De beste vanille parfum? Een top 3 met veel ervaringen!

Naar welke geursensatie gaat jouw voorkeur uit bij een luchtje? Heb jij het liefste een parfum met een vanille geur? Dan ben je in dit artikel in ieder geval aan het juiste adres. In dit artikel laten wij je namelijk graag kennis maken met de beste vanille parfum.

beste vanille parfum

Ontdek de beste vanille parfum, lees hieronder verder.

Persoonlijk zijn wij ook onder de indruk van deze geur. De zoetigheid, de oriëntaalse extracten en de unieke geur zorgen ervoor dat dit één van onze favoriete geursensatie is. Het was dan ook zeker geen straf om op zoek te gaan naar de beste vanille parfum!

Top 3 beste vanille parfum

Gaat jouw voorkeur ook naar vanille uit? Wil jij ook graag dagelijks van de heerlijke geur van vanille gaan genieten? Dan is het aan te raden om te kiezen voor één van de soorten parfums die wij hieronder bespreken. Deze drie parfums zijn namelijk bij ons als beste uit de test gekomen. De smaak, de prijsstelling en het gehele plaatje zijn bij deze drie parfums volledig naar onze wens!

1. Thierry Mugler Angel

Dit unieke parfum van het merk Thierry Mugler is wat ons betreft de beste vanille parfum voor dames. Deze parfum heeft een heerlijke geur, waarvoor de extracten van vanille en patchoeli met elkaar gemengd zijn. Deze twee extracten tezamen zorgen voor een overheerlijke geursensatie. Een geur die lange tijd in je neus aanwezig blijft en voor een glimlach op je gezicht gaat zorgen.

Ook vinden wij het super dat de flacon zo uniek is. De flacon is net een soort van ster vervaardigd van ijs. Indien je deze flacon in jouw kast neerzet, is het dus ook direct een opvallend item. Voor dit heerlijke parfum betaal je vrij veel, maar daar is de kwaliteit dan ook naar.

De parfum heeft een lange dekking, heeft dus een heerlijke geur en maakt van elke dag een feestje. Absoluut een aanrader dus. Elke vrouw die dit parfum op doet, weet in ieder geval goed voor de dag te komen!

top 3 beste vanille parfum

2. Hugo Boss The Scent

Ook voor heren zijn heerlijke vanille parfums verkrijgbaar. Tone wij deze parfums aan onze test onderwierpen, waren wij direct blij. De geur van vanille is namelijk heerlijk; iets wat zeker het geval was bij dit parfum van het merk Hugo Boss. Dit is volgens ons het beste vanille parfum voor heren. 

Dit parfum kent een unieke geurcombinatie van vanille en leer. Dit zijn niet direct twee extracten die je in combinatie met elkaar zou brengen, maar Hugo Boss heeft daar dus wel voor gekozen. Die keuze heeft goed uitgepakt. De geur is echt sensationeel, terwijl de geur ook nog lang aangenaam blijft.

Qua flacon heeft Hugo Boss voor stijl en eenvoud gekozen. Iets wat eigenlijk perfect bij de moderne en drukke man past. Wil jij elke dag zoet en aangenaam ruiken? Dan is dit parfum van Hugo Boss eigenlijk voor jou weggelegd! 

hugo boss vanille parfum

3. Ester perfumes (voor je AUTO) 

Deze lijst met beste vanille parfums sluiten we graag op een unieke manier af. Toen wij verschillende parfums aan het uitproberen waren, viel ons ook al snel op dit unieke parfum van het merk Ester Perfume. Dit parfum is namelijk een zogeheten autoparfum; zeer klein en dus geschikt om in de auto neer te leggen.

Zodra je in de auto stapt (bijvoorbeeld naar een belangrijke afspraak toe), kun je dit parfum opspuiten. Je geniet dan direct van heerlijke extracten van vanille. Daarbij is het ook nog mogelijk om dit parfum in de auto te gebruiken als een luchtverfrisser. Als je daarvoor kiest, weet je ook in jouw auto continu van de heerlijke geur van vanille te genieten.

Het mag duidelijk zijn: wij zijn ook te spreken over dit beste vanille parfum. Die eer heeft dit parfum overigens ook te danken aan het prijskaartje. In verhouding tot de hierboven genoemde varianten is deze variant echt voordelig te noemen. Daarnaast is het dus ook nog een voordeel dat je dit parfum veelzijdig in kunt zetten; wij zijn fan!

beste vanille parfum kopen

Aandachtspunten bij vanille parfum kopen

Gaat jouw absolute voorkeur uit naar een vanille parfum? Eet jij ook graag vanille ijs en ruik je graag aan vanillestokjes? Dan kunnen wij het maar al te goed voorstellen dat je zelf ook een parfum van deze geur wenst te hebben.

Als je een vanille parfum uit gaat kiezen, is het aan te raden om op verschillende criteria te letten:

  • Smaaksensatie: hoe is de smaak van de parfum tot stand gekomen? in veel gevallen is dit te danken aan vanille in combinatie met een ander geurextract.
  • Merk: in onze ogen kun je het beste kiezen voor een vanille parfum van een gerenommeerd merk
  • Inhoud van de flacon: wil je graag langdurig van de beste vanille parfum genieten? Kies dan bij voorkeur voor een grote flacon.
  • Prijskaartje: hoeveel wil je aan de vanille parfum uitgeven? Probeer dit voor jezelf te bepalen en vervolgens gericht po zoek te gaan naar een geschikt vanille parfum!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>