Wat is de beste crème tegen pigmentvlekken in je gezicht? Met ervaringen!

Heb je last van pigmentvlekken in je gezicht? Dan ben je zeker niet de enige. Behoorlijk veel vrouwen (en ook mannen) hebben last van deze vervelende plekjes in het gezicht. De plekjes zelf irriteren of jeuken niet, maar veel vrouwen vinden de plekjes niet al te fraai. Gelukkig is er een mogelijk om iets tegen de pigmentvlekken in het gezicht te doen. Hoe dan? Door de beste crème tegen pigmentvlekken te gebruiken!

beste crèmes tegen pigmentvlekken

Ontdek de beste crèmes tegen pigmentvlekken in het gezicht

Deze crème is speciaal ontwikkeld om de pigmentvlekken tegen te gaan. Hoe de beste pigmentcrème werkt, wat de beste crème tegen pigmentvlekken in het gezicht is en wat de ervaringen andere vrouwen zijn, vind je terug in dit uitgebreide artikel.

Kan je ouderdomsvlekken en pigmentvlekken verwijderen met crème?

Het is zeker mogelijk om zowel ouderdomsvlekken als pigmentvlekken te verwijderen met een crème. Door de crème op te smeren, wordt de opperhuid vernieuwd. Deze vernieuwde laag zorgt er onder meer voor dat het overmatige pigment afgevoerd wordt, waardoor je weer van een stralende en vlekkeloze huid kunt genieten.

Tegelijkertijd zorgt de crème tegen pigmentvlekken ook ervoor dat nieuwe pigmentvlekken niet aan het oppervlakte komen. De vorming van de nieuwe pigmentvlekken wordt op een efficiënte manier voorkomen, waardoor je ook op de langere termijn van de werking van de beste crème tegen pigmentvlekken geniet. Daarbij is het wél raadzaam om de crème dagelijks op te (blijven) smeren.

De pigmentatie crème is door de jaren heen behoorlijk populair geworden. Dit heeft, in onze ogen, te maken met het feit dat pigmentvlekken en ouderdomsvlekken niet horen bij het ideaalbeeld. Mede daarom kiezen veel vrouwen ervoor om de pigment- en ouderdomsvlekken te verwijderen met de beste crème tegen pigmentvlekken in het gezicht.

Top 3 pigmentvlekken crème best getest

Welke pigmentvlekken crème is het best getest? Wij zijn voor jou op onderzoek uitgegaan en hebben uiteindelijk een top 3 samen weten te stellen. Over deze top 3 hebben we korte reviews geschreven; deze vind je hieronder. Na het lezen van de reviews kan je voor jezelf bepalen wat voor jou de beste crème tegen pigmentvlekken in het gezicht is.

SIMIA™ Original Active Retinol Serum

Deze crème van het merk Simia is in onze ogen de beste crème tegen pigmentvlekken in het gezicht. Dat is onder meer te danken aan de unieke samenstelling van verschillende actieve bestanddelen. In deze crème is onder meer vitamine E, hyaluronzuur en actieve retinol te vinden. Deze unieke samenstelling van deze bestanddelen brengt de nodige voordelen met zich mee.

Met deze crème worden de pigmentvlekken razendsnel uit jouw gezicht verwijderd. De actieve bestanddelen trekken namelijk tot diep in de huid en zorgen daardoor voor de aanmaak van nieuwe huidcellen. Deze nieuwe huidcellen zorgen voor een nieuwe opperhuid en daarmee voor het wegdringen van het overmatige pigment.

Dat is echter niet het enige waar deze crème in uitblinkt. Nee, het is met deze crème óók mogelijk om afscheid te nemen van acne, mee-eters en grove poriën. Ook dit is weer te danken aan de aanmaak van nieuwe huidcellen, waardoor de verouderde en ongezonde huid afgestoten wordt.

Al met al zijn we zeer te spreken over deze beste crème tegen pigmentvlekken in het gezicht. Bij deze crème is het wel van belang dat je ‘m op de juiste manier gebruikt. smeer elke avond een klein beetje van deze crème op je gezicht en laat het vervolgens intrekken. Brengt vervolgens een vochtinbrengende crème aan; laat ook die crème intrekken. Beide crèmes gaan nu aan de slag om de huid weer in ere te herstellen.

beste crème tegen pigmentvlekken

Biodermal Pigmentserum D&N

Het merk Biodermal scoort regelmatig behoorlijk goed op het gebied van verzorgingsproducten. Dat is ook het geval bij de beste crème tegen pigmentvlekken in het gezicht; deze Biodermal Pigmentserum D&N is namelijk bijzonder goed uit onze test gekomen.

