Jean Paul Gaultier Scandal review met veel ervaringen

Ben je op zoek naar een heerlijk parfum voor een moderne, vlotte en modieuze vrouw? Dan is de kans groot dat je in het aanbod van Jean Paul Gaultier wel kunt slagen. Dit merk heeft zich toegelegd op de productie van heerlijke parfums en doet dat met verve.

Jean Paul Gaultier Scandal Review

Ontdek alles in deze Jean Paul Gaultier Scandal Review

In het aanbod van Jean Paul Gaultier is een belangrijke rol weggelegd voor de ‘Scandal’ parfums. In deze Jean Paul Gaultier Scandal review laten wij je graag kennis maken met twee verschillende Scandal luchtjes van dit geweldige merk. Twijfel je nog over de aanschaf van een parfum? Lees dan zeker deze Jean Paul Gaultier Scandal review op je gemakje door! 

Jean Paul Gaultier Scandal review

In het aanbod van dit merk zijn meerdere series te vinden. Eén van de meest populaire series is zonder twijfel de Scandal serie. Deze serie kenmerkt zich door overheerlijke geuren, prachtige flacons en een relatief scherpe prijssteling. Hieronder kun je kennis maken met twee heerlijke geuren uit deze serie!

1. Jean Paul Gaultier Scandal

Gaat jouw voorkeur uit naar een vrouwenparfum met een houtige geur? Dan is deze variant binnen de Scandal serie van Jean Paul Gaultier eigenlijk voor jou op het lijf geschreven. De geur van dit parfum is subliem te noemen, waarvoor grote dank uit moet gaan naar een unieke combinatie van extracten.

Kenmerkende geur met verschillende reuk

Jean Paul Gaultier gebruikt voor dit parfum extracten van onder meer mandarijn, honing, jasmijn, perzik, patchoeli, karamel en zoethout. Deze unieke extracten vormen tezamen een unieke combinatie, waardoor dit parfum een kenmerkende geur draagt. Daarbij valt ook op dat deze geur verschillende geurextracten met zich mee brengt; in de ochtend ruikt dit parfum bijvoorbeeld anders dan in de avond!

Prachtige flacon

Verder ziet de flacon van dit parfum er ook prachtig uit. De flacon zelf heeft een ronde vorm, waarbij aan de bovenkant een silhouet van vrouwenbenen aangebracht is. De flacon is bovendien in drie verschillende soorten inhoud verkrijgbaar: 30 ml, 50 ml of 80 ml. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Jean Paul Gaultier Scandal kopen

2. Jean Paul Gaultier So Scandal! 

Ook willen wij je graag kennis laten maken met dit ‘So Scandal’ parfum uit de Scandal serie van Jean Paul Gaultier. In tegenstelling tot de hierboven besproken variant brengt dit parfum namelijk een bloemige geur met zich mee. Een geur die perfect in de lente en zomer tot uiting komt, maar ook in de winterperiode voor een verrassende wending kan zorgen.

Bloemige geur met sublieme dekking

Bij dit parfum heeft Jean Paul Gaultier van tal van extracten gebruik gemaakt. Deze extracten tezamen brengen de bloemige geur met zich mee; bovendien is de dekking van dit parfum echt subliem te noemen. Als je ’s ochtends dit parfum opspuit, geniet je tot laat in de nacht nog van de heerlijke geur.

Uitspatting van vrouwelijkheid

Extravagant, extreem, bedwelmend, spectaculair en vrouwelijkheid zijn enkele termen die bij deze heerlijke parfum van dit merk passen. Ga jij voor een flacon van 30 ml, van 50 ml of van 80 ml? Ongeacht voor welke inhoud je kiest, geniet je van een heerlijk parfum. Ook geniet je van een prachtige flacon, geheel in de stijl van Jean Paul Gaultier Scandal.

Jean Paul Gaultier So Scandal review
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>