Wat is de beste hydraterende crème? Een top 3!

In de afgelopen jaren zijn allerlei verschillende crèmes op de markt gebracht. Deze verschillende crèmes brengen allemaal specifiek voordelen met zich mee, waardoor je mogelijk al snel meerdere crèmes in jouw badkamer hebt staan. Maar, welke crème gebruik je nou waarvoor? Welke crème heb je bijvoorbeeld nodig als je een droge huid hebt die je graag op de juiste manier wilt verzorgen? In dat geval kan je het beste voor een hydraterende crème kiezen.

beste hydraterende crème

Ontdek de beste hydraterende crème

In dit artikel bespreken we graag wat een hydraterende crème is. Ook geven we aan wat de beste hydraterende dagcrème voor vrouwen is, wat de beste hydraterende dagcrème voor mannen is en wat de beste hydraterende nachtcrème voor vrouwen is. Verder informeren we je ook nog graag over de werking ervan.

De beste hydraterende DAGcrème voor vrouwen

Ben je nog op zoek naar een goede hydraterende crème? Dan vind je in dit artikel zeker alle informatie waar je maar naar op zoek kunt zijn. Dat is zowel het geval voor mannen als voor vrouwen, aangezien we voor beide geslachten op zoek zijn gegaan naar de beste hydraterende crème. We kunnen uiteindelijk concluderen dat we zeker meerdere interessante crèmes gevonden hebben. Lees het artikel op je gemakje door en laat je verrassen, we starten met de beste hydraterende dagcrème voor vrouwen.

Biodermal P-CL-E Creme

In onze ogen is deze crème van Biodermal de beste hydraterende dagcrème voor vrouwen. Daarbij willen we wel graag opmerken dat je deze crème óók als een nachtcrème kunt gebruiken. Mede door deze veelzijdigheid valt deze crème bij veel vrouwen in de smaak; wij kunnen zeker begrijpen waarom.

Biodermal heeft bij deze crème bewust voor het bestanddeel ‘glycerine’ gekozen. Dit bestanddeel zorgt voor een optimale verzorging van een droge huid. Mocht je een droge, een gevoelige, een onzuivere of een geïrriteerde huid hebben, stoor je je daar wellicht al langere tijd aan. Dankzij deze crème, én dankzij de glycerine, neem je gelukkig al snel afscheid van de ongewenste staat van jouw huid.

Deze beste hydraterende dagcrème voor vrouwen zorgt voor een activering van de huidcellen, waardoor nieuwe huidcellen aangemaakt worden. hiermee wordt de huid een stuk fraaier én gezonder. Ondertussen wordt de huid ook nog beschermd tegen onder meer huidveroudering; dit is te danken aan verschillende actieve bestanddelen, waaronder vitamine E. Al met al kunnen we concluderen dat dit een zeer goede hydraterende dagcrème voor vrouwen is. Dat is zéker het geval als je last van een droge-, gevoelige-, onzuivere en/of geïrriteerde huid hebt!

beste hydraterende creme

De beste hydraterende NACHTcrème voor vrouwen

Wil jij - om welke reden dan ook – liever een nachtcrème gebruiken in plaats van een dagcrème? In dat geval kan je het beste voor deze nachtcrème van Olaz kiezen. In onze ogen is dit namelijk de beste hydraterende nachtcrème voor vrouwen. Zoals je wellicht al vermoed had, dien je deze crème vlak voor het slapen gaan op te smeren. Deze crème zorgt vervolgens ’s nachts voor een sublieme werking.

Olaz Total Effects 7 in One

Zodra je ’s ochtends wakker wordt, merk je namelijk direct dat er iets aan jouw huid veranderd is. De huid voelt stevig aan, de huid voelt zacht(er) aan en de huid heeft elke ochtend een mooie teint. Dit is allemaal te danken aan deze beste hydraterende nachtcrème voor vrouwen van het merk Olaz.

