De beste mannen parfum? Een top 3 met heel veel ervaringen!

Wil jij elke dag overal en altijd de show stelen? Dan is het aan te raden om op zoek te gaan naar het beste mannenparfum. Waarom? Omdat je met een heerlijke geur écht altijd de show weet te stellen. Om tot het beste mannenparfum te kunnen komen, moet je echter wel een uitgebreide zoektocht starten.

beste mannen parfum

Ontdek de beste mannen parfum, lees snel verder!

Deze uitgebreide zoektocht is het gevolg van het ongekend uitgebreide aanbod van mannenparfums. Sommige van deze parfums hebben een zeer sterke geur, terwijl andere parfums juist een mildere geur hebben. Het is aan jou om te bepalen waar jouw voorkeur naar uit gaat. 

In dit artikel helpen wij jou graag met de zoektocht naar de beste herenparfum. Dit doen we aan de hand van onze persoonlijke top 3. Deze top 3 hebben wij samen kunnen stellen aan de hand van een uitgebreide test. Tijdens deze test hebben wij niet alleen naar de geur van de parfum gekeken, maar ook naar bijvoorbeeld de flacon en het prijskaartje. Uiteindelijk hebben wij op basis hiervan de beste mannengeur samen kunnen stellen.

Wil je meer weten over de beste mannen parfum? Dan verwijzen wij je graag naar onderstaande reviews, waarin je ook meer informatie vindt over de beste goedkope parfum heren. Die parfum laat duidelijk blijken dat je niet altijd heel veel geld uit hoeft te geven aan een lekker luchtje!

Top 3 beste mannen parfum

Wil je graag de beste mannen parfum aan gaan schaffen? Zoals we hierboven al stelden, is het huidige aanbod ongekend uitgebreid. Je hebt de keus uit honderden luchtjes, waardoor het lastig is om een keuze te gaan maken. Graag helpen we jou daar een handje bij!

Hieronder vind je meer informatie over de drie beste mannen parfums. Deze verschillende soorten luchtjes zijn bij ons in de smaak gevallen én voldoen aan de verwachtingen. Zo kun je er bijvoorbeeld al van uit gaan dat deze luchtjes absoluut niet schadelijk zijn voor jouw huid. Je kunt dus met een gerust hart elke dag de beste mannen parfum opspuiten!

1. Paco Rabanne 1 Million

Heb je enig idee wat één van de meest populaire heren parfums van dit moment is? Dat is zonder twijfel Paco Rabanne 1 Million. Dit parfum is in de afgelopen jaren onwijs populair geworden en is wat ons betreft ook de beste variant waar je nu voor kunt kiezen.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Waarom wij zo over deze variant te spreken zijn? Dat komt met name door de geweldige krachtige geur, het relatief gunstige prijskaartje en de fraaie flacon. Elke keer als je dit parfum opspuit, trekken enkele krachtige extracten direct jouw neus in. Dat is niet alleen het geval bij jouw neus, maar ook bijvoorbeeld de neus van jouw partner of een voorbijganger. Ook zij zijn ongetwijfeld direct onder de indruk van deze geur.

Unieke samenstelling

Hoe we deze geur het beste kunnen typeren? Nou, vooral als krachtig, maar ook zeker als fris en als verleidelijk. Deze geuren komen tot stand door extracten van grapefruit, bloed mandarijn, munt, roos, kaneel, geurnoten, amber, Indiase patchoeli, hout noten, amber en leder. Kijk, dat is nog eens een unieke samenstelling!

Inhoud van 50 ml, 100 ml en 200 ml

Als je interesse in dit beste heren parfum hebt, moet je nog één belangrijke keuze maken. Ga je voor de flacon van 50 ml, van 100 ml of van 200 ml? De keus is aan jou. Wij kunnen je de aanschaf van dit heerlijke heren parfum in ieder geval van harte aanraden!

beste herenparfum

2. Nikos Sculpture

Ben jij op zoek naar de beste goedkope heren parfum? Wil je van een heerlijke geur genieten, maar wil je liever niet al te veel geld uitgeven? Dan is het zéker aan te raden om voor Nikos Sculpture te gaan. Dit heren parfum heeft een inhoud van maar liefst 100 ml én is zeer voordelig geprijsd. Dit parfum kost eigenlijk een fractie van de hierboven genoemde variant van Paco Rabanne. 

