Armani Si Passione review met veel ervaringen

Ben je als vrouw zijnde op zoek naar een heerlijk parfum? Of wil je als man zijnde jouw partner met een leuk cadeau verrassen? In beide gevallen is het aan te raden om het aanbod van Armani te bekijken. Dit Italiaanse modemerk heeft namelijk tal van heerlijke parfums op de markt gebracht.

Armani Si Passione review

Ontdek het in deze Armani Si Passione review

Binnen het aanbod is een belangrijke rol weggelegd voor de Armani Si serie. Binnen deze serie is de Armani Si Passione één van de populairste parfums, waarover je meer gaat lezen in deze Armani Si Passione review! Wij laten je met dit artikel graag kennis maken met dit overheerlijke, bloemige parfum!

Armani Si Passione review

Als je een geurtje aan wilt schaffen, weet je op voorhand zeker dat je heel veel keuze hebt. Juist doordat het aanbod zo uitgebreid is, kan het lastig zijn om het gewenste parfum te vinden. Graag helpen we jou daar dan ook een handje mee! In deze Armani Si Passione review vind je alle informatie over dit parfum, zodat je voor jezelf direct de juiste keuze kunt maken. Ga je voor dit parfum van Armani? Of kies je toch voor één van de andere parfums?

Giorgio Armani Sì Passione (dames)

In het jaar 2017 kwam het merk Armani met dit Si Passione parfum op de markt. Het doel was om een parfum te ontwikkelen waarin frisse, fruitige en bloemige extracten met elkaar gecombineerd zouden worden. In dat doel is Armani uiteindelijk bijzonder goed geslaagd; dit parfum heeft een mengelmoes van heerlijke geurextracten.

Veel verschillende extracten

Voor dit parfum heeft Armani gebruik gemaakt van veel soorten extracten: roze peper, peer, grapefruit, zwarte bes, ceder, vanille, amberhout, patchoeli, ananas, heliotroop, jasmijn en roos. Doordat er zoveel extracten met elkaar gemengd zijn, is de geur van dit parfum veelzijdig te noemen. Jij ruikt mogelijk meer de bloemige extracten, terwijl bijvoorbeeld jouw partner meer de frisse extracten ruikt.

Armani Si Passione kopen

Blijft de hele dag hangen

Met dit parfum kun je in ieder geval prima voor de dag komen. De geur is zeer aangenaam en blijft ook nog eens de hele dag hangen. Daarbij is het opvallend dat de geur goed aanwezig is, maar nooit overheerst. Dat is ook iets wat blijkt uit de beoordelingen van andere kopers bij onze partner Bol.com. Veel kopers zijn onwijs te spreken over dit parfum, met uitzondering van het prijskaartje. Voor dit Giorgio Armani Si Passione parfum betaal je inderdaad relatief veel, maar daar krijg je dan ook een unieke geur van dit uitzonderlijke merk voor terug.

Verschillende flacons

Bovendien heb je de keus uit meerdere flacons. Ga je voor een flacon met een inhoud van 30 ml, van 50 ml of van 100 ml? De keus is volledig aan jou. De flacon toont in ieder geval veel gelijkenissen met een nagellakpotje; wij vinden het design in ieder geval erg gaaf. 

Wat ons betreft kun je niet de mist in gaan met het Giorgio Armani Si Passione parfum. Dit parfum heeft een heerlijke geur, heeft een geweldige dekking en is in meerdere flacons verkrijgbaar. Zéker een aanrader voor de moderne vrouw!

Vond je dit interessant? Waarschijnlijk vind je deze artikelen dan ook wel leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>