Met dank aan deze crème kan je afscheid gaan nemen van pigmentvlekken. Dat is echter niet het enige. Nee, deze crème werkt ook perfect tegen ouderdomsvlekken en wordt ook door veel vrouwen tijdens de zwangerschap gebruikt.

Met dank aan verschillende bestanddelen zorgt deze crème voor hydratering, stimulering en egalisering.  Nieuwe huidcellen worden aangemaakt en zorgen uiteindelijk voor een gezonde en strakke huid. Bij deze crème moet je wel rekening houden met een lange termijn voordat de resultaten duidelijk zichtbaar zijn. Over het algemeen neemt het 6 tot 8 weken in beslag voordat de resultaten duidelijk zichtbaar zijn.

Overigens is het aan te raden om deze crème níet alleen op de pigmentvlekken uit te smeren. Smeer de crème over je gehele gezicht uit, zodat over je gehele gezicht nieuwe huidcellen aangemaakt worden.

beste pigmentcrème

L'Oréal Paris Skin Expert Revitalift Laser X3 Anti Rimpel

Deze top 3 met de beste crèmes tegen pigmentvlekken in het gezicht sluiten we af met deze variant van L’Oréal Paris. Het Franse merk heeft prima werk afgeleverd met deze crème tegen pigmentvlekken; dat blijkt niet alleen uit onze test, maar ook uit de positieve beoordelingen die op het internet te vinden zijn.

Deze crème is in de basis bestemd om het ouder worden van de huid te bestrijden. Door deze crème op te smeren, worden nieuwe huidcellen in het gezicht aangemaakt. Hierdoor worden de ouderdomsvlekken en het overmatige pigment afgevoerd, waardoor je weer van een gladde en jonge huid kunt genieten.

Bijkomend voordeel is dat je ook afscheid neemt van grove poriën en rimpels. Die rimpels worden immers opgevuld door deze anti-aging crème; in onze ogen is dit zeker een groot voordeel van deze crème tegen pigmentvlekken.

Al met al zijn we ook over deze crème zeer te spreken. Het is nu aan jou om te bepalen naar welke crème jouw voorkeur uit gaat.

crème tegen pigmentvlekken

Pigmentvlekken crème ervaringen van anderen

Zoals al eerder gezegd; op het internet zijn veel pigmentcrème ervaringen te vinden. Dat geldt ook voor de drie crèmes die we hierboven besproken hebben. De beoordelingen over deze crèmes zijn onwijs positief te noemen. Veel vrouwen roemen de werking van de crème en de resultaten die vaak al binnen enkele weken zichtbaar zijn.

Over de hierboven drie besproken crèmes zetten we graag enkele beoordelingen op een rijtje; aan de hand van onderstaande ervaringen krijg je een duidelijk(er) beeld van de gevolgen van het gebruik van de beste crème tegen pigmentvlekken in het gezicht:

Hij maakt je huid erg zacht. Het lijkt wel alsof je huid gelijk opknapt na het aanbrengen.

Ik gebruik het product nu 3 weken en smeer het iedere ochtend en avond op mijn gezicht. Ik zie dat de pigmentvlekken langzaam minder zichtbaar worden

Heb het product aangeschaft op basis van alle positieve reacties, en er is geen woord aan gelogen. Gebruik het serum nu een week en ook mijn gezicht ziet er veel stralender uit.

Deze beoordelingen laten in onze ogen duidelijk zien dat de ervaringen van veel vrouwen super positief zijn. Wil jij ook van deze positieve ervaringen profiteren? Het is mogelijk met één van de drie hierboven genoemde crèmes tegen pigmentvlekken in het gezicht.

Niet snel genoeg resultaat? Zo kan je pigmentvlekken camoufleren

Brengt de beste crème tegen pigmentvlekken in het gezicht niet snel genoeg de gewenste resultaten? Dan kan je er ook voor kiezen om ondertussen de pigmentvlekken te camoufleren. Voor het camoufleren van de pigmentvlekken heb je de keus uit meerdere mogelijkheden/producten:

  • Foundation
  • Roze concealer
  • Gebruik een kleurcorrector

Met dank aan deze mogelijkheden is het mogelijk om de pigmentvlekken te camoufleren. De vlekken vallen daardoor minder op en hebben dus een mindere invloed op jouw uitstraling. Ondertussen is het wel aan te raden om de beste crème tegen pigmentvlekken in het gezicht op te blijven smeren, aangezien je daarmee op de langere termijn de beste resultaten weet te behalen!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>