Rijke, frisse, houtachtige geur

Bij het samenstellen van dit luchtje heeft Sculpture gekozen voor een unieke samenstelling van ingrediënten. Onder meer extracten van jasmijn, roos, geranium, mandarijn, bergamot, citroen, ceder en tonkaboon komen in dit parfum duidelijk naar voren. Al deze extracten tezamen zorgen voor een rijke, frisse en houtachtige geur.

Gaat lang mee

Indien je dit parfum één keer opgespoten hebt, wil je hoogstwaarschijnlijk niks anders. Aangezien dit parfum in een flacon van 100 ml geleverd wordt, kun je echter lange tijd vooruit met dit parfum. Gezien de heerlijke geur, de prijs en de inhoud van de flacon zijn wij echt héél enthousiast over dit heren parfum. Met dit heren parfum weet je elke dag de show te stelen, terwijl je echt weinig geld hieraan uit hoeft te geven!

beste mannengeur

3. David Beckham Instinct

Ken je David Beckham? Deze ex profvoetballer en royaltyster heeft in de afgelopen jaren meerdere parfums op de markt gebracht. Toen wij verschillende geuren aan een strenge keuring onderworpen, kwamen wij al snel uit bij deze specifieke variant van David Beckham. Deze variant weet namelijk een heerlijke geur te combineren met een zéér interessant prijskaartje.

Onverwacht goed geprijst

Qua prijskaartje kan dit parfum nagenoeg tippen aan de hierboven genoemde variant van Sculpture. De variant van Sculpture wordt echter in een flacon van 100 ml geleverd, terwijl deze variant van David Beckham in een flacon van 75 ml geleverd wordt. Overigens kun je ook nog kiezen voor een inhoud van 30 ml of 50 ml, maar wij raden de grootste flacon absoluut aan.

Goede mannengeur - vinden vrouwen

David Beckham heeft in ieder geval voor een unieke geur gekozen. Hij omschrijft de geur zelf als een verleidelijke geur voor de moderne en stijlvolle man. Heb je een date op het programma staan? Of wil je tijdens het uitgaan een leuke vrouw versieren? Dan gaat dat je dus zeker lukken met dit heerlijke heren parfum.

De extracten in dit parfum zijn van bergamot, citrusvruchten, patchoeli, steranijs, kardemom en witte amber. Deze extracten tezamen zorgen in ieder geval voor een krachtige, frisse én verleidelijke geur. Een geur waar je hoogstwaarschijnlijk elke dag van wilt gaan genieten!

beste goedkope parfum heren

Aandachtspunten bij mannen parfum kopen

Ben je hoog toe aan een nieuw heren parfum? Dan weet je op voorhand één ding zeker: je hebt meer dan genoeg keus. Hoe je voor jezelf dan de juiste keuze kunt maken? Dat doe je eigenlijk door jezelf enkele vragen te stellen:

  • Wat is het beste mannen parfum volgens vrouwen?
  • Wat is het beste mannen parfum ter wereld?
  • Welke geur vind je zelf lekker?
  • Hoeveel geld wil je uitgeven aan het beste mannen parfum?

Als je voor jezelf op deze vragen een antwoord weet te vinden, kun je gericht naar het beste mannen parfum op zoek gaan. Overigens kun je de antwoorden op de eerste twee vragen op Google vinden, terwijl je zélf antwoord op de laatste twee vragen moet zien te geven.

Probeer te variëren

Let in ieder geval goed op de geur van het parfum, op het prijskaartje en op de inhoud van de flacon. Des te groter de flacon is, des te langer je van het beste mannen parfum kunt genieten. Wij raden je ook aan om te variëren met meerdere parfums; dan geniet je elke dag weer van een heerlijke, frisse geur! Een geur waarmee je altijd en overal voor de dag kunt komen.

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>