Armani Si Fiori review met ervaringen

Het uitkiezen van een nieuw parfum is als het uitkiezen van snoep in een snoepwinkel. Je hebt veel te veel keus en alle varianten zien er zo geweldig uit. Om uiteindelijk de juiste keuze te kunnen maken, is het daarom van belang dat je een goed vergelijk maakt. Daar helpen we jou graag een handje bij!

Armani Si Fiori review

Ontdek het in deze Armani Si Fiori review

Dat doen we onder meer met deze Armani Si Fiori review. In deze Armani Si Fiori review laten wij je kennis maken met dit heerlijke parfum van Armani. Je leest je met deze review goed in, waarna je direct de keuze kunt maken: dit parfum wel of niet aanschaffen.

Armani Si Fiori review

In de afgelopen jaren heeft Armani veel vrouwenparfums op de markt gebracht. Deze parfums worden over het algemeen goed ontvangen, zoals ook bij de Armani Si Fiori variant het geval was. Al snel waren veel vrouwen te spreken over dit heerlijke parfum. Zijn wij zelf ook te spreken over dit parfum van het Italiaanse modemerk? Je leest het hieronder!

Giorgio Armani Si Fiori

Wist je dat het merk Armani zich ooit alleen op mannen richtte? In de afgelopen jaren is daar flinke verandering in gekomen, zoals ook te zien is in het aanbod van parfums. Binnen het aanbod van Armani vind je meerdere vrouwenparfums terug, waarin de Armani Si één van de belangrijkste series is. Binnen deze lijn is een belangrijke rol weggelegd voor dit Giorgio Armani Si Fiori parfum.

Geurtinten voor iedereen anders

Dit parfum is vergelijkbaar met de Si en de Si Passione variant, maar weet zich toch te onderscheiden. Dat doet met dit parfum met name door de heerlijke, bloemige geur. Deze geur is onwijs aangenaam voor de neus, blijft lang hangen en kent verschillende geursensaties. Jij ruikt mogelijk andere tinten dan een ander persoon doet; je weet dan ook iedereen te verrassen met dit heerlijke parfum.

Armani Si Fiori kopen

Uitstekende dekking

Bovendien geniet je ook laat in de avond nog van dit parfum. Armani heeft er perfect voor gezorgd dat dit parfum een lange dekking heeft. Als we naar de beoordelingen van kopers kijken, zien we dat veel vrouwen het daarmee eens zijn. Zo geven veel vrouwen aan dat zij de gehele dag door lekker ruiken én dat ze zich daarmee een stuk zelfverzekerder voelen.

Zoet of bloemig?!

Ook zijn eigenlijk alle kopers bijzonder te spreken over de geur van dit geweldige merk. Het leuke aan deze reviews is dat sommige vrouwen dit parfum zoet vinden, terwijl andere vrouwen het parfum juist bloemig vinden. Dat is precies datgene wat we hierboven bedoelden met de verschillende geursensaties.

Verschillende flacons

Ben jij nog op zoek naar een heerlijk damesparfum? Dan hoef je eigenlijk niet meer verder te kijken. Het enige wat je nog hoeft te doen, is een keuze te maken tussen de verschillende flacons. Je kunt namelijk kiezen voor een flacon van 30 ml, van 50 ml of van 100 ml. Ongeacht voor welke flacon je kiest, geniet je van een fraai design; de flacon lijkt op een nagellakpotje en heeft een roze tint.

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>