Volgens Olaz brengt deze hydraterende nachtcrème een 7-voudige werking met zich mee:

  1. De lijntjes en rimpels in de huid worden weggewerkt
  2. De crème voorkomt dat de huid uitdroogt
  3. De huid maakt poriën minder zichtbaar
  4. De huid wordt verzacht, waardoor de huidstructuur geëgaliseerd wordt
  5. De huidteint wordt geëgaliseerd
  6. De helderheid van de huid wordt verbeterd
  7. De huid wordt gehydrateerd, waardoor je geniet van een stevigere huid.

Wil je ook van deze 7-voudige werking genieten? Dan hebben wij maar één tip voor je; koop direct deze beste hydraterende nachtcrème van het merk Olaz aan. Olaz geeft hierbij wel aan dat je deze hydraterende nachtcrème voor het beste resultaat op de juiste manier moet gebruiken. Dit betekent dat je eerst jouw huid moet reinigen, zodat de nachtcrème op een schone huid aangebracht kan worden. Dat zorgt uiteindelijk voor een nóg betere werking.

goede hydraterende crème

De beste hydraterende crème voor mannen

Ook voor mannen is het steeds gebruikelijker om een hydraterende crème op te smeren. Speciaal voor alle mannen kunnen wij deze hydraterende crème van het merk L’Oréal aanraden. Deze crème is speciaal voor de mannelijke huid ontwikkeld en weet deze huid op de juiste manier te hydrateren. Je geniet hierdoor al snel van een gezonde, zachte, volle en energierijke huid. een huid waar je écht mee voor de dag kunt komen!

L'Oréal Men Expert Hydra Energetic 

L’Oréal heeft bij deze hydraterende crème voor onder meer de extracten magnesium en vitamine C gekozen. Deze twee extracten zorgen voor de gewenste hydratatie, waardoor je een vermoeide huid al snel weer kunt laten stralen. Het merk geeft daarbij dan ook aan dat deze crème speciaal ontwikkeld is voor de drukke man. Door de drukke man is de kans namelijk groot dat je last van een gevoelige, droge, geïrriteerde of vette huid gaat krijgen. Met dank aan deze hydraterende crème voor mannen weet je dat op een geweldige manier weer te herstellen.

Het advies is om deze crème ’s ochtends op te smeren. De crème trekt vervolgens tot diep in de huid in, waarbij de verschillende extracten direct aan het werk gaan. Je geniet daardoor al gauw van de gewenste werking; gedurende de dag loop je in ieder geval met een stralende en fraaie huid rond. L’Oréal geeft daarbij wel aan dat het aan te raden is om eerst de huid goed schoon te maken met een gezichtsreiniger. Nadat je dit gedaan hebt, kan je deze beste hydraterende crème voor mannen uitsmeren op de huid. Al met al zijn wij zeer te spreken over deze goede hydraterende gezichtscrème!

beste hydraterende creme voor mannen

Wat doet een hydraterende crème precies en helpt het echt?

Gedurende een dag komt jouw gezicht met de nodige externe factoren in aanraking. Deze factoren, bijvoorbeeld vuil en bacteriën, zijn van grote invloed op de conditie van jouw huid. Een logisch gevolg is dat de huid droog en/of geïrriteerd is. De verstoorde vochtbalans in jouw huid moet daarvoor hersteld worden en dat doe je met een hydraterende crème.

Het is niet voor niets dat verscheidene grote merken, zoals Olaz en L’Oréal, meerdere hydraterende crèmes op de markt hebben gebracht. Dit, en verschillende onderzoeken erover, geeft ons duidelijk aan dat de beste hydraterende crème absoluut werkt. Je weet een droge, geïrriteerde en/of onzuivere huid al snel te herstellen, waarbij jouw huid ook op andere vlakken nog de gewenste verzorging voorgeschoteld krijgt.

Door de beste hydraterende crème elke ochtend of elke avond op te smeren, geniet je dus al snel van een zachte, energierijke en stralende huid. Het is daarbij wel van belang dat je de keuze maakt tussen een dagcrème of een nachtcrème. Hierboven heb je in ieder geval meerdere hydraterende crèmes gezien waar je wat ons betreft prima voor kunt kiezen. Die beste hydraterende crèmes zorgen voor de gewenste werking, waardoor je al snel geniet van een fraaie, gezonde en vochtrijke huid!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>