Jean Paul Gaultier Le Male review met veel ervaringen

Al geruime tijd is Jean Paul Gaultier één van de bekende merken in de wereld van parfums. Dit merk richt zich op zowel mannen- als op damesparfums en doet dat met verve. Voor de vrouwen is de Jean Paul Gaultier Classique al jarenlang één van de favorieten, terwijl veel mannen voor de Jean Paul Gaultier Le Male parfum kiezen. 

Jean Paul Gaultier Le Male review

Ontdek hieronder alles in deze Jean Paul Gaultier Le Male review

In deze Jean Paul Gaultier Le Male review ga je nader kennis maken met dit parfum. Zo bespreken we in deze Jean Paul Gaultier Le Male review uit welke extracten dit parfum opgebouwd is én wat andere mannen van dit heerlijke parfum vinden.

Jean Paul Gaultier Le Male review

Wil jij graag altijd en overal heerlijk ruikend voor de dag komen? Hecht jij veel waarde aan jouw eigen lichaamsgeur? En ben je op zoek naar een fris parfum? Dan kun je eigenlijk niet om de Jean Paul Gaultier Le Male heen. Dit parfum is namelijk heerlijk fris te noemen, brengt een verleidelijke geur met zich mee en is bovenal mannelijk te noemen.

Ook onder vrouwen populair

Onder zowel mannen als onder vrouwen is dit parfum erg populair. Veel vrouwen vinden de geur namelijk ook erg aangenaam, waardoor dit parfum ook ideaal is voor een avondje uit. Uiteraard is het ook een perfect cadeau om aan jouw partner te vragen of te geven.

Fris karakter door de juiste extracten

De geur van dit heerlijke herenparfum kan dus het beste bestempeld worden als fris. Dit frisse karakter is te danken aan de extracten van onder meer sandelhout, amber, vanille, ceder, tonkaboon, karwij, kaneel, oranjebloesem, lavendel, bergamot, kardemom en mint. Jean Paul Gaultier is absoluut niet over één nacht ijs gegaan bij het creëren en samenstellen van dit parfum.

Jean Paul Gaultier Le Male kopen

Ervaringen van anderen met dit heren parfum

Al jarenlang is dit parfum in ieder geval erg populair te noemen. Dit is ook iets wat blijkt uit onder meer de volgende beoordelingen. Speciaal voor deze Jean Paul Gaultier Le Male review zijn wij op zoek gegaan naar beoordelingen van andere mannen. Onder meer de volgende beoordelingen zijn in onze ogen typerend voor dit unieke en heerlijke parfum:

"Jean Paul Gaultier is inmiddels mijn vaste parfum geworden. Naast zijn frisheid zitten er ook talloze kruidige kanten aan. Zelfs in de avond krijg ik nog complimenten over de geur (blijft dus lang zitten!)."

"Het blijft voor ons de heerlijkste geur voor mannen, zeer beschaafd en een lang houdend aroma. Voor ons springt de geur er echt met vlag en wimpel boven uit. 
De 200ml fles is zeker de moeite waard en is soms in een super aanbieding te koop waardoor we er een extra aanschaffen."

Niet alleen de geur is fantastisch, ook de dekking

Uit deze beoordelingen blijkt duidelijk de kracht van dit parfum. Aan de ene kant zijn dus veel mannen te spreken over de geur, terwijl veel mannen ook aangeven dat de dekking echt subliem is. Als je ’s ochtends dit parfum opspuit, geniet je daar zelfs in de avonduurtjes nog optimaal van. Wat wens je nog meer als je op zoek bent naar een heerlijk damesparfum?

Unieke flacon

Als afsluiter van deze Jean Paul Gaultier Le Male review kijken wij graag nog even naar de flacon. De flacon van dit luchtje is vormgegeven in de vorm van het silhouet van een man. Dit trucje heeft het merk Jean Paul Gaultier vaker uitgehaald, maar het werkt nog steeds. De flacon heeft namelijk een uitgesproken uitstraling en houdt ook nog eens lekker vast.

Verschillende inhoud

Bovendien heb je de keus uit vier verschillende soorten flacons; met een inhoud van 40 ml, van 75 ml, van 125 ml of van 200 ml. Het is aan jou om te bepalen naar welke flacon jouw voorkeur uit gaat. Indien je voor de aanschaf van de Jean Paul Gaultier Le Male kiest, maak je wat ons betreft sowieso een goede keuze.

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>