Armani Si review met 300+ ervaringen

Mooie kleding aan, mooie nagellak op de nagel, make-up op en een heerlijk parfum op. Komt dat bij jou bekend voor? Kom jij ook graag verzorgd voor de dag? En besteed je graag geld en aandacht aan de manier waarop je ruikt? Dan is het interessant om eens in het aanbod van Armani te kijken.

Armani Si review

Ontdek het in deze Armani Si review

In het aanbod van dit Italiaanse modemerk vind je namelijk heerlijke parfums terug. Parfums waarmee je écht voor de dag kunt komen. Dat is ook het geval als je kiest voor de Armani Si parfum; in deze Armani Si review vertellen wij je graag iets meer over dit parfum!

Armani Si review

Als je graag verzorgd voor de dag komt, is een heerlijk parfum eigenlijk onmisbaar. Maar, voor welk parfum kun je dan het beste kiezen? Jij bent de enige die op die vraag antwoord kan geven; elk parfum brengt immers een specifieke geur met zich mee. Om meerdere redenen is het sowieso interessant om naar het Armani Si parfum te kijken!

Giorgio Armani Sì (dames)

Ben je een liefhebber van een heerlijk fruitige geur? En ben je ook gek op een parfum dat langere tijd blijft zitten? Als je op deze twee vragen ‘ja’ geantwoord hebt, kun je eigenlijk niet om dit Armani Si parfum heen. Dit parfum werd al in 2013 gelanceerd en is sindsdien ongekend populair gebleken.

Frisse geur met unieke extracten

Deze populariteit is onder meer te danken aan de unieke geur. Armani heeft voor deze geur extracten van cassis verwerkt met extracten van fresia, mei roos, vanille, ambroxan, hout noten en patchouli. Deze extracten tezamen zorgen voor een heerlijke frisse geur. Een geur die lang aanwezig blijft in de neus, maar absoluut niet storend aanwezig is.

Blijft lang zitten

Bovendien blijft dit parfum echt lang zitten. Als je in de vroege ochtend dit parfum opspuit, geniet je hier in de late namiddag en ’s avonds nog steeds van. Dit geldt niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen. Volgens de oprichter van Armani, Giorgio, staat dit parfum namelijk voor moderne vrouwelijkheid en een onweerstaanbare kracht!

Armani Si kopen

Verschillende flacons

Heb je nu al interesse in dit heerlijke parfum van dit bijzondere merk? Dan is het goed om te weten dat je uit vier flacons kunt kiezen: 30 ml, 50 ml, 100 ml of 150 ml. Alle flacons hebben in ieder geval een simpele doch stijlvolle vormgeving. Een vormgeving waardoor je het geurtje ook overal mee naar toe kunt nemen. Dat is zeker het geval als je voor één van de kleinere flacons kiest.

Wat anderen zeggen

Bij onze partner bol.com hebben zo'n 350 kopers een review achtergelaten. In deze reviews valt onder meer te lezen dat de geur subliem is en dat de geur lange tijd aanwezig blijft. Ook geven meerdere vrouwen aan dat zij leuke complimentjes hebben ontvangen over dit parfum. Dat lijkt ons een perfect en typerend slot voor deze Armani Si review. Wij zijn in ieder geval ook fan van de unieke, frisse geur van dit parfum van Armani!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>