Wat is de beste whitening crème en werkt het echt?

Heb je een donkere huid die je graag iets lichter wilt maken? Daar bestaan meerdere mogelijkheden voor, maar de meeste vrouwen geven hierbij de voorkeur aan een zogeheten whitening crème. Deze crème, ook wel huidbleekcrème genoemd, is in staat om de huid enkele tinten lichter te maken.

Tot slot willen we je aanraden om goed naar het prijskaartje te kijken. Staar je overigens niet blind op het prijskaartje, maar probeer juist de crème te vinden met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.
beste whitening creme

Ontdek de beste whitening creme

Je kunt met deze crème onder meer pigmentvlekken een stuk lichter maken, donkere oksels lichter maken, donkere knieholtes lichter maken en donkere kringen rondom de ogen lichter maken. Uiteraard is het ook mogelijk om kleurverschil op de huid aan te pakken en om jouw gehele lichaam van een lichtere tint te voorzien.

Maar, werkt een whitening crème nou echt? Hoe werkt zo’n crème überhaupt? En wat is in onze ogen de beste whitening crème? Op al deze vragen geven wij in dit artikel een uitgebreid antwoord. Na het lezen van dit artikel kan je voor jezelf bepalen of je graag een dergelijke crème wenst te gebruiken.

Waar kan je een whitening crème of bleek crème voor gebruiken?

Het antwoord op deze vraag hebben we deels al in de inleiding gegeven. In de inleiding gaven we namelijk aan dat je deze crème onder meer voor de oksels, de knieholtes en voor rondom de ogen kunt gebruiken. Dat zijn namelijk lichaamsdelen die van nature snel een stuk(je) donkerder kunnen zijn. Mocht je dat niet mooi vinden, kan je een bleek crème gebruiken.

Het is echter ook mogelijk om met de whitening cream pigmentvlekken weg te werken. Bij de pigmentvlekken is er immers ook sprake van een stukje huid die nét iets donkerder is; door de donkere kleur valt de pigmentvlek goed op. Dat is zeker het geval als de pigmentvlek zich in het gezicht bevindt. Met dank aan de beste whitening crème ben je in staat om die pigmentvlek op een veilige en handige manier te verbergen.

Tot slot kiezen sommige vrouwen er ook voor om hun volledige lichaam een lichtere tint te geven. Dit heeft puur met de persoonlijke voorkeuren te maken en heeft niet zozeer een ‘medische’ oorzaak.

De beste whitening crème

Met dit artikel informeren we jou over de werking en voordelen van een whitening crème. We zijn echter ook op zoek gegaan naar de beste whitening crème. Uiteindelijk hebben we één crème weten te selecteren die behoorlijk goed uit de test gekomen is.

Skinlight Huidbleekcrème 

Deze beste whitening crème is in staat om de huid tot 3 tinten lichter te laten worden. De crème maakt hiervoor gebruik van natuurlijke ingrediënten, waaronder verschillende oliën en vitamine C. De fabrikant, Skinlight, heeft bij deze crème gekozen voor uitsluitend natuurlijke ingrediënten. In deze crème vind je daarom geen parfums en overige onnatuurlijke bestanddelen terug; de crème is volledig PH-neutraal. (Dit is bij sommige andere merken wel anders.)

Met deze crème kan je onder meer pigmentvlekken, moedervlekken, acne vlekken, donkere littekens, sproeten en donkere lichaamsdelen verlichten. Zoals gezegd kan de huid tot 3 tinten lichter worden dankzij deze goedwerkende bleek crème.

Het advies is om deze crème twee keer per dag op de gewenste plek aan te brengen. De crème trekt tot diep in de huid en weet daarbij de kleur van de huid aan te passen; de huid wordt lichter. Indien je de crème 2 keer per dag opsmeert, kan je 1 tot 2 maanden lang met één tube van deze crème doen.

Al met al zijn we zeer te spreken over de werking van de beste whitening crème. Bijkomend voordeel is dat deze crème geschikt is voor alle huidtypes. Ook als je bijvoorbeeld een droge of een geïrriteerde huid hebt, biedt deze bleek crème de gewenste uitkomst.

whiteningcreme-voor-donkere-huid

Whitening crème ervaringen van anderen

De hierboven genoemde crème is bij onze test goed uit de bus gekomen, maar op het internet zijn toch verschillende ervaringen te lezen. Die ervaringen hebben niet alleen betrekking op de hierboven genoemde crème, maar eigenlijk op de ‘whitening crème’ in zijn algemeenheid.

Sommige vrouwen geven aan dat de creme in staat is om bijvoorbeeld pigmentvlekken perfect te camoufleren. Ook zijn veel vrouwen te spreken over de kleurverschillen die ze teniet weten te doen door een whitening crème te gebruiken.

Anderzijds zijn er ook vrouwen die klagen over het uitblijven van de resultaten. Zij smeren de crème op en zien slechts voor een korte periode de verschillen. Daarbij geven sommige vrouwen ook aan dat de crème irriterende reacties oproept; de huid gaat zwellen en de huid gaat jeuken. Mocht je last van allergieën hebben, is het dus af te vragen of een whitening crème voor jou verstandig is om te gebruiken.

Waar moet je op letten bij whitening cream kopen?

Wil je een whitening cream kopen? Dan is het belangrijk om goed naar de beoordelingen van andere gebruikers te lezen. Komt bij deze beoordelingen naar voren dat veel vrouwen last van bijvoorbeeld een allergische reactie hebben? Dan doe je er verstandig aan om goed na te gaan of jij ook mogelijk een dergelijke reactie gaat krijgen.

Verder moet je goed kijken naar het huidtype waar de cream voor geschikt is. De hierboven genoemde whitening crème is geschikt voor alle huidtypes, maar dat geldt zeker niet voor alle crèmes.

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>