De beste oogcrème tegen wallen? Ontdek de top 3!

Sta jij elke dag op met wallen? Slaap je bijvoorbeeld slecht of slaap je te weinig uren per nacht? Je bent dan zeker niet de enige; relatief veel mensen hebben last van wallen onder de ogen. Deze wallen zien er over het algemeen niet al te fraai uit, waardoor veel mensen graag iets aan de wallen willen doen.

beste oogcrème tegen wallen

Ontdek de beste oogcrème tegen wallen

Daar hebben verschillende beautymerken dan ook naar geluisterd; Zij hebben speciale oogcrèmes weten te ontwikkelen. Deze oogcrèmes tegen wallen werken zeer effectief en weten de wallen al snel te verminderen. Maar, wat is dan de beste oogcrème tegen wallen? Die vraag staat eigenlijk centraal in dit uitgebreide artikel.

Aan de hand van een uitgebreide test hebben wij uiteindelijk een top 3 samen kunnen stellen. Een top 3 van deze beste anti wallen crèmes, waarbij we onder meer naar de werking, naar de beoordelingen van andere mensen en naar de prijs-kwaliteitsverhouding hebben gekeken. Uiteindelijk hebben we drie verschillende crèmes gevonden die aan al onze verwachtingen voldoen. Mocht je één van onderstaande crèmes aanschaffen, weet je één ding zeker; je hebt de beste wallencrème in huis gehaald.

De beste oogcrème tegen wallen

Tijdens onze uitgebreide test hebben wij meerdere wallencrèmes aan een strenge keuring onderworpen. Uiteindelijk hebben wij dus drie varianten gevonden die aan onze verwachtingen voldoen. Wij zijn ervan overtuigd dat je met deze crèmes de wallen weg kunt werken, kunt verminderen en/of kunt camoufleren. Dankzij deze crèmes kom je dus goed voor de dag, waarbij je je geen zorgen hoeft te maken over lelijke wallen onder jouw ogen!

1. L'Oréal Paris Men Expert (voor mannen)

Als we het over een oogcrème tegen wallen hebben, denk je misschien direct aan een crème zoals we die vaker voorkomen. Je kunt echter ook gebruik maken van een oogroller; deze oogroller verspreidt eigenlijk de crème over jouw wallen, waardoor jouw wallen snel verdwijnen. Dat is zéker het geval als je voor deze geweldige oogroller van het merk L’Oréal kiest.

Dit wereldberoemde merk heeft deze geweldige oogroller enige tijd geleden al op de markt gebracht. Vanaf het eerste moment sloeg deze oogroller aan, aangezien deze oogroller meerdere voordelen/gevolgen met zich mee brengt:

  • Je krijgt een frisse blik
  • De donkere kringen onder en rondom de ogen worden een stuk minder zichtbaar
  • De wallen onder de ogen worden een stuk minder zichtbaar
  • Je geniet van een ontwakend effect

Deze voordelen komen onder meer tot stand dankzij de vitamine C en de cafeïne. Deze twee bestanddelen zorgen voor de gewenste werking en zorgen ook nog voor een verkoelend effect. Het is dus ook zéér aangenaam om met deze oogroller over de wallen heen te rollen.

Daarbij moeten we nog twee dingen opmerken;

  • Deze beste oogcrème tegen wallen is geschikt voor mannen
  • Deze beste oogcrème tegen wallen is geschikt voor alle huidtypes
goede oogcrème tegen wallen

2. L'Oréal Paris Age Perfect Oogcrème (voor vrouwen)

Ben je een vrouw en heb je last van de wallen onder de ogen? Dan heb je niet zoveel aan de hierboven genoemde oogcrème; die oogcrème is immers geschikt voor mannen. Uiteraard zijn wij ook op zoek gegaan naar de beste oogcrème tegen wallen voor vrouwen; daarbij is onze keus gevallen op deze oogcrème van het merk L’Oréal.

Deze crème bevat onder meer calcium B5, waardoor de huid direct versterkt wordt. Deze versterking van de huid zorgt er onder meer voor dat de wallen en donkere kringen rondom jouw ogen direct verminderd worden. Dit effect wordt verder versterkt door de aanwezigheid van extracten van pioenroos in deze oogcrème. Deze twee bestanddelen zorgen in ieder geval voor een verbluffende werking.

Bijkomend voordeel is dat je geniet van een fraaie teint op jouw huid. Deze oogcrème brengt een roze teint met zich mee, waardoor je een zeer frisse blik krijgt. Ondertussen werkt deze oogcrème ook nog tegen het ouder worden van de huid; de crème brengt ook nog een anti-aging werking met zich mee. Wat wens je nog meer?

Het advies is om één keer per dag deze crème onder de ogen aan te brengen. Doe niet al te veel crème op je vingertopje en wrijf de crème voorzichtig over jouw wallen uit. Je kunt dit in de ochtend doen, maar het is ook prima om dit in de avond te doen. Zolang je het maar met enig beleid doet én dagelijks een kleine hoeveelheid crème aanbrengt. Je geniet dan al snel van meerdere voordelen!

beste creme tegen wallen

3. Biodermal Oogcrème (voor mannen en vrouwen)

Deze lijst sluiten we graag af met deze beste oogcrème tegen wallen van het merk Biodermal. Dit merk heeft zich in de afgelopen jaren ontpopt tot één van de beste merken in de wereld van beauty- en verzorgingsproducten. Ook met deze oogcrème weet het merk onwijs veel vrouwen blij te maken.

Deze oogcrème tegen wallen is geschikt voor alle huidtypes, bevat geen parfum en zorgt voor een perfecte hydratatie van de huid onder de ogen. Door deze hydratie worden de wallen eigenlijk vanzelf al minder, terwijl deze crème de wallen ook nog weet te camoufleren. Je geniet dus al snel van een frisse en stralende huid; een huid waar je echt mee voor de dag kunt komen.

Volgens Biodermal brengt deze beste oogcrème tegen wallen een driedubbele werking met zich mee; de crème voedt, beschermt en hydrateert. Mede door deze driedubbele werking zijn wij in ieder geval zeer te spreken over deze oogcrème!

beste wallencreme

Hoe werkt een crème tegen wallen precies?

Een gekend ‘nadeel’ van de huid onder de ogen is dat deze huid nogal gevoelig is. Op het moment dat je deze huid niet goed verzorgd, zie je dat al direct terug. Je kunt dit terug zien in de vorm van wallen, maar ook in de vorming van donkere kringen. Dit proces wordt alleen maar versterkt als je slecht of onvoldoende slaapt.

De speciale crème tegen wallen brengt meer versteviging aan de huid rondom de ogen. De huid wordt gehydrateerd en de huid wordt gevoed, waardoor er al snel nieuwe huidcellen aangemaakt worden. Daarbij wordt de huid ook min of meer samengetrokken, waardoor de wallen een stuk minder zichtbaar worden. Onder meer de aanmaak van deze nieuwe huidcellen zorgt ervoor dat de wallen weggenomen worden én wegblijven. Daarbij is het wel van belang dat je de beste oogcrème tegen wallen op de juiste wijze dagelijks gebruikt.

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>