Jean Paul Gaultier Classique review met veel ervaringen

Wil je als vrouw zijnde graag een heerlijk zoet parfum aanschaffen? Dan is de kans groot dat je al snel bij de Jean Paul Gaultier Classique uit gaat komen. Al decennialang is dit namelijk één van de populairste zoete parfums onder vrouwen.

Jean Paul Gaultier Classique review

Jean Paul Gaultier Classique review.

Dit parfum is niet alleen leuk om voor jezelf te kopen, maar óók om te krijgen van bijvoorbeeld jouw partner. Wil je echter eerst weten of dit parfum wel echt iets voor jou is? Neem dan deze Jean Paul Gaultier Classique review op je gemakje door; in deze Jean Paul Gaultier Classique review bespreken we dit parfum uitgebreid!

Jean Paul Gaultier Classique review

De Jean Paul Gaultier Classique is één van de bekendste parfums van het merk Jean Paul Gaultier. Tegelijkertijd is het ook één van de parfums die wereldwijd het meest verkocht is; al decennialang staat dit parfum in ieder geval bovenaan het verlanglijstje van veel vrouwen.

Een klassieker met heerlijke extracten

Zoals de naam – ‘Classicque’ – al doet vermoeden, is dit een ware klassieker geworden. Ooit werd dit parfum door Jacques Cavallier gecreëerd; deze parfumeur wist direct hoge ogen te gooien met dit parfum. Hij gebruikte voor dit parfum een combinatie van extracten van vanille, anijs, roos, muskus, Ylang-Ylang, peer, pruim, bergamot, kaneel, sandelhout, orchidee, iris, mandarijn en amber. 

Fris-zoete vrouwelijke geur

Deze extracten tezamen zorgen voor een frisse en zoete geur. Een geur die omschreven kan worden als verleidelijk, sensueel en vrouwelijk. Zodra je dit parfum opspuit, weet je jouw zelfvertrouwen eigenlijk direct te verbeteren. Je weet namelijk zeker dat je overal met een heerlijke lichaamsgeur verschijnt.

Blijft lang zitten

De Jean Paul Gaultier Classique heeft niet alleen een heerlijke geur, maar blijft ook nog eens lang te ruiken. Indien je ’s ochtends dit parfum opspuit, geniet je zelfs in de late avonduren van de heerlijke geur. Dat geldt niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen om jou heen. Ook zij hebben maar al te graag de geur van dit parfum in hun neus zitten.

jean paul gaultier classique parfum review

Ervaringen van andere vrouwen

Deze Jean Paul Gaultier Classique review is uiteraard niet compleet zonder beoordelingen van andere vrouwen. Wij hebben enkele veelzeggende beoordelingen voor je op een rijtje gezet:

"Heerlijke geur waar zowel mijn vrouw als ik heel blij mee zijn. De geur is bloemig en blijft goed hangen. Een moederdagcadeau dat in de smaak viel!"

"Dit geurtje ruikt heerlijk! Niet te bloemig, niet overwelmend. Maar net goed, en langblijvend. Na een hele dag werken/shoppen/.... ruik je het parfum nog goed! Mooi design flesje ook, kan je gerust uitstralen!."

Deze twee beoordelingen geven eigenlijk direct de kracht van dit parfum weer. Aan de ene kant is de geur van dit parfum subliem te noemen, terwijl de geur ook nog lang blijft hangen. Wat wens je nog meer? 

Flacon met unieke uitstraling

Tevens zijn wij van mening dat de flacon van dit damesparfum echt uniek te noemen is. De flacon is namelijk vormgegeven als een silhouet van het vrouwelijke lichaam; zodra je deze flacon vastpakt, voel je direct jouw vrouwelijkheid naar boven komen. Zodra je dit parfum opgespoten hebt, weet je bovendien direct jouw zelfvertrouwen naar een hoog niveau te tillen. Al met al dus een perfect begin van de dag.

Al sinds 1993 is de Jean Paul Gaultier Classique één van de populairste parfums onder vrouwen. Zoals je in deze Jean Paul Gaultier Classique review hebt kunnen lezen, begrijpen wij maar al te goed waarom. Ook de hierboven weergegeven beoordelingen geven duidelijk weer dat veel vrouwen onder de indruk zijn van dit heerlijke parfum van dit grootse merk!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>