusstrips. Dit is het merk zelfs bijzonder goed afgegaan, aangezien wij zéér te spreken zijn over deze neusstrips van dit merk. Deze strips zijn betaalbaar, werken erg goed en zijn ook nog eens prettig in gebruik.

3 dubbele werking

Deze neusstrips brengen eigenlijk een driedubbele werking met zich mee. Ten eerste worden de poriën op de neus gezuiverd, ten tweede worden mee-eters verwijderd en ten derde wordt de overtollige talg verwijderd. Hierdoor wordt jouw neus een stuk minder vet én krijg je dus ook minder last van mee-eters en aanverwante oneffenheden.

15 minuten werking

Het enige wat je hier zelf voor hoeft te doen, is deze neusstrip op jouw neus aan te brengen. Laat de neusstrip vervolgens een minuut of 15 op de neus zitten en trek de strip vervolgens van jouw neus af. Je ziet daarna aan de binnenkant van deze strip allerlei zwarte en witte puntjes; dat zijn alle oneffenheden die deze neusstrips uit jouw neus hebben getrokken!

beste neusstrips ervaringen

3. Alvira Neus Strip 

Tot slot zijn wij ook over deze neusstrips van het merk Alvira zeer te spreken. Dit zijn verreweg de beste voordelige neusstrips én brengen een sublieme werking met zich mee. Bovendien vind je in de verpakking zes neusstrips terug, waardoor je zes keer jouw neus op de gewenste manier kunt reinigen.

Snel resultaat

Als je deze neusstrip op jouw neus aangebracht hebt, hoef je slechts 10 tot 15 minuten te wachten. Zodra de strip volledig droog is, kun je de strip van jouw neus aftrekken. Dit doet mogelijk ietwat pijn, maar je ziet al snel het gewenste resultaat. Deze neusstrips zijn namelijk in staat om alle poriën op jouw neus te reinigen en alle mee-eters te verwijderen. 

Door meermaals van deze neusstrips gebruik te maken, is jouw neus al een stuk minder vet. Hierdoor wordt er minder talg aangemaakt én heb je dus minder last van mee-eters en andere oneffenheden. Wat wens je nog meer?

neus strip

Hoe gebruik je een neusstrip?

Heb je één van bovengenoemde beste neusstrips aangeschaft? Dan kun je de neusstrip uit de verpakking halen en het folie van de neusstrip aftrekken. Vervolgens kun je de plakkende kant van de strip op jouw neus aanbrengen.

Druk de strip goed aan op alle punten en laat de strip vervolgens 10 á 15 minuten op jouw neus zitten. Na 15 minuten kun je de strip van jouw neus aftrekken, waardoor alle poriën perfect gereinigd worden. Je kunt de neusstrip vervolgens weggooien en eerdaags nogmaals een neusstrip uit de verpakking gebruiken.

Is het gebruik maken van de beste neusstrip pijnvrij? Nee, het is niet volledig pijnvrij, maar de pijn is allesbehalve heftig ter noemen. Zéker als je voor één van bovengenoemde neusstrips kiest, kun je op een aangename manier de poriën op jouw neus reinigen en zuiveren